זה כבר הפך לעובדה

אין לי כל כוונה לרדת לרמה הזאת

זכותך לא להאמין וזכותי לומר את דברי תחת ניק אחר. רק לידיעתך, אני כתבתי את דעתם של רוב החברים כאן, גם אלו שאין להם קשר לשום חבורה. אין לי שום כוונה לכער את פני הפורום במילים רדודות ובלתי ראויות לכתיבה. לפיכך, אסיים כאן ואפנה לי לדרכי. אגב, המילים המגעילות שלך על פנטום, מיותרות ואינן ראויות להתייחסות. כשתגדל אולי תבין, אתה עדיין ילדון.

Windbluesea

New member
תגובה....

המילים המגעילות שלי הן האמת.... שלום ולהתראות לך..... ולומר לי שאני ילדון ואבין שאגדל???? ממש בוגר מצידך לומר זאת...מה הגיל קשור לזה????? והמילים שלי על פנטום הן נכונות מאוד.... על בדיחה שהעליתי הוא ידע להכנס לשירשור שלא שייך אליו ועקץ ואמר שכבר לפניי כתבו אותה.... אבל כששני חברים שלו העלו את אותה בדיחה יום אחרי יום ממנו לא ראיתי שום הודעה..ומעניין למה. נמאס לי כבר להגיד שהרצון שלי הוא לא לריב אבל ממש נשבר לי הז... אני פה וזו עובדה....ישנם אנשים שמתעלמים ממני וממש לא אכפת לי... אז שיהיה יום טוב לכולכם. נ.ב אני עדיין חושב שאתה פחדן ושקרן.... תראה את הפנים האמיתיות שלך ואם לא בא לך דרך הפורום אני מחכה לך במסרים האישיים. סודיות מובטחת.

yafit75

New member
מי מתעלם? מי??????????????

עזבו אותי! תגיד לי רק מי מתעלם ממך,,, ואני אטפל בו! באלוהים! עזוב אחי,, כנס למוזה,,, ספר בדיחה ואני אצחק ואח"כ אתה תצחק מהצחוק שלי! מבטיחה צחוק מתגלגל!

CHUCHU

New member
לכל חברי הפורום שפתאום......

הכל מפריע להם???!!!!! אני ממש לא מבין מה הבעיה..... יש כאן קבוצות שטוב להם להגיד אחד לשני 220 פעם בוקר טוב,מה הבעיה? הפורופ הוא פורום פתוח,ציבורי ושייך לכוווווווווולם.... אז בבקשה ממכם שכל אחד יתעסק במה שהוא צריך להתעסק.... ולא לבוא עם ניקים שונים ולהרצות על מה שצריך להיות בפורום...... ושיהיה לכווווווווווווווווווולם יום טוב
עם הרבה חיוכים
ומצב רוח טוב

giulietta

New member
יש לתופעה הזאת גם צד חיובי

קוראים לה - "גמילה"
שירשורים סתמיים הופכים את הפורום הזה לחסר משמעות. (וכן, אני לא מתביישת לומר שה"היי" ו"ביי" האלה הם סתמיים, וממש לא משנה לי מי התחיל אותם). מותר לכם לקשקש סתם, אבל אם אפשר, לא פה. הצ´אט מיועד לכך. לעומת זאת, הפורום מיועד לדברים שיש רצון ויש טעם לקרוא שוב ושוב ולהרהר בהם או לצחוק או לחלוק. ממש מוזר לי שהבקשה הזאת עולה כל כך הרבה פעמים לאחרונה והתופעה נמשכת באופן עקשני וילדותי כאילו "מי אתם שתגידו לי מה לעשות". אולי אני מגזימה אבל זה אקט בריוני של השלטת רצון המיעוט על הרוב. אין שום דרך לכפות על הפסקת התופעה מלבד לחזור ולבקש- אנא, המעיטו בה או לפחות, פתחו שישור חדש על מנת שהקודם ישקע ולא יפריע להודעות בעלות תוכן ומשמעות. בוקר טוב ג´ול

yafit75

New member
ג´ול, בוקר טוב,,

אולי את צודקת,,, אבל אם חברה לפורום אומרת "בוקר טוב", והמבקש בקשה הזה עולה ואומר לה : "שמת לב כמה פעמים אמרת בוקר טוב", אז אני חושבת שגם זה לא מקובל... ובקשר לשרשור,,,, זה מה שעשינו, פתחנו שרשור אחד,,, והתמקדנו בו,, וזה הפריע לכולם, ואם את אומרת שהפורום נולד גם לצחוק,,, אז אנחנו אנשים שאוהבים לצחוק,,, וזה מה שאנחנו עושים,,,,ואני חושבת שאם זה מפריע,, יש הסתרת תגובות,,, כמו שטליה הציעה ויש כאלה שעושים קנוניה אחת נגדינו, בגלל שאנחנו פחות ותיקים ויותר צעירים,,, אבל, יש חברים מהפורום,,, שלהם אף אחד לא מסוגל להעיר, למרות כל השרשורים שהיו להם בעבר ויש להם גם היום! איך את מסבירה את זה?

giulietta

New member
הפתרון

של הסתרת תגובות, אינו נוח עבורי וכבר ציינצתי זאת אתמול. "פורום" בגדרה, הוא מקום מפגש לדיונים, לחילופי רעיונות או דעות. נכון שהגבולות של הפורום רחבים מאד אבל ולכאורה הכל מותר פה, אבל לא צריך לנצל את רוחב הגבולות הזה. אני שמחה שאתם אוהבים לצחוק אבל תשאלי את עצמך האם זו הבמה המתאימה? האם לרוב החברים יש ענין בברכות שלכם שמיועדות לשלושה ארבעה אנשים ספציפיים? איני מכירה אתכם ואין לי דבר בעד או נגד החבורה שלכם ואני מודה שאני אפילו לא פותחת את ההודעות שלכם. זו החמצה של מטרת הפורום. אנשים כבר פונים אליכם בכעס כי הגדשתם את הסאה. כמה אפשר לבקש? אנחנו רק בני אדם ויש אנשים שהסבלנות שלהם תמה. זאת לא הדרך להשתלב כאן, אם אתם באמת מעונינים בכך. ג´ול

giulietta

New member
אין לי מקלדת אלחוטית../images/Emo12.gif

בטוחה שהרעיון המרכזי מובן, למרות התעויוט...

Windbluesea

New member
הפתרון ?????

"אין לי דבר בעד או נגד החבורה שלכם ואני מודה שאני אפילו לא פותחת את ההודעות שלכם"....זה באמת פתרון.... "זאת לא הדרך להשתלב כאן, אם אתם באמת מעונינים בכך"....תאירי את עיני מהי הדרך הנכונה להשתלב??? אני עדיין ילדון שמחכה לגדול..... אמנם אנו חדשים ולומדים את האופי של הפורום אבל "לסמן" אותנו בגלל כמה שירשורים של בדיחות ושטויות (אפילו שלא לטעמכם) זה לא פייר.... עכשיו תגידי לי על איזה פתרון את יכולה לחשוב.

CHUCHU

New member
יש פתרון !!!!!

שאנשים ימשיכו להתעסק במה שהם מתעסקים... כי אף אחד לא פגע בהם או הפריע להם... אז בגלל שלנו יש ראש טוב לצחוקים אנשים זה פתאום מפריע.. לא לרמה שלכם....

m i c h a l i

New member
ולליהי ואופטימום....ממממממ

מעניין שאין לכם תגובה לכל זה...... פששששששש

תרגיען אנשים

חם מאוד בחוץ, תנו לנו להתאוורר פה במקום נעים רבים וטובים כבר ניסו לשנות , רובם ככולם נכשלו אז חבל לכם אל האנרגיות והמאמץ

אחרי שהגבנו על זה 4,590 פעם...

אין לנו יותר דברים חכמים להגיד... חוץ מ....למראית הדז´ה וווווווווווו חחחחחחחחחחחחח

למעלה