זה כבר הפך לעובדה

זה כבר הפך לעובדה

השרשורים הארוכים והבלתי נגמרים האלו, שבהתחלה היו פעם ביומיים שלושה, הפכו להיות כל יום, כל היום. האמת, שכאשר יש בשרשור תוכן, זה עוד יכול להיות נסבל, אבל כמה פעמים בשרשור אפשר לומר בוקר טוב ואתם מפריעים לי לישון, ומה שלומכם? ומה אתם אוכלים? ומה אתם שותים? בדיוק בשביל שרשורים מהזן הזה, הוקם הצ´ט. למה שלא תבנו שרשורים ארוכים רק עם תוכן? הגיגים משוכתבים, סיפורים, שירים, צרוף קבצים חביבים וכו´. באמת, די! זה ממש מעיק.

yafit75

New member
גם בוקר טוב אסור להגיד במדינה הזאת?

אל תגידו בוקר טוב,,,, אל תנשמו,,, אל תוכלו על האש,,, אל תשתו כוס קפה,, ולא להציע לחברים... יש כאלה, שסיפורים לא מעניין אותם ולא שירים ,,, תחביבים אולי, כן, כדורגל,,, אבל אין פה מספיק גברים בשביל לדבר על כדורגל,,, והליגה עוד לא נפתחה,,,(לאן גלשתי)....ואנחנו לא מפריעים לאף אחד! זה מה שאני חושבת! (מותר לי להגיד את מה שאני חושבת, נכון?, אה, יופי, תודה!)

טליה34

New member
תלחץ/י על הסתרת תגובות

ואז פשוט מתעלמים מהשירשורים המעיקים הללו...... אימצתי רעיון זה לפני מספר ימים....וזה עובד.

yafit75

New member
אחרי שביקשת בקשה,,, טליה נתנה

לך תשובה! תאמץ אותה אחי ! בוקר טוב טליה

תודה לך טליה

חבל שהמקבץ הזה מבוצר בעמדותיו ולא מנסה להתבולל בין יתר חברי הפורום. לא ראיתי שמישהו מהמקבץ הזה: תות, יפית, רוח ים כחולה, צוצו, מיכלי - תרמו אי פעם לכייף שעל גבי הפורום. הם החליטו ללמד אותנו איך מכינים קפה, כמה סוכר ולומר עד השעה 12 בצהריים בוקר טוב.

tot15

New member
מי אמר לך

שאנחנו לא מתבוללים מי שלא מתבולל זה אתה

CHUCHU

New member
אני חושב שאתה.....

צריך להגיד תודה.... לפחות למדת להכין קפה... להכין סטייקים.... זה גם משהו,לא? וחוץ מזה תחייך החיים יפים.....

CHUCHU

New member
אני חושב שאתה.....

צריך להגיד תודה.... לפחות למדת להכין קפה... להכין סטייקים.... זה גם משהו,לא? וחוץ מזה תחייך החיים יפים.....

שחר 33

New member
אתה שוכח את "האבות המייסדים" של זה

זאת לא תופעה חדשה, השטויות של הקפה והבוקר טוב הבלתי נגמר עם שירשורי האין סוף של הבלים רדודים חסרי תוכן ועניין. יש ממציאים לרעה החולה והם נחשבים מיטב בנינו. על מה תלין שחדשים אימצו את מה שהיה נהוג פה מימים ימימה. אני למדתי להפסיק להתיחס... מייאוש. שלך, שחר 33

טאקילה~*

New member
טוב רגע לפני שאני זזה מהבית!

לטעמי אם נקבל בברכה את החדשים השרשורים יהיו פחות מאורכים ומעיקים. צריך לתת לכל אחד את האפשרות להתבולל ביתר השירשורים. כל הקטע הזה בא כתוצאה מנידוי או דחיה, אז אולי כולם יתאמצו להגיע להנאה מרובה בפורום הזה! לדעתי שווה לנסות...תנו לזה סיכוי... יום ניפלא לכולם!
חייבת להסיע את הבת שלי לרמת גן,,להיתראות בנתיים..

m i c h a l i

New member
לא שאני חייבת לך תגובה אבל..

למה אתה מתכוון "תרמו לכיף של הפורום"....כנראה שההגדרות שלנו לכיף קצת שונות...(וטוב שכך...) את מה שיש לי לחלוק עם הפורום אני ורק אני בוחרת..ובטח שלא אתה ושכמותך יכתיבו לי או לאחרים על מה לדבר,להגג,לצחוק או להשתטות... כל אחד וההנאות שלו.... ושלא תעיז לעצבן את האינדיאני שוב.... אנחנו אוהבים אותו... וכנראה שמישהו כאן נהיה קצת ירוק שתפסו לו את הבמה... אז או שתעשה קצת מקום...או שתשב בפינה.

זה מזכיר לי משהו שלמדתי פעם

בקורס של "תהליכים חברתיים בישראל" של ד"ר יריב בן-אליעזר. איך פותרים בעיות במדינה שלנו ? פשוט מאד: משנים את שם הבעיה.. לדוגמא: משפחות מרובות ילדים זו בעיה קשה - הוקוס פוקוס
- משפחות ברוכות ילדים והנה פתרת את הבעיה ! אז במקום ש-97 אחוז מקוראי הפורום ישנו את ההרגלים שלהם אולי ה-3 אחוז הנותרים יתחשבו קצת ברצון הרוב. בוקר טוב לך טלי-ה

טליה34

New member
פנטום יקירי

נואשתי מהרבה בעיות במדינה שלנו נואשתי מלשנות פני דברים נואשתי בכלל. אני לא מתכוונת להטיף מוסר לאף אחד תן לי רק לחיות את חיי עם חיוך, בריאות ואהבה ושיקפצו לי כולם. כך החיים שלי, לפחות, הרבה יותר נעימים. אני מודה שכמעט ברחתי מכאן, אני מודה שאני ממעטת להגיע לכאן בדיוק בגלל השרשורים הללו....אבל זה מה יש ואני בטוחה שנוכל לעקוף את זה בדרכנו, ואני בטוחה שזה בגלל עונת המלפפונים שפוקדת אותנו, ואני בטוחה שעוד יהיה טוב.

טליה34

New member
עונה...ועוד איך עונה

הנה.....והנה.....והנה..... מחפש צומי? בוא.....

tot15

New member
דרך אגב

אפשר לבקש בקשה בוקר טוב תחייך\כיקצת החיים יכולים יפים יוטר עם חיוך
יום טוב

yafit75

New member
לזה שמבקש את הבקשה!

רק תדע לך שאני בכל אופן לא מעוניינת להיות בקשר רע עם אחרים מהפורום,,, פשוט יש אנשים שמסיטים אחד את השני,,, אני אתן לך דוגמא: יש אנשים שיש להם קשרים חברתיים יותר מקשר הפורום,, למשל נפגשים ומדברים הרבה בטלפון,,, ושותים ביחד קפה בצהרים, ובערב הולכים לאיזה מקום,,,, ולא שיש לי בעיה עם זה,,, פשוט בגלל הקשר הטוב שביניהם (וטוב שיש קשרים טובים) אחד מסיט את השני ומדליק את המדורה ואחריו כולם מוסיפים את העצים,,כך שהמדורה הופכת לגדולה יותר,,,, ובסופו של דבר, קורה שכשאנחנו משרשרים,,, פתאום לכולם זה מפריע! אבל יש כאלה שהם/ן ותיקים/ות,, ומשרשרים הרבה, ולהם לא מעירים בכלל! אז בגלל שאנחנו קצת פחות ותיקים,,, ואולי קצת יותר צעירים,,, אז זה מפריע?

אין לי קשר אישי לאיש מהחברים כאן

ואם היית קוראת את הערתי ומתייחס אליה כאל ביקורת בונה, היית מבינה שרשמתי מפורשות, שאם כבר שרשורים ארוכים, אז לפחות בעלי תוכן. בוקר טוב 220 פעם בשרשור, זה לא מעניין לדעתי אפילו אתכם עצמכם. בפורום הזה אין מושג כזה "אם אתה לא שם אתה לא קיים". כאן מתאים יותר הפתגם: "שתיקה שווה זהב". אם אין לכם משהו אחר לומר חוץ מבוקר טוב ותכין לי קפה, אז אולי כדאי שתשתקו. אבל אני מאמץ לי את ההמלצה של אחד החברים כאן. שלום לכם. ממש לא נחמד להיות כאן בחברתכם.

למעלה