זה כאב!!!!!!!!!!!!!!!

R E N I

New member
אל תחמיר עם עצמך...

בכל זאת אתה התכוונת לבטל את ההתערבות...

כפיר!!

תלמד להתנהג! סתמסתמ, אתה חתיך ועשית טעות, אז מה, קורה, אבל אתה צריך לדעת מה אתה עושה פעם הבאה... תראה, כדי להשלים איתה אתה צריך פשוט לא לשקר ולא לנסות לעשות רושם עם פרחים, להיות אתה, לתפוס אותה ולהגיד לה באמת באמת כמה שאתה אוהב אותה, בלי פרחים ובלי שטויות! -
- תמרה

כפירוש אין מה לעשות ככה אנחנו הבנות

רק רוצות שיתחנפו אלינו ויתנו לנו תשומת לב עד שהגלגל יסתובב ואז תהיה בזרועות מישהי אחרת והיא תרדוף אותך אבל דוגרי התנהגת מגעיל ועוד עם דנה אוי ממש נורא מזה לאן ירדת , מילא עלמה שתלך עם עיליי מתאימה לו 2 טיפשים אבל אתה אהוב חיי נו באמת .. אז עצה ממני חכה קצת לא הרבה טוב ומקסימום לו אז לא חסר דגים בים (שרית למשל) ותסתכל על הצד הטוב שבה לא על הערסיות אפילו היא נורמלית יותר מדנה ה.......

אה כפיר כפרה עליך יש לי משהו בשבילך

שיר סוף הדרך שאני אישית מציעה לך לשמוע: שבועת הנצח של מושיק קפיא ורינת בר זה מתאים לך באמת תשמע ותודה לי

Shirazs

New member
תקשיבו יש לי הצעה ממש טובה שאף אחד

עוד לא חשב עליה P: זה הולך ככה: אתה, בא כזה לניב להתנחם ואז אתה מנשק אותו ואז יהיה אקשן כי מצד אחד רננה מסכנה מתחילה לקנא ומצד שני שון עומד לרצוח אותך אה? איך אני? תגידו שאני לא תסריטאית P: נראה אותכם

כפיררר

אתה לא יודע מה רננה עשתהההה היא זרקה את כל מה שהבאת לה!! כוול את הציור המדהים היא סתם ירדה עליך אתמול היא עדיין אוהבת אותך תכנס בדנה ובטליה שתי הומאיותת

למעלה