זה כאב!!!!!!!!!!!!!!!

ayala 13

New member
טליה

שתקי

g a l4

New member
זאת לא אשמתה....

אתה יודע טוב מאוד שלא היית בסדר אבל.... בסוף זה שרצית לשבור לה ת'לב גרם לך לשבור גם לעצבך ת'לב....
אבל יש לי רעיון,תראה לה את מה שצילמו אותך שאמרת שאתה רוצה להרוג את דנה בגלל מה שהיא עשתה לך.....
תשים פה קישור לזה..... אולי זה יעזור
ושוב תיהיו יחד!!!

g a l4

New member
אני מחזיקה לך אצבעות!!!../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

אתה חייב להצליח!!!
אסור לך להתייאש...

SofyTofy

New member
מסכן שלי ../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif

רוצה פרס ניחומים?
(אמ זה אומר אותי
)

במפר18

New member
אני רוצה לתת לכם ספוילררררררר

אני יודעעעע מי ימוווותתתתת..... אני יודע אתם בטח לא תאמינו לי כי כולם אומרים אחרת... וזה הכי הגיוני כרגע.. אבל אתם לא מבינים שזו טלנובלה לא צפויה כמה שאתם רגילים שהטלנובולות צפויות היא לא! אני רוצה לומר שאני יודע שכפיר יהיה המת בסדרה.... אבל הוא ימשיך להופיע כמלאך בחלמותיה ופנטוזיה של רננה שתשהה בבית משוגעים וכל היום תפנטז שהוא איתה.... לאח נתוח הכלייה של אסף (זה שכפיר השאיל ו כליה) יהיו סבוכים עם כפיר... והוא לא יצליח להתואשש מהנתוח שפגע בו קשות במערכת העצבים... והוא ימות...ורננה לא תסלח לעצמה שלא סלחה לו.... ותשתגע! בפירות אסורים תיהיה סצינה עם האלמנה זימר והדמות שאפרת משחקת, בזמן שאפרת כבר תיהיה בהריון... הכדור יפלט לכיוונה ויפגע לה בבטן... אבל היא לא תמות.... הסוף המתוכנן הוא שרננה תתאבד בבית המשוגעים ותפגוש את כפיר בגן עדן...

gokussj2

New member
כפיר משהו בקשר לאבא'לה נפתלי...

לדעתי אתה צריך לעקוב אחריו לראות מה קורה לו כשהוא לבד , במיוחד מה שקורה לו אחרי שהוא מדבר עם מירי , חובה לראות זה ממש מגניב!!!

spukipuki

New member
רק שתדע שכל מה שתעשה, נתמוך בך!../images/Emo13.gif

(כמובן שזה רק אם לא תפגע לרננה עוד פעם)

clubgirl20

New member
כפיר.... / עופר שכטר! יש לי הצעה..

קודם כל אני מוכרחה שאתה משחק ממש טוב... וחשבת אולי לריב עם הפה הגדול ושמו ניב ?!?! היה חייב להוציא הכל מול דנה... וזה הרי ברור שהכל יהיה טוב עם רננה היא כבר תיפול בקסמיך.... תנסה אולי לשיר לה שוב את אחד השירים של ווסטליף עם הופעה פרטית

KiShKooSh

New member
מה הקשר להוא עם התחת מאקזיט../images/Emo35.gif

(ובכל מקרה זה לא עפר
)

Devilish Angel

New member
כפירי, נשמה עיניים אף אוזן גרון שלי

מצטערת להגיד לך, אבל דנה כלום צדקה. אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה. בגלל שנכנעת ליצר שלך מההתחלה, תסבול בתוצאות. למרות שאני מאמינה שאלוהים אוהב אותך, וואו כמה שהוא אוהב אותך [יצאת כזה יפיוף ואתה תמיד איכשהו מצליח לצאת ממצבים כאלה - לדוגמא גרשון והחוב] אתה בסוף תצא מזה, רק כי הוא אוהב אותך. וסך הכל, אני ממינה שעמוק שם למטה - מסתתר לו בקסטריט בוי חמוד, עם נשמה טובה יהיה בסדר כפירוש

למעלה