זה יהיה מוזר
אם אני אכתוב לך מכתב עכשיו, אבל בא לי ות'אמת? חבל לי שבעמם זה נגמר כי לא הספקתי עדיין להגיע אלייך וזה קצת חבל לי כי את באמת נראת לי אחלה בחורה, אבל הנה זה מתחיל: היי, מה שלומך? אני מקווה שיותר טוב ממה שהיה ביומיים האחרונים.. כ"כ הזכרת לי אותי בהתנהגות שלך, יענו הכל סבבה ואת מריצה דאחקות עם כולם שבעצם בא לך רק לבכות.. ואת יודעת מה היתה בעיה שלי איתך? שאני ראיתי מה שאת כ"כ ניסית להסתיר.. אבל אין מה לומר, את בהחלט מצחיקה בטירוף [די, תמשיכי..
] ואוף, פשוט כ"כ הרגשתי אותך לקראת הסוף ואני יודעת שהרגשת בזה.. כאילו כל העצב הזה של לקראת סיום ואיך הגדרת את זה? "נפילת מתח", אז סבבה אני מכירה את ההרגשה הזאת, ולקראת הסוף הסוף היית נראת לי פשוט מותשת כאילו כל כולך צועק הבייתה אבל זה היה משהו מעבר לזה, כאילו פתאום גילית היכן נקודת השבירה שלך נמצאת ולמרות שזה לא הפתיע אותי במיוחד שאת כזאת ובכל זאת זה גרם לי לתהות איך את מצליחה תמיד להמשיך הלאה כי עברת הרבה דברים בחיים שלך ובכל זאת כאילו כל פעם סף השבירה שלך מתגלה מחדש ושראיתי אותך כ"כ הצטערתי שהעצב עוטף אותך כי זה כ"כ לא מגיע לך.. חבל לי שהכל כבר נגמר לפני שהספקתי לגעת קצת יותר בנשמה שלך מאשר במסכה שלך.. בכולפן זה מכתב שבאמת לא ישלח, אבל רציתי להגיד לך שהחיים האלה לא כ"כ גרועים ואת יכולה לתת לעצמך להעניק לו את האמת שלך ולא רק את המסכות שלך את בנאדם מדהים מצחיק בטירוףף, רגיש [חי שלא תחשבי שלא שמתי לב לזה!] ומוכשרת בצורה ענקית על תמעיטי בערכך, לעולם את שווה את כל החיוכים שאת גומרת לכל אחד שרואה אותך, ואת הכריזמה שלך קשה לשכוח.. מצטערת שהפחדתי/הלחצתי/גרמתי לך לדאוג מצטערת שהכל נגמר כי רק בשבילך הייתי נשארת יותר.. באמת שרק בשבילך זיהו, תרגישי טוב ושמרי על עצמך אני בטוחה שעכשיו כבר הכל בסדר כי זו באמת הייתה נפילת מתח כזו של לקראת הסוף ובכלל אני כ"כ מקווה בשבילך שיהיו לך חיים טובים כי זה באמת כ"כ מגיע לך ונכון שלא ממש הספקתי להכיר אותך מעבר לזה אבל תודה. את זוכרת מה אמרת לי שקניתי לך ת'דייאט קולה? "הפכת לי בוקר רע לבוקר טוב" אז אני אומרת לך את זה על עצם הנוכחות שלך שם "הפכת לי שבועים של סבל לשבועיים של שבל עם קצה של משהו טוב"
אולי עוד יום אחד ניפגש..
אם אני אכתוב לך מכתב עכשיו, אבל בא לי ות'אמת? חבל לי שבעמם זה נגמר כי לא הספקתי עדיין להגיע אלייך וזה קצת חבל לי כי את באמת נראת לי אחלה בחורה, אבל הנה זה מתחיל: היי, מה שלומך? אני מקווה שיותר טוב ממה שהיה ביומיים האחרונים.. כ"כ הזכרת לי אותי בהתנהגות שלך, יענו הכל סבבה ואת מריצה דאחקות עם כולם שבעצם בא לך רק לבכות.. ואת יודעת מה היתה בעיה שלי איתך? שאני ראיתי מה שאת כ"כ ניסית להסתיר.. אבל אין מה לומר, את בהחלט מצחיקה בטירוף [די, תמשיכי..