זה יהיה מוזר

מיכל..~

New member
זה יהיה מוזר

אם אני אכתוב לך מכתב עכשיו, אבל בא לי ות'אמת? חבל לי שבעמם זה נגמר כי לא הספקתי עדיין להגיע אלייך וזה קצת חבל לי כי את באמת נראת לי אחלה בחורה, אבל הנה זה מתחיל: היי, מה שלומך? אני מקווה שיותר טוב ממה שהיה ביומיים האחרונים.. כ"כ הזכרת לי אותי בהתנהגות שלך, יענו הכל סבבה ואת מריצה דאחקות עם כולם שבעצם בא לך רק לבכות.. ואת יודעת מה היתה בעיה שלי איתך? שאני ראיתי מה שאת כ"כ ניסית להסתיר.. אבל אין מה לומר, את בהחלט מצחיקה בטירוף [די, תמשיכי..
] ואוף, פשוט כ"כ הרגשתי אותך לקראת הסוף ואני יודעת שהרגשת בזה.. כאילו כל העצב הזה של לקראת סיום ואיך הגדרת את זה? "נפילת מתח", אז סבבה אני מכירה את ההרגשה הזאת, ולקראת הסוף הסוף היית נראת לי פשוט מותשת כאילו כל כולך צועק הבייתה אבל זה היה משהו מעבר לזה, כאילו פתאום גילית היכן נקודת השבירה שלך נמצאת ולמרות שזה לא הפתיע אותי במיוחד שאת כזאת ובכל זאת זה גרם לי לתהות איך את מצליחה תמיד להמשיך הלאה כי עברת הרבה דברים בחיים שלך ובכל זאת כאילו כל פעם סף השבירה שלך מתגלה מחדש ושראיתי אותך כ"כ הצטערתי שהעצב עוטף אותך כי זה כ"כ לא מגיע לך.. חבל לי שהכל כבר נגמר לפני שהספקתי לגעת קצת יותר בנשמה שלך מאשר במסכה שלך.. בכולפן זה מכתב שבאמת לא ישלח, אבל רציתי להגיד לך שהחיים האלה לא כ"כ גרועים ואת יכולה לתת לעצמך להעניק לו את האמת שלך ולא רק את המסכות שלך את בנאדם מדהים מצחיק בטירוףף, רגיש [חי שלא תחשבי שלא שמתי לב לזה!] ומוכשרת בצורה ענקית על תמעיטי בערכך, לעולם את שווה את כל החיוכים שאת גומרת לכל אחד שרואה אותך, ואת הכריזמה שלך קשה לשכוח.. מצטערת שהפחדתי/הלחצתי/גרמתי לך לדאוג מצטערת שהכל נגמר כי רק בשבילך הייתי נשארת יותר.. באמת שרק בשבילך זיהו, תרגישי טוב ושמרי על עצמך אני בטוחה שעכשיו כבר הכל בסדר כי זו באמת הייתה נפילת מתח כזו של לקראת הסוף ובכלל אני כ"כ מקווה בשבילך שיהיו לך חיים טובים כי זה באמת כ"כ מגיע לך ונכון שלא ממש הספקתי להכיר אותך מעבר לזה אבל תודה. את זוכרת מה אמרת לי שקניתי לך ת'דייאט קולה? "הפכת לי בוקר רע לבוקר טוב" אז אני אומרת לך את זה על עצם הנוכחות שלך שם "הפכת לי שבועים של סבל לשבועיים של שבל עם קצה של משהו טוב"
אולי עוד יום אחד ניפגש..

ה מוזה

New member
וזה יהיה עוד יותר מוזר ..

מיכלי , קראתי אותך עוד ליל אמש מייד ידעתי מה אני רוצה לכתוב , המילים מבלי שאחשוב עלו בתוכי .. התגובה הזו תהיה מוזרה
את יכולה בכל שלב לסגור את ההודעה אני כאן אולי צועדת עשרים צעדים קדימה או אפספס בגדול.. אז הנה זה בא שאלתי את עצמי הרבה פעמים במהלך המסע הזה ששמו חיים מדוע אנחנו נפגשים עם אנשים מסוימים , למה הדרך מצטלבת לה בדרכו של זה ולא של אחר ואיך ייתכן שלעיתים אנחנו פוגשים אדם לזמן קצר ועם זאת כאילו הכרנו אותו מאז ומעולם , פגישה קצרה לעיתים תשאיר רושם שנישא אותו עימנו שנים , למה אנחנו דווקא במקום מסוים עם אדם מסוים השאלות שלי האלו קיבלו תשובה ..בדמות איש/ה ,חבר/ה , מכתב .. אין מקריות בעולם - כל אדם שנשזר לו בדרכנו הגיע להעניק לנו מתנה סמויה , מסר שקוף כך גם לדעתי אותה האחת שלה את כותבת את המכתב . "כ"כ הזכרת לי אותי בהתנהגות שלך, יענו הכל סבבה ואת מריצה דאחקות עם כולם שבעצם בא לך רק לבכות.. ואת יודעת מה היתה בעיה שלי איתך? שאני ראיתי מה שאת כ"כ ניסית להסתיר.." ואולי קוסם נסתר ששמו מקרה או גורל הפגיש אותך עם המראה, שבה דמותך משתקפת . הרבה פעמים כל כך קשה להביט במראה להסיר את המסיכה .. את ראית מה שאחרים לא ראו ..את הדמעות שהוסתרו היטב .חשבת למה ? איך זה קורה שתוך זמן כל כך קצר נגעת בנשמה שלה.? אולי ..נגעת במראה .. ואם לא היתה כתובת על המכתב - היית יכולה לשלוח את המכתב לך ? "חבל לי שהכל כבר נגמר לפני שהספקתי לגעת קצת יותר בנשמה שלך מאשר במסכה שלך.. בכולפן זה מכתב שבאמת לא ישלח, אבל רציתי להגיד לך שהחיים האלה לא כ"כ גרועים ואת יכולה לתת לעצמך להעניק לו את האמת שלך ולא רק את המסכות שלך את בנאדם מדהים מצחיק בטירוףף, רגיש [חי שלא תחשבי שלא שמתי לב לזה!] ומוכשרת בצורה ענקית על תמעיטי בערכך, לעולם את שווה את כל החיוכים שאת גומרת לכל אחד שרואה אותך, ואת הכריזמה שלך קשה לשכוח.." מוזר ,אה? אני באמת מאמינה שמשהו שאין לו שם חיבר אותך לאותה אחת על מנת להעניק לך מתנה ,מסר , מעבר למה שאת רואה .מעבר לפגישה הקצרה הזו איתה היא נשלחה כדי לתת לך דבר כל כך מיוחד - אותך תסתכלי בה - מה את רואה .? האם את רואה בה אותך ? משהו בי לאחר שקראתי אותך פשוט ידע - הבטת במראה -הבטחתי תגובה מוזרה ,לא? - "חבל לי שהכל כבר נגמר לפני שהספקתי לגעת קצת יותר בנשמה שלך מאשר במסכה שלך.."

למעלה