זה טעם החיים

Tinkerblack

New member
זה טעם החיים

היי מה נשמע מה קורה?? בוא נתחיל בזה אני רוצה לומר בהפורום מאוד יקר לי וכך גם האנשים שבו לא עובר יוםא חד אפילו שאני לא מדברת בטלפון אם מישהו מהפורום אולי אולי מופתעים אולי לפעמים לשמוע צילצול ממני או משהו כזה(אממ אממ מורן אממ אממ שלומי אממ אממ בלונדה) אבל בואו נשאיר את זה בצד... בכל מקרה עוד פעם הפורום מאוד יקר ולי וגם האנשים בו ולא סתם אפילו תכננתי תוכניות לעתיד הרחוק עם שתי בנות שנמצאות כאן(לגור בלונדון) זה כי אני מתה עליהן וסומכת עליהן... וגם על השאר חחח... בכל מקרה הרבה שואלים נו שיר אפיה הפואנטה טוב אז תירגעו תנשפו יש אחת... בבוקר לח קמה לה עדי וחושבת לעצמה אחרי שהרבה באו ואמרו הייי הפורום מתפרק מה נעשה אז היא פרקטית (מה שמתאים למזל בתולה) והיא אומרת טוב בואו נעשה מפגר בנובמבר ילדים מהפורום מצטרפים אלייה יש מפגש גיבוש אבל עדי שלקחה על עצמה אחאיות כבדה לא ידעה כמה טונות האחראיות שוקלת במיוחד שאף אחד לא משתף פעולה ומנסה להזיז חוג או מפגש עם חבר שלו, או מנסה לסדר לזה שהוא כן יכול לבוא או אפילו לענות לשירשור עומלל אחד בפורום ששואל ההאם אתם רוצים להעביר את היום... על מה זה מעיד אתם שואלים? אז הנה התשובה שלא אכפת למי שלא מגיב שהוא לא נוקף אצבע ואולי הוא נוקף בהקלדה אז לעדי נמאס ואני יכולה להבין אותה ממש יכולה היא זאת שניסתה לעשות טוב אך יצא לה רע כי היא רבה עם אנשים חלקם פשוט חשבו שאוי יש מפגש בנובמבר טוב לא יהיה בחנוכה אך איפה אתם חיים נראה לכם שאני אשרוד לא לראות אותכם חופש אחד??! אז זהו שלא יהיה גם בנובמבר וגם בחנוכה עכשיו מי שגר רחוק אנחנו יכולים עוד להבין את הצרכים שלו ואת הכל למה הוא לא יכול לבוא וכל זה אבל מי שגר עוד בסביבות מקום באמת אנשים מפגש גיבוש מפגש טוב אתם בעצמכם אמרתם שאתם רוצים מפגש לא? אז אם ילדים שיש להם למחרת מחבן ענקי עושים מאמץ ובאים אז למה שאתם לא תעשו מאמץ ותבואו אהה? ועוד פעם תגידי שיר לך קל לדבר את גרה בתל אביב אבל תאמינו לי באותו היום זה אחד הימים הכי שנואים עליי בבית ספר יום ארוך מייגע עם מקצועות ג'יפתיים לחלוטין אך בכל זאת עם תיק הבית ספר אני באה ישר לעזריאלי
וכל זה למטרה טובה לא רק כדי שלעשות לכם רע אז מה אתם רוצים שנהיה בקניון איזה 5 ילדים שינסו להתגבש בינם לבין עצמם!? בשביל זה לא עושים מפגש גיבוש כי ככה לא מגבשים 5 אנשים מה לעשות... מי שזה מספיק חשוב לו או משהו יגיע מי שזהלא חשוב לו חבל מי שלא יכול גם חבל נתראה בחנוכה כי בחנוכה כן הולך להיות מפגש ובחנוכה כן הולך להיות כיף ולי ולמורן אפילו היה רעיון בנושא אבל בואו נלך פרה פרה קיפוד קיפוד... לא הגיוני שמישהי תתרח כאן ואתם תשימו לה זין בעין
לא תענו ותצפצפו יופי אני יודעת שאני מדברת בגסות אבל אם אנשים למשל נדיה שמוותרת על חזרה שיש לה למחזמר שהיא נמצאת בו ולוקח אוטובוס לתל אביב שזה שעה וחצי משהו כזה והיא כן באה רק כדי לראות אותנו ורק כדי להתגבש אז למה שאחרים לא יבואו אני לא רואה סיבה אני משמ לא רואה סיבה למה כל אחדיתרום את חלקו וביחד נהיה פורוםא חד מאושר ושמח כי אנשים לא הלכו וחזרו או רוציםפ ללכת ככה סתם יש להם סיבה מובן?!? אני יועת שהייתי תקיפה אבל אני פשוט אומרת כאן את האמת חד וחלק כי אם אנשים אחרים לא אומרים אתה אניא שים את הקלפים על השולחן המפגש ב15 כי אף אחד לא תרח להגיב לשאלה האם הוא רוצה שהוא יועבר, עכשיו מאוחר לכם מידי...

אוף!!!

למה אתם עושים את זה ביום שני?!... אני לא יכול לבוא...אתם קובעים את המפגש דווקא ביום שאני חוזר בשבע וחצי הביתה ועוד רכבת לתל אביב זה הרבה זמן....ככה שאין מצב שאני יכול לבוא.... ואני לא מתנער או משו....אני לא אומר את זה בשביל לפטור את עצמי...פשוט הלואי והייתי יכול....
אבל אם יהיה משו חריג ביום הזה יש מצב שאני בא... מחר למשל יש לי יום חופשי...והמחנך שלי לא בא שלשום אתמול והיום ככה שבימים האלה אולי היה מצב שאני הייתי בא(חוץ מיום שני)...

Ivy Riddle

New member
זה לא

זה לא שלא איכפת לי כי מאוד איכפת לי וזה שאני לא באה למפגשים כי ה תמיד יוצא על ימים שאני לא יכולה תבינו אני בנאדם עסוק שבקושי יש לי זמן אפילו לעצמי וסליחה שאני מגעילה אבל שמישהו יקום כאן ויגיד לי אם הוא מכיר אותי אז זהו שלא אני אפילו שואלת את עצמי למה אני כאן- התשובה היא שזה כיף אבל שאין יחס והפורום לא חיי אז אנשים עוזבים ואני שוקלת ברצינות לעשות זאת כן אני עדיין ישאר בקמונה כי זה הדבר בכי כיף בעולם אז סליחה שאני מגיבה כך וממש לא אכפת לי מה אתם חושבים עליי no more mister nice girl

slallum

New member
אנלא' מכיר אותך, אבל אני חושב שאת

נחמדה =] ובעניין המפגש: לי אין בעיה לעשות אותו ביום שני.. הקטע שלא הגיבו לשינוי תאריך זה בגלל שזה היה ניצלוש מסכן
אני גם בקושי שמתי לב לדבר הזה
היה צריך לעשות על זה דיון חדש ואז היו מגיבים הרבה יותר
:S בכל מקרה, מי בא למפגש ביום שני ה-15.11

Ivy Riddle

New member
הנישלוש

כן היה ממש קטן וממש שלא שמתי לב עליו תודה שאתה אומר שאני נחמדה אבל אם לא הייתי פונה אליך בקשר לקמונה לא היית שם עליי, תאמין לי קרה לי הרבה פעמיים כי לאנשים פשוט לא איכפת אין מצב שאני באה או מבריזה כי אני לא יכולה הורי יהרגו אותי ואני לא יכולה בשום תאריך אחר כי המבחנים והעבודות פשוטלוקחים לי את חיי אני לא מבינה איך יש לי זמן אפילו להגיב פה דבר שאני עושה ואח"כ צועקת על עצמי לחזור לילמוד זה לא שאין לי חיים כיאני כן יוצאת בימי שישי וכן שומרת קשרים עם אנשים זה פשוט שבי"ס לוקח זמן רב מחיי וסורי על ההתפרצות הזאת של- אני עסוקה אף אחד לא מרכיר אותי כי זה האמת ופשוט נמאס לי

SwEEt T

New member
תראי

את זה שאתם עסוקים כבר מיצינו, כולם עסוקים, כולם לומדים אם את לא מרגישה שייכת המפגש גיבוש זה בדיוק ההזדמנות שלך להשתלב ולהכיר את כולם מעבר לזה זו כבר בחירה שלך אם להישאר או לעזוב.

Tinkerblack

New member
כולנו עסקים

עם בגרויות עם מבחנים עם בוחנים(ביום שישי הזה בוחן נוסף שיט בלשון לא סובלת לשון ומחר מבחן בחנ"ג שיט שיט שיט 2000 מטר!!! פאינקג שיט, אני ורותם כבר סיכמנו כשלי אין כוח היא אומרת את מילך הקסמים - שם של מישהו מקווה רק שהמישהו הזה לא יהיה לידי באותו רגע כדי לשמוע ואני אומרת לה גם את מילת הקסמים וככה שתינו נמשיך לרוץ... נקווה שזה יעזור) אבל בקיצר כולנו עסוקים םע מבחנים ומחוייבות אישית ועם המשפחה וחוגים ואני יכולה להמשיך עד אור הבוקר אבל עדיין אולנו נפנה קצת לדעתי כל אחד יתרום אצבע וביחד יהיה יד

TziMHoNoa

New member
לשון../images/Emo99.gif

הלוואי שהיה לי מבחן בלשון..
למה הוא היה חייב להיות הראשון
למה

Ivy Riddle

New member
בניגוד

בניגוד עליכם אני מהתלמדים האלה שמשקעים ולמה אי אפשר בחנוכה? זה הכי טוב אני מעידפה את אמ..(איך קוראים לה?) שמארגנת דברים ומזיזה דברים ונמאס לה מכל העניין כי גם אני וחברה שלי עברנו את זה ופשוט התחרפנו... וגם עכשיו אני מתחרפנת מכל התקופה של בי"ס ודברים שאני צריכה לארגן משהו חשוב לחברה שלי וזה יוצא יום אחרי המפגש שלכם אז עוד פעם מצטערת שלא באה, אני לא הולכת להבריז ואני לא מאנשים שנדחפים עופר- אני לא נעלבת ממך כי אתה באמת דברת איתי קרן- גם אליך אני לא כועסת בבקשה תצרי איתי קשר בהקדם! מכולכם- אני נותנת לכם צאנס אחרון אנשים ועוד משהו תפסיקו לעשות לי רגשות אשם למה אני לא באה ולנסות לשכנע אותי לבוא בתאריך כי אין מצב זה יקרה תהנו בכל מקרה

SwEEt T

New member
שמעי מותק

עם כל הכבוד אף אחד לא חיב לך פה כלום אף אחד לא מכריח אותך להיות בפורום הזה "אני נותנת לכם עוד צ'אנס אחרון אנשים" כאילו דוגרי מי את חושבת שאת? אם את רוצה להיוץ פה זה מבחירה, אנחנו לא צריכים להוכיח את עצמנו בפניך טוב לך פה סבבה לא טוב את יכולה לעזוב אבל מי את שתבואי אלינו בדרישות אם את בקושי נמצאת בפורום ולפי התגובה שלך גם לא נראה שאת ממש מנסה להשתלב בקיצור תעשי מה שבא לך אבל אם את רוצה להשתלב פה אל תדברי ככה לאנשים

slallum

New member
חחחח איזה מקצועות נשארו לך ללמוד?=]

אני י"א - הכי קשה
אבל אולי תנסי לפנות זמן? בע לי לפגוש אותך =]

LuNa MaJnUnA

New member
אני לא יודעת כמה ../images/Emo113.gif../images/Emo29.gif../images/Emo94.gif

זמן את כאן, אבל הגעתי למסקנה שכדי להיות מוכר בתוך החברה (של הפורום) צריך להיות דוחף. אני לא יודעת למה ואם בכלל זה קשור אבל יש לי הרגשה שזה היה צריך להיאמר לך

YaEloNeT

New member
אני מודה שהופתעתי../images/Emo3.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אבל היית צריכה לשמוע אותי אומרת לחברה שלי ברגע שניתקתי "צפונה התקשרה צפונה התקשרה צפונה התקשרה" והיא הסתכלה אליי כאילו נפלתי מהירח
ולעניננו- לא תמיד אפשר לפנות את היום המסוים הזה בשביל לבוא לעזריאלי. קחו לדוגמא אותי: ראשון ורביעי יש לי להקה, וכמה שאני מעדיפה להיות איתכם, וכמה שאני רוצה לבוא למפגש הזה, אם זה היה נופל על יום ראשון\רביעי והייתי באה למפגש, היו מעיפים אותי משם... >הבה נעזוב לרגע את העובדה שזה נפל על יום שני
< או נגיד להבריז מבצפר- במקרה של הברזה מבצפר הייתי הורסת לעצמי את החיים. גם הייתי מאבדת את האמון של ההורים שלי, וגם הייתי מאבדת את הסיכויים להתקבל לתיכון. >כבר סיפרתי לכם על החלום שלי
< ותאמינו לי שאני ממש ממש ממש בעד המפגש הזה, אבל זה כבר די יצא מפרופורציות =\ *מתכוננת לסקילות* וד"א- ח"ח לעדי וצפונה על המאמץ

LuNa MaJnUnA

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo113.gif../images/Emo29.gif../images/Emo94.gifיש דברים שאי

יש דברים שאי אפשר להקריב בשביל מפגשפורום, בלי שום קשר לכמה הוא חשוב לך (האו מאטץ' איט מינס למען הסדר הטוב). ומסר אלייך עכשיו ואם את לא עונה אני אארוב לך בתחנת אוטובוס עם ציפורניים משוייפות.

Shaaaki

New member
טוב נו...

לא כולם גרים בת"א\שעה מת"א ומוכנים לוותר על בית ספר בשביל מפגש פורום...

TziMHoNoa

New member
זה בכלל לא ענין של חשוב או לא חשוב.

אם הפורום לא היה לי חשוב, כרגע הייתי לומדת למבחן התנ"ך שיש לי מחר ואני לא יודעת כלום
פשוט, אתם צריכים להבין, שאתם אמנם מספר 1 <
> אבל יחד אתכם יש עוד כמה דברים.. והדברים האלה מתנגשים. ולפעמים אולי יעדיפו אותם.. שיר, כולנו גדלנו, וככל שגדלים, ככה מספר המסגרות והמחויבויות גְדֵלוֹת... אני אמנם לא מסיימת בשלוש בכלל <חוצ מיום ראשון
>, אבל הסדר יום שלי דיי עמוס.. <ואת מוזמנת להציץ בו - 15:00 להתארגן, 15:30 לצאת לשמו"צ 19:30 הבייתה, ועכשיו זה ללמוד ולהכין שיעורים.> ויום שלישי לא פחות טוב..
<מד"צים..
> אני בעד להזיז את המפגש גיבוש לחנוכה, חופש
אנשים יכולים לבוא בחופש, יותר מאשר בימי לימודים. יש לנו מחויבויות אחרות חוץ מהפורום, שבאמת, אבל באמת באמת אי אפשר לוותר עליהן
הקיצר - זה לא עניין של חשוב או לא חשוב.. זה עניין של אין זמן
<חוצמזה, זה שאנחנו לא מוצאים זמן למפגש פורום [או לנשום..] בימים הקרובים, לא אומר שאנחנו לא משתפים פעולה עם עדי
זה לא אומר שאנחנו הורסים לה, או מצפצפים עליה, או כל דבר אחר
אני, אישית, דיברתי עם הקומונרית שלי שתדחה ת'פעולה.. בלתי אפשרי.. שני זה היום הפנוי היחיד שלנו לפעולות, ואני לא מוותרת על השמו"צ, לא בפעולות הראשונות לפחות..
>

למעלה