זה טעם החיים

SwEEt T

New member
מממ

אני יכולה להגיד אותו דבר: למה שאני לא אלמד למבחן בפסיכולוגיה, למה שאני לא אנצל את הזמן לתיאוריה שאני צריכה לעשות, לשיעורי נהיגה, ללימודים שיש לי כל יום עד 4 למה שאני אוותר על הפנימיה, על הסמינרים על השמו"צ- גם על זה אני לא יכולה לוותר ואני בכל זאת מוכנה לעשות את זה, את חושבת שיש לי זמן לנשום? את ממש טועה כי במקום ללמוד למבחן במתמטיקה ולעשות את השיעורים בסוציולוגיה ביזבתי את כל האחרי צהרים שלי בדיבורים וסידורים למפגש אז תגידי לי נועה למה שאני אוותר על החופש חנוכה שלי בשבילכם? אם אתם לא מוכנים ל"הקריב" את הזמן שלכם בזמן שאני זורקת שעות על גבי שעות כדי לתכנן את המפגש הזה, ולנסות לעשות הכל כדי שכולם יהיו מרוצים אבל את לא מוכנה לוותר על הפעולה של השמו"צ אני לא מתכוונת להעביר את המפגש לחופש, המפגש יהיה ב15 לנובמבר, מי שיהיה שם אני אשמח לראות אותו, מי שלא מפסיד אין לי משהו אחר להגיד לכם ואין טעם להיכנס לדיונים האלו כי התאריך של המפגש לא ישתנה,ושאני נתתי לך אפשרות לחפש תאריך את לא עשית את זה וגם אף אחד אחר לא.

TziMHoNoa

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

קודם, אל תגידי שלא שיתפתי פעולה
רשמתי את כל הימים שבהם אני לא יכולה <שני שלישי> ותאריכים מסוימים שבהם אני לא יכולה <http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=558&msgid=41170505 ,http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=558&msgid=40962749> אף אחד לא אמר לך לזרוק שעות על המפגש... הכי טוב, כבר מההתחלה, היה לתכנן את זה לחופש, ככה באמת הרוב יוכלו לבוא, ולא רק איזה חמישה ילדים... אז סבבה, יהיה המפגש, אני, לא יכולה לבוא. ההודעה לא התכוונה לפגוע, סורי אם יצא ככה

jack 1

New member
ממ אני כעיקרון תמיד יכול לבוא.

אבל ה15 יצא לי בדיוק שאני עושה תיאוריה ואין לי אפשרות לדחות אותה.

שיר, את/ם חייב/ת להבין משהו,../images/Emo66.gif

הפורום הזה אמנם התגבש למין מסגרת חברתית (ואני לא אומרת שזה לא טוב), אבל מה לעשות, שיש דברים שהם כן יותר חשובים... יש אנשים שהפורום חשוב להם יותר, יש שפחות, אבל לכל אחד יש את הפעילויות שלו אחר הצהריים, וזה שיש אנשים שמקריבים לימוד למבחן (שלדעתי זה טמטום) זה לא אומר שאחרים יהיו מוכנים להקריב חוג. אני לדוגמא, שמתה כבר לבוא למפגש פורום שלא הייתי בו מעל שנה, לא אבוא אם זה ייפול לי על דיפלומטים, כי מה לעשות, זה חשוב לי יותר. וכמו שקראתי נועה ועוד כמה לא יוותרו על השמו"צ (נועה
, ממתי את במד"צים
), או על אי אילו חוגים אחרים. מההתחלה חשבתי (אני לא זוכרת אם אמרתי) שהרעיון הזה של מפגש ככה באמצע השנה (למרות כל הכוונות הטובות, ואני לא מזלזלת) הוא טעות. אנשים לומדים, ורובנו בתיכון, ואין זמן תמיד להקדיש את כל האחר צהריים/כוח אחרי יום של תשע שעות לימודים. לדעתי פשוט נדחה את זה לחנוכה, ובחנוכה אפשר להפגש כרגיל בעזריאלי, ומשם ללכת לאנשהוא. וכמו שהציע לירז שהיה פה את היומיומיים של הפרישות ההמוניות, וכל השרשוריפ על זה שהפורום לא כמו פעם, אני בעד שלושה מפגשים בשנה. חופש גדול, חנוכה ופסח. מעבר זה די טרחה ודי ממאיס. וכמו שראיתם, כל המוסיף גורע/מרוב דובים לא רואים את היער. לאנשים שפעם היו סופר נהנים במפגשים כבר אין חשק לבוא כי זה נהייה פיכסה.

slallum

New member
חחחחחח רז../images/Emo6.gif רואים שאת דיפלומטית../images/Emo6.gif

slallum

New member
חחחחחח רז../images/Emo6.gif רואים שאת דיפלומטית../images/Emo6.gif

מורן 1986

New member
קראתי ../images/Emo45.gifהפנמתי../images/Emo45.gif

ואני אומרת שוב
, אני לא
מנסה
שלא לראות אתכם
, ואתם יודעים
שאני תמיד
שמחה
לפגוש אתכם
, ואפילו
שבאותו יום
יש
מסיבת גיוס
לידיד
מאוד
מאוד
טוב שלי
אני מבטיחה
לקפוץ
לפחות
למעט זמן
ולהגיד
שלום לכולם
,
להישאר הרבה
אני לא
אוכל
כי מסיבת גיוס
יש פעם אחת
.(ועוד לידיד
כל כך
טוב
) אבל אולי
אני אגיד לכם
כשנהיה בבוגר
ואז נהיה
יחד, יהיה מגניב
זכור לי שהצבעתי ל-16
אבל בקטנה

Tinkerblack

New member
רק שתבינו משהו

מה שאמרתי זה כל מה שלעדי לא היה כוח לכתוב או אפילו אומץ

tribe spirit

New member
ניימפצ..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

לאדעת מה לומר לכם...תאמינו לי שאני בנאדם עמוס לחלוטין,י"א+להדריך בתל"ם+הרכב ווקאלי(שנופל כמובן על יום שני..)+הפקת חצי שנה+אלוהים יודע מה,אבל מה לעשות שחשוב לי לבוא,אז אני אוותר על חזרה או פעולה אחת ואבוא,פשוט כ אני אוהבת לראות אתכם כמה שיותר.(דפי איימ אינלאב)אבל,כמו רזע הדיפלומטית שלנו אמרה,מי שלא רוצה-אי אפשר להכריח.אני אבןא ואני יודעת שעוד כמה יבואו אבל אי אפשר ללחוץ על אפחד...בקשר לשלושה מפגשים בשנה-מבחינתי דווקא כמה שיותר,מי שזה יותא מדי בשבילו שלא יבוא פשוט לחלק... לאב יו פיפולס ונראה אתכם עוד שבועעים

Tinkerblack

New member
חוצפניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

רק אני ראיתי את זה שהיא אומרת כמה היא אוהבת אותנו כן נדיה עכשיו תסתכלי על האצבע שלך מה יש לך שם? כלום נכון!?. ככה הורדת את הטבעת שלנו ועוד אומרת לדפי שאת מאוהבת בה?!? כאילו תמיד את שוכחת אותי חומה חומתיים חומת סין חומות של תקווה מאט נעלבתי אנושות קשות זהו אני שומרת ת'תמונה שצילמתי של מקסים לעצמי לא מביאה לךא ותה נהנהבננה נהנה בננה לכי לכי תבגדי בי עם דפי הרי בגדת בי כבר עם כל העולם לא?!?

tribe spirit

New member
פאק אוף,אוקיי?!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

(הייתי חייבת לומר את זה,זאת התמכרות.אני אספר לך בהזדמנות) אז לידיעתך האישית,שיר אשתנו היקרה,ברגע זה ממש(5/11/04,1:41)יש לי טבעת עם הדפס זברה על היד.כן,זאת שקודשתי בה על ידיך ועל ידי בלע...

veds girl

New member
שירוש את צריכה לבוש לך ועם הארץ!!

את לא מתקשרת אליי! בושה! חרם עלייך!!! (עד שוויל(הפלאפון שלי) מצלצל....) באתי לגיחונת... מתה על כולכם!! מקווה לחזור בקרוב, תמר
(הם עדיין האייקונים שלי!!!!!!!!!)

slallum

New member
אז למה הם לא נמצאים בכותרת../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

מתי זה בקרוב
=]

קטרפי

New member
כי לא היה מקום ../images/Emo110.gif

ואנשים, תבואו למיפגש
כמו ששיר ועדי אמרו מתי שהם תיכננו את המיפגש של הגיבוש, הוא לא יכול להיות בחנוכה כי אז אנשים יתערבבו עם פורומים אחרים כמו שהיה במיפגש הקודם שהיה מבאס לאללה לדעת רוב האנשים פה

veds girl

New member
אני גה בעצמי../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif

אם תכנסו לפורום צמחונות וטבעונות תראו שאני אנוכי עצמי ופינקי נממצאת בחברי בפורום שבעמוד הראשי. גאה בעצמי!

למעלה