לא מסכים כמעט עם אף מילה שלך -
1. זה שהחינוך הנחיל לו דעות קדומות, לא אומר שהוא אינו יישות נפרדת, חושבת, שמסוגלת להבין שדעות קדומות הן דבר פסול ויש להשתחרר מהן. 2. לטעמי, שוביניסט הוא לא אדם מקסים, נקודה. הוא אדם אטום עם דעות קדומות שקובעות שגברים עליונים על נשים. לא רואה שום דבר מקסים בו. 3. לא מסכים עם "כל אדם יכול להשתנות". אדם יכול להשתנות רק אם הוא באמת מבין ומאמין שדעותיו פסולות, וגם אז - רק בקושי רב. אותו בחור שמדובר עליו כאן הוא שוביניסט, ואני לא בטוח בכלל שהוא חושב שזה לא בסדר. 4. איך, לעזאזל, הסקת שהבחורות הן עם נסיון חיים לא מהמוצלחים? אתה יודע מה? אני לא בחורה, יש לי נסיון מצוין במערכות יחסים, אני חווה כרגע מערכת יחסים מעולה, ואני אומר לבחורה: קחי את הרגליים שלך, צאי מהקשר וחפשי לך מישהו שיעריך אותך כאדם ולא ישפוט אותך כאישה. 5. דיבורים מתקדמים עם הזמן למעשים. לא ייתכן שהוא ירים גבה כשהיא תרצה להעתיק את מקום מגוריה לחו"ל כדי לפתח את הקריירה שלה, אם הדבר אינו פוגע מהותית ברצונותיו האישיים. 6. לגבי הומור - אז ככה, טל קר לא תסכים איתי, אבל אני חושב שיש הומור בעניינים אלו שהוא בגדר משעשע, ויש "הומור" שרק מתחפש להומור אבל בעצם מכתיב מגדרים מאוד מסוימים דרך "בדיחות הדעת" התיאורטית. פה, משום מה, לא שמעתי שום דבר משעשע.