זה השבוע שהיה

זה השבוע שהיה ../images/Emo47.gif

הימים חולפים והנה... החופש הגדול נגמר, השבוע נגמר ואוטוטו סופשבוע ועוד שבוע חדש, ושנת הלימודים החדשה כבר מתחילה. מה היה הכי נפלא עבורכן השבוע ? ובחופש הגדול ? הסופשבוע שלקראתנו עמוס עבורי באופן יוצא דופן. לא רק בכמות העבודה אלא גם בשעות ובמיקומים - כך שהרבה אני לא אהיה כאן, אם בכלל. שיהיה לכולנו סופשבוע נפלא ומהנה במיוחד אסנת

היה לי שבוע נחמד במיוחד

שבוע אחרון של החופש הגדול ובגלל סופשבוע גדוש בעבודה החלטתי להקדיש אותו למעין וכך עשיתי. בנוסף אמא שלי התארחה אצלי וזה בכלל היה נפלא כי הבית שלי היה מתוקתק - ניקיון, סדר, אוכל - הכל !! אז היינו בבריכה ובשוק ראש העין - שוק מומלץ עד מאוד ! לא השופינג כמו האווירה, הנוחות והאוכל הנפלא. ובמימדיון - היה פשוט נפלא. מומלץ בחום
וביום שלישי המשפחה התארחה והיה לנו הכי כיף שרק אפשר ביחד. והחופש הגדול עומד להסתיים, וחבל לי כי היה כל כך כיף הביחד הזה ולישון מתי שרוצים, לקום מתי שרוצים. אני לא אוהבת את מסגרת בית הספר ולצערי אכלתי מהם מרורים לא מעט וכולי תקווה שלקראת כיתה ג' ומבחני המחוננות אשר עומדים בפתח הדברים ישתנו ולטובה. החופש הגדול שלנו היה נפלא ובילינו המון המון המון אם לבד ואם לחוד. ואלמלא המלחמה הנוראית הזו היה יכול להיות יופי של חופש.

ושכחתי את הכי חשוב ../images/Emo23.gif

השבוע גיליתי מחדש את האהבה שלי לבעלי, כמו חוויתי התאהבות מחדש. אחרי שנים ארוכות יחד - 17 שנה - ותקופת נישואין ארוכה - 12 שנה - יש מן הסתם עליות ומורדות ולפעמים גם סתם מישור ארוך, משעמם ושיגרתי של חיים משותפים טובים ונעימים. האהבה קיימת תמיד אבל לפעמים היא קצת הולכת לאיבוד. והשבוע גיליתי אותה מחדש במלוא עוצמתה. עוצמת ההתרגשות, הפרפרים בלב ובבטן, הניצוץ בעיניים, החיוך האוהב .וזה כל כך נפלא לחוות זאת בכלל ועכשיו עבורי בפרט. ואולי גם הוא מרגיש זאת כי השבוע הוא חזר הביתה לאחר יום עבודה ארוך וביקור אצל הרופא ובידו מתנה עבורי - צמיד רגל מקסים ממנגוליה. איזה כיף לקבל מתנה ככה סתם בלי סיבה או אירוע מיוחד ? אסנת

ברור שכיף ../images/Emo9.gif

ואם כבר מדברים על מתנות סתם ככה: קניתי קופסא של מלא עוגיות נשיקות קטנות, ואני הולכת לעטוף את זה בעטיפת טפט לבנה ולכתוב על זה "אלף נשיקות לך אהובי" ולכתוב לו ברכה מהלב, כאות תודה על התמיכה שלו ועל כך שהוא כל כך מדהים. מה דעתכם
להוסיף משהו או שזה מיותר לדעתכם

גילור

New member
ספרי מה מחייה הכל ככה. מה גרם

אחרי 17 שנה לנפלאות הזו? להתאהבות הזו מחדש? זה מקסים בעיני

אני מניחה שאהבה בסיסית

חזקה ואמיתית היא זו הגורמת מדי פעם לגאות של רגש שכזו. ואולי יש משהו באוויר חברה קרובה שלי סיפרה שהיא מרגישה שהיא ממש מתאהבת מחדש בבעלה, ככה סתם בלי סיבה.

וואו../images/Emo23.gif

בתור בת להורים גרושים, אין לך מושג כמה ריגשת אותי על ההודעה הזאת. כייף לקרוא

תודה פיטרינית, גם ההורים

שלי גרושים. למעשה כמעט מהיום שנולדתי. אני לא מכירה זוגיות מהבית...

השבוע שלי ../images/Emo9.gif

מצד אחד, לא שבוע משהו
כי הייתי(ועדיין) חולה
אבל מצד שני, גיליתי עוד יותר איזה חבר מדהים יש לי
: ביום שני הוא בא לבקר אותי כשראה כמה הרגשתי רע מבחינה פיזית וגם מבחינה נפשית, כי אני מודאגת לגבי הרבה דברים, והוא פשוט היה פה שעה ומשהו ופשוט חיבק אותי, לא היה צריך יותר מהחיבוק הזה
ויום למחרת הוא בא אליי בהפתעה לחצי שעה ישר מהצבא, לבדוק איך אני מרגישה: "נראה לך שאני אעבור דרך העיר שלך באוטובוס ולא ארד לבדוק מה שלומך???" - חחחמודדדדד
. ואנחנו מתרגשים, כי עוד שבוע בול הנופש שלנו יוצא לדרך- נהיה יומיים וחצי לבד לבד ורק נכייף הרבה
. וסה"כ השבוע היה שבוע מלא עבודה, פגשתי את החבר'ה מהלימודים בסדנת הכנה לעבודה המעשית, ואתמול עשיתי יום כיף לעצמי בתל אביב- הסתובבתי בדינזגוף סנטר, בקינג ג'ורג, בשינקין והיה כיף, למרות הלבד הזה.

קטיפ

New member
הכי נפלא עבורי../images/Emo41.gif

היי יקרות, עשיתי הפוגה כאן כי ככה הרגשתי.... כעת אשתף אתכן בשבוע שהיה לי והנפלא היה לחזור לסטודיו ולהיות באי הקסום שלי אחרי שהיה כאמור מנודב לנפגעי הצפון. דבר נוסף נפלא שחוויתי היום היה ערב של מכירה שיזמה אגודת עמותת אנוש- שם אני גם מתנדבת, ומכרו עבודות נפלאות של נפגעי הנפש אם זה בקבוקי שמן זית שמילאו, וצנצנות דבש, עבודות נגרות תכשיטים, וכו וכו הייתי גאה מאוד להשתתף בערב זה ולתרום מזמני לקהילה זו מי יתן ונדע לכבדם ולשתפם בקהילות שלנו ללא חשש, מורא וסטיגמה כי כיום התרופות מעולות יותר ועוזרות להם לתפקד בחברה טוב יותר מבעבר זה היה הנפלא שהיה לי היום:)

CARA MIA

New member
שבוע לא רגיל ../images/Emo178.gif

הילדה שלי נסעה לשבוע להוריי וזה לא היה קל לשתינו. אולי לא קל אבל בדיעבד- חשוב. אז עברתי כמה ימים של בטלה מוחלטת ונהניתי מכל שנייה!. בשבת בלילה בן זוגי נסע לבקר משפחה בנהרייה וביום שלישי אני נסעתי להוריי להביא את היורשת (כן, היו לי שלושה ימים של לגמרי לבד!!) וחזרתי איתה היום. היתה פגישה דומעת ומרגשת וכייפית. הדבר הכי מרגש חוצמזה שקרה לי השבוע? ראשית האהוב שלי חגג יומולדת ובגלל שלא נפגשנו באותו יום עקב הנסיעות למיניהן, השארתי לו שיר אהבה שכתבתי בעצמי והוא נורא התרגש... וגם- אתמול נפגשתי עם שתי חברות ילדות שלא ראיתי בערך שנתיים והיה נפלא, רק קצר מדי. כל אחת מאיתנו עברה כברת דרך והתפתחות שונה והיה מענין ומרגש להיפגש שוב. קבענו להפוך את זה להרגל יותר קבוע... זה היה השבוע. לא שבוע רגיל בחיי שבדר"כ איטיים ו"פשוטים" יותר.

השגרה היא מבורכת, אבל היופי הוא

שלפעמים היא נשברת, ופתאום משבי רוח מרעננים נכנסים לתוכה. זה מרגיש כמו דחיפה קלה, להמשיך הלאה בקלילות יתר. איזה יופי של שבוע היה לך !

גילור

New member
השבוע שהיה../images/Emo13.gif

בלי עין רעה, היה שבוע טוב
. הבעל חזר ממילואים לחופשה ביום שני ועדיין בבית. החיים נראים הרבה יותר טוב מאיך שהם נראו בשבוע שעבר. הילדים פורחים וגם אני. השבוע היה שבוע של התרגשויות והתחלות. למרות שרוב השבוע הייתי בעבודה, בביה"ס - בימי הערכות משעממיםםםם, היה בזה אלמנט מרגש. התרגשות של התחלה חדשה. השנה אחנך כיתה ט'. אחרי הרבה שנים של שמיניסטים, מוזר לי לחזור לקטנטנים האלה, אב גם מרגש אותי מאוד. אתמול הכרתי אותם. הם בהחלט מאתגרים ושובבים אבל חמודים מאוד. הבוקר הייתי עם הילד בפעוטון שאליו הוא יכנס ביום א'. פעם ראשונה מסגרת קצת יותר גדולה עבורו. עד עכשיו היה עם מטפלת. אני נרגשת וקצת חוששת. מה עוד? כל השבוע בילינו עם הילדים יחד. היה פשוט כיף ענק!!! וביום ראשון, כולם חוזרים למסגרות שלהם. גם בזה יש סוג של קסם
שיהיה שבוע מצויין לכולנו!!!

שתהייה שבת שלום

הדברים הנפלאים שהיו לי השבוע-
כרגיל- הריקודי בטן
החלטתי באופן ספונטני לקחת חופש ויצאתי ביום רביעי בערב במקום בחמישי
אחרי הרבה בירוקרטיה- הצלחתי לסדר שיהיה לי תור קבוע אצל דיאטנית
שתי חזיות חדשות מקסימות שאמא קנתה לי

המונשרי

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo56.gif דיווחים מהשטח

* ייצרתי שתי מחרוזות - אחת מפניני נהר כשביניהן משולבת אבן ג'ייד ירקרקה-> ( בצורת טיפות) השניה מחרוזי אלמוגים וביניהם מוטות עדינים של זהב. ( מקווה שאצליח להעלותם הנה). * טיול לעמק יזרעאל -> כינרת-> שפך דליות-> עליה לקרית שמונה- > וחזרה. *טיול לעת ערב בחוף הים , כשהשמש נוטה לשקוע והטמפ' של המים חמימה בדיוק כמו שאני אוהבת... קיפלתי את המכנס ל3/4 וצעדתי ליד "זה ששב לגבולו" בדיוק בקו התפר שבין המים ליבשה, נותנת לאדוות הגלים לקצוף , להתערבל ולשוב כלעומת שבאה... בדרך הספקתי ללמוד איך מכינים רולדת בשר פיקנטית בנוסח הבלקן. ואיך לריב מבלי להשמיע אף רטינת טון אחת [ על כך נראה לי שאוציא פטנט רשום]
ולהשאר בחיים!!!

קטיפ

New member
../images/Emo73.gifהמונשרי עלי והמשיכי יקירתי

איזה יאמי של טיול.... אפשר לצלם אתכם הולכים על המים?:)))) איזו מחרוזת אדוותית... צלמי צלמי שנהנה כולנו שבוע נפלא ויצירתי ל ולכולנו חיבוק של קטיפה

למעלה