זה הקטע

shanyz

New member
מנצלש"ת

היי אנשימים!!!
מה נשמע? לא רציתי לפתוח הודעה חדשה ורציתי לבקש משהו.. חברהש לי הקליטה לי את הפרק של שבוע שעבר כי הייתי בחול, ו...אני באה לראות את הקלטת והיא נגמרה ממש בהתחלה
אוף, זה נראה פרק ממש יפה... אז בקשתי היא אם מישהו יכול בבקשה לכתוב לי מה היה... לשים קצת תמונות מהפרק... וגם להגיד לי את מספר הפרק אני אנסה להוריד...
תודה רבהההההההההההההההה
לילושקה:
ביביי

היייייי!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo105.gif

אז ככה...
הפרק היה מס 620 וקראו לו catch 22 הנה השרשור שהיה על הפרק ויש שם לינק לתמונות והכול,אבל אני מציעה לך קודם לראות את הפרק ואז לקרוא

LillipooT

New member
שניקה! ../images/Emo60.gif

ברוכה השבה מחו"ל! דבר ראשון - מי החצופה שהייתה אמורה להקליט לך?! דבר שני - אנחנו לא מורידים! זה דבר רע וזה אסור! נכון ילדים

shanyz

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

תראו מי שמדברת
חח
בובלה קטנה! ממממ יעל הקליטה לי...
אבל בסוף התברר שאולי זה כן טוב וסתם היה משהו, אני אנסה שוב.. וטל- תודה לך בובלה

shanyz

New member
הייייייייייייי

ייראיתי את הפרק
איזה יפה..! אני יודעת שזה קשור לשבוע הבא אבל אני אגיד מה שיש לי ותגיבו אם בא לכן.. אדי=מגעיל! אני פשוט שונאת אותו מהפרק הזה... דווקא כל הפרק חשבתי שהוא כזה מקסים וחמוד.. אני לא מאמינה שהוא עשה את זה לג'ואי שוב!!! מה, בגלל שהיה להם קצת ריב? ישר בורחים??? אני פשוט לא האמנתי עליו ירדו י דמעות.. איזה מניאקקקקקקקקקקקקקקקקק (סליחה על הגסות
) מסכנה ג'ואי שיו! ופייסי...חמוד קטן.. איזה מסכן.. הוא הפסיד הכל..! ומה הקטע של ריץ'! לא הבנתי למה האו היה כזה מגעיל אליו? רק בבוקר אתמול הוא היה כל כך נחמד אליו, מה קרה? למה פתאום הוא שינה את יחסו אליו? זה היה מאוד לא בסדר.. הוא סתם נחש שדואג לעצמו!! איכס.. כל כך שונאת אנשים כאלה...אוף.. את ג'ן בקושי ראו בפרק... אבל לא נורא
לא חסר לי מאוד
משום מה דווקא דוסון היה קצת חסר לי
חחח וזה שינוי..
טוב- סך הכל פרק יפה...! אדי מגעיל ומעצבן ושלא ידבר איתי
ביי

למעלה