אני ריאלי ! אתה לא !
א. אם תמצא ביותר זול "אחלן וסחלן" בינתיים אני הכי זול שתמצא . ב. בגלל שאני לא חברה גדולה אלא נותן לך את האופנוע שלי והולך בזמן הזה ברגל אני צריך להשכיר 125 בת"א ושישאר לי קצת . ג. ה 300$ זה הכסף הקטן , תקרא מה כל היתר שצריך רק כדי להעלות אותך עליו ( מגיע ל 15000 ש"ח לאופנוע בן 16 שנה ) ואם תקרא מה הגיב קולט עוד תראה שלא הייתי ער להפרשי מחירים בביטוח כי צריך לעשות לך ביטוח סחר שעולה הרבה יותר . ד. בקיצור ולא אטריד אותך רק רציתי להמחיש לך כמה אתה לא עם 2 רגליים על הקרקע (ובטח ובטח ובטח שלא עם שתי גלגלים על הקרקע ) ה. אם תסתכל בתחתית ההודעה תראה שאני קצת בקיא בנושא השכרת אופנועים . אז לידיעתך , DRZ עולה בטורקיה 12000$ והוא מושכר אחרי זה לקהל הרחב בכ 65 אירו , אופנועים כבדים מגיעים ל 150$ בשקט וזה כשאותה חברה משכירה עשרות אופנועים ומעסיקה מכונאי משלהם ואם יש נזק לאופנוע הן לוקחות לך מהדפוזיט עוד . בארץ אותו אופנוע עולה 20000$ (ושלא החכמולוגים יתחילו לחשב על האגורה פה כי זה לא רלוונטי לפואנטה ) וברור לך שבחברה שמתפרנסת מהאופנועים האלה היא צריכה בשנתיים השכרה להחזיר את ה 20000 הן באמצעות השכרה והן באמצעות מכירת הכלי בסוף וברור לך שהמחיר יגיע לכ 130 אירו ( שהן כ 220$ ) וכיוון שאצלי הסיכון גדול יותר והרווח לא כל כך ברור ולא כל כך קבוע ולכן ברור שאני צריך להרוויח יותר . ו. תגדל ילד ותתבגר ותשכיר לך דודג' וויפר ואל תחשוב אפילו על השכרת אופנוע בישראל זה לא ריאלי .