זה הפורום הנכון?

C O L T

New member
וכמובן שזה הכל יהיה לא חוקי

אבל יש אנשים שהם מעל החוק
הביטוחים למיניהם מתייחסים לאופנוע פרטי בשימוש פרטי, כל מיני השכרות לא מכוסות לפי תנאי הפוליסה.

menyroth1

New member
זה שכחתי לקחת בחשבון בלהט ההעמסה עליו

כיוון שרציתי שיבין שלפני שהוא בכלל יכול לדבר עם מישהו על השכרה הוא צריך להוציא מהכיס בוחטה שכבר שווה לו יותר לקנות אופנוע ולשים אותו בבית ולרכב עליו רק פעם בחודש .

V i p e r 2 2

New member
300 דולר?!

אני אלך לזונה היא תיקח לי פחות... ממש ניסית לעזור "רב תודות"

menyroth1

New member
חברת השכרה באירופה לוקחת 150$

ושם האופנועים זולים יותר לקניה

V i p e r 2 2

New member
אז

או שתלך לפתוח של חבר'ה גדולה ותתחיל מצידי לקחת שם 700 דולר ליום או.. שתיהיה ריאלי! 300 דולר אתה גנוב!

V i p e r 2 2

New member
הכול ברצון

של אותם אנשים... יכולה להיות שזה היה מצליח ויכול להיות שלא.. עד שלא יקום אחד כזה וינסה לא נדע!

menyroth1

New member
אפשר לבטח בחו"ל

גם בטורקיה יש להם בעיה שלא מוכנים לבטח אותם , הם מבטחים בקפריסין

stoli

New member
../images/Emo207.gif דווקא בתעריפון הפול

יש סעיף של "השכרה לתקופה הקצרה משנה", לכל סוגי הנפחים. אז איפה בעצם נמנעת השכרת אופנוע? בחוק? בהוראות משרד התחבורה? למישהו יש מושג?

C O L T

New member
ניחוש לי - מחיר או תנאים

למיטב ידיעתי, זה עניין ביטוחי-כלכלי נטו, לא איסור כלשהו מעבר לזה.

menyroth1

New member
אני ריאלי ! אתה לא !

א. אם תמצא ביותר זול "אחלן וסחלן" בינתיים אני הכי זול שתמצא . ב. בגלל שאני לא חברה גדולה אלא נותן לך את האופנוע שלי והולך בזמן הזה ברגל אני צריך להשכיר 125 בת"א ושישאר לי קצת . ג. ה 300$ זה הכסף הקטן , תקרא מה כל היתר שצריך רק כדי להעלות אותך עליו ( מגיע ל 15000 ש"ח לאופנוע בן 16 שנה ) ואם תקרא מה הגיב קולט עוד תראה שלא הייתי ער להפרשי מחירים בביטוח כי צריך לעשות לך ביטוח סחר שעולה הרבה יותר . ד. בקיצור ולא אטריד אותך רק רציתי להמחיש לך כמה אתה לא עם 2 רגליים על הקרקע (ובטח ובטח ובטח שלא עם שתי גלגלים על הקרקע ) ה. אם תסתכל בתחתית ההודעה תראה שאני קצת בקיא בנושא השכרת אופנועים . אז לידיעתך , DRZ עולה בטורקיה 12000$ והוא מושכר אחרי זה לקהל הרחב בכ 65 אירו , אופנועים כבדים מגיעים ל 150$ בשקט וזה כשאותה חברה משכירה עשרות אופנועים ומעסיקה מכונאי משלהם ואם יש נזק לאופנוע הן לוקחות לך מהדפוזיט עוד . בארץ אותו אופנוע עולה 20000$ (ושלא החכמולוגים יתחילו לחשב על האגורה פה כי זה לא רלוונטי לפואנטה ) וברור לך שבחברה שמתפרנסת מהאופנועים האלה היא צריכה בשנתיים השכרה להחזיר את ה 20000 הן באמצעות השכרה והן באמצעות מכירת הכלי בסוף וברור לך שהמחיר יגיע לכ 130 אירו ( שהן כ 220$ ) וכיוון שאצלי הסיכון גדול יותר והרווח לא כל כך ברור ולא כל כך קבוע ולכן ברור שאני צריך להרוויח יותר . ו. תגדל ילד ותתבגר ותשכיר לך דודג' וויפר ואל תחשוב אפילו על השכרת אופנוע בישראל זה לא ריאלי .

מיצו

New member
אתה כן הגבת, ואני מבקש לשמור על תרבות הדיון

אחרת נצטרך להיפרד. זה שענו לך תשובה והיא לא מוצאת חן בעיניך עדיין לא מקנה לך את הזכות לעשות דיאגנוזה למצבו הנפשי של מני.

menyroth1

New member
לא הדיאגנוזה הבעייתית

עצם העובדה שילד כזה לא מבין את המסר וימשיך לנסות היא שמדאיגה , בסוף הוא גם יעלה על אופנוע בלי ביטוח ו...

למעלה