זה הפורום הנכון?

V i p e r 2 2

New member
זה הפורום הנכון?

אהלן יש לי שאלה... אחרי שביררתי המון אני מנתניה... רציתי ללכת להשכיר אופנוע ומסתבר שיש רק עד 125 סמ"ק... והבנתי שגם בתל אביב יש גם גג עד 125 סמ"ק.. מישהו אולי כאן מכיר מקום אני רוצה להשכיר לכמה פעמים בחודש... אופנוע מ- 250 עד 500 סמ"ק... אני מוכן לשלם פייר יום אבל אני לא מוצא! אני מקוה שיש לכם תשובות חיוביות :) תודה רבה...

V i p e r 2 2

New member
אם אני מנתניה

אתה יכול למצוא אותי? או שאתה טיפש או שאתה משחק אותה או שתענה לעניין או שאל תענה.

V i p e r 2 2

New member
כן

בוא קח גבעת האירוסים האירוס 87 קומה 3 משפחה גלילי.. אל תדפוק בדלת פשוט תיכנס בה!

../images/Emo45.gifאני כבר מגיע לעזור לארוז את תכולת הדירה

אל תדאג, ההובלה עלי

asparagos

New member
כן, זה הפורום הנכון

אני מכיר אחד שמשכיר אופנועי XT600 ו DRZ400, יש לו גם KLR 650 ו KLR 250 ונראה לי גם XT 660 אבל אין לי את הטלפון שלו. לפרטים, פנה לחבר הפורום MORM בעוד 3 שבועות בערך (אני מקווה שעד אז הוא יחזור). חוץ מזה, למה לקח לך המון ברורים כדי להבין שאתה בנתניה?

V i p e r 2 2

New member
תודה!

אני נתניינתי ופה חיפשתי השכרת אופנועים בלי שום קשר אמרתי שבתל אביב גם לא נותנים מעל 125 סמ"ק.. זה הכול! יש מצב שיש מישהו אחר או איכשהו דרך למצוא אותו..? תודה שוב..

menyroth1

New member
אני מוכן להשכיר לך פר יום

אבל אין לי 250-500 אלא XT600 מודל 92 כיוון שאין ביטוח חובה עבורך אז לא תוכל לנסוע עליו ולכן השלמת ביטוח כל נהג ( 1000 ש"ח לערך ) עליך . כיוון שביטוח צד ג' הוא גם על שמי בלבד השלמה לכל נהג תעלה לך בערך 200 ש"ח . כיוון שאין לאופנוע ביטוח מקיף אז או שאתה עושה לו מקיף ונותן לי את הפוליסה (10-15% מערך האופנוע דהיינו כ1000 ש"ח נוספים ) או לחלופין נותן לי במזומן פיקדון בגובה שווי האופנוע ( 10,000 ש"ח לערך ) שיוחזרו לך בקיזוז נזקים שייגרמו לאופנוע בזמן השכרה (וכיוון שאני לא מכונאי ולא חברת השכרה רגילה אז כולל נזקים מכניים שיוחזרו עליך ) . חוץ מכל אלה שיעלו אותך על הכביש אני דורש קצת רווח עבורי (300$ ליום TAKE IT OR ...) כמובן שגם דלק עליך ,

למעלה