אין הצדקה להשוואת השטחים לשואה
>> עם ישראל, לאחר השואה, הפך לפרנואיד. << ובצדק. עם ישראל צריך לעמוד על המשמר כי גם היום קמים עלינו לכלותינו. >> בשטחים לא רוצחים אף עם, אבל עושים מעשיים איומים, ואנחנו, כעם שעבר את השואה, צריך לדעת אחרת. << המדיניות של ישראל אינה להתעלל בפלשתינאים. הקשיים והתנאים העלובים שלהם היום נובעים עקב הזנחה מכוונת מצד הרש"פ וכן מתוצאות המלחמה שמתנהלת בשטחים (סגרים, עוצר, חישופים וכניסות למחנות הפליטים). בשואה, הנאצים שרפו בתי כנסת ולא היה שום רחמים כלפי היהודי. צה"ל לא פגע באף מסגד והחיילים, למרות שלא מדווחים על זה, ברובם מגלים יחס טוב לפלשתינאים וחלקם אף עוזרים להם ומסייעים להם בעניינים הומניטריים. >> אל תספר לי מה יפה ירקוני אמרה, אני בניגוד לך, לא קראתי בעיתון את מה שכתב דנקנר שצטט אני יודע מאיזה שמועה. אני הלכתי למקור. ליפה ירקוני. << יש הקלטה של מה שהיא אמרה ברדיו. והיא אמרה את זה. דנקנר ציטט מההקלטה שלה שהוא שמע ברדיו. >> לוקח אנשים ושם להם מספרים על הידיים. << זה כבר דמגוגיה. זה היה בטוש מחיק ונועד בשביל שיהיה אפשר למנות את העצירים ולטפל בהם ביותר יעילות ומהירות. >> נכנס לכפר וקורא לכל הגברים מגיל 15 עד 45 לבוא לכיכר העיר << צה"ל קורא לכל המחבלים והחמושים להסגיר את עצמם. זה נועד כדי למנוע שפיכות דמים וסבל לאוכ´. אלה שמתגלים כחפים מפשע משוחררים תוך מספר ימים בחזרה אל בתיהם. >> שפולש למחנות פליטים << כי שם נמצאים מפקדות הטרור, מעבדות הנפץ, מפעלי הנשק, מחסני התחמושת והרבה פעילים ומבוקשים. >> וממית הרס וחורבן. << האשמים בחורבן ובהרס הם המחבלים. הם מילכדו בתים ולא הסגירו את עצמם לצה"ל. אם הם היו נכנעים ישר, מסגירים את כל הנשק שלהם, חושפים את כל המפקדות והמעבדות, מסגירים את עצמם ולא נלחמים המחנה לא היה נפגע כ"כ קשה מלחימה אינטנסיבית וקשה. הם לא יכולים לבחור בטרור ולחימה ואח"כ לבכות למה יש להם נפגעים. >> אין מה לעשות, זה לא נראה טוב. << לא לימדו אותך לא לשפוט רק לפי מראה עיניים? גם אלפרד דרייפוס לא נראה טוב כששפטו אותו לראשונה. >> אנחנו כעם פרנואידי לשלומינו, צריכים להיות גם פרנואידים לשכנינו בני האדם, בכל מקום אשר יהיו, וללמוד את לקח השואה. << ואין לך עם יותר מוסרי ומתחשב באויביו מאשר ישראל. אבל דחילק, כמה אפשר להתחשב באויב שברגע שאתה מושיט לו יד לעזרה הוא נושך אותה? >> ירקוני לא אמרה שצה"ל הם נאצים, היא בסך הכול אמרה שעם שעבר את השואה לא צריך להתנהג ככה. והיא צודקת. << א. עם שלא עבר שואה - כן מותר לו להתנהג באכזריות בלי חשבון ובלי גבול? ב. עם שעבר את השואה - אסור לו להגן על עצמו? ג. היא אמרה כשראתה שהובילו את העצירים שזה היה "כמו שעשו לנו ולילדים בשואה". ומי שעושה שואה, הוא כמו הנאצים. ומה עושים לנאצים? יפה. >> אני לא מבין איך אפשר להשוות בין אריאל זילבר, שאמרת דברים של גזענות, לבין ירקוני שאמרה דברים בשם אהבת האדם. צריך לדעת את ההבדל. << ההבדל הוא רק בתוכן. זילבר הרגיז את השמאל ולכן מותר לו לסתום את הפה. יפה לא הרגיזה את השמאל (רק את כל השאר) ולכן אסור לה לסתום את הפה. הדברים של יפה לא יותר טובים מאלה של זילבר. >> והבעיה היא, שלזילבר לא עשו כלום חוץ מהפגנה קטנה של הקהילה ההומולסבית ומרצ, אבל את יפה כולם תקפו << גם על זילבר היה עליהום גדול בתקשורת. ותחזור אלי אחרי שתקרא את המאמר של דנקנר, אוקיי? הוא ממש יאיר את עיניך.