זה המצב- אין לי בגדים

Matsman

New member
זה המצב- אין לי בגדים

אני מחפש את ההמלצות שלכם. הכי חשוב לי בבגדים שיהיו נוחים. רוב הג'ינסים לא נוחים לי. ואלה שכן הם תמיד עם ריצ'רץ'. חוץ מזה, דגמ"חים- איפה לקנות ? אולי טרנינגים אלגנטיים שאפשר ללבוש לא רק לספורט. עוד סוגי מכנסיים נוחים שאתם יכולים להמליץ עליהם- אני אשמח חולצות- טריקו ארוכות ומכופתרות חגורות נוחות לג'ינסים. אלו שיש תמיד לא נוחות לי. אני מחפש בגדים ארוכים דקים טישרטים פחות, יש לי מספיק. וחשוב שהמחיר יהיה סביר. לא חולצה או מכנס ב100 שקל. מודה לכם מראש. מה אתם מציעים לי ?

Matsman

New member
אני מוסיף...

אני מחפש גם מקום לקנות טרנינגים לבית בלי לפשוט את הרגל. כלומר, היינס לא בא בחשבון. וגם מכנסיים שלושתרבע וקצרים- קז'ואל ולבית.

Matsman

New member
הבהרה- המכנסיים הקצרים

מחפש בעיקר לבחוץ בעיקר דגמח"ים קצרים יפים שאני רואה על אנשים, ולא זוכר מאיפה הם. וגם לבית- פיג'מות, לרדת למכולת וכאלה

goldy

New member
תתחיל לסרוק את *כל* חנויות הבגדים באזורך

כל פריט עולה מינימום 100. מה שזול יותר פשוט יקרע ויתלכלך מעצם החשיפה לשמש ולרוח. תוכל לקנות בתשלומים ע"י כ.א (לחודש אחד או ארבעה). אם אתה רוצה דגמ"חים נסה ברנואר. בגדול שמות גדולים לא בהכרח יעזרו לך, אני הספקתי להתאכזב. רק אזהרה אחת: לבגדים היום יש נטיה להיות שקופים. בדוק שקיפות *היטב* בתא ההלבשה.

Matsman

New member
טוב, אז לפחות לא יותר מזה

רנואר יקרנים ברמות- קניתי שם בעבר ואני לא קונה יותר.

goldy

New member
קניתי חולצה בצבע שתמיד רציתי

רק לאחר שבועיים (שבמזל לא לבשתי אותה) גיליתי שרואים את הפטמות דרכה, ואני ממש לא מדמיין את זה. שורה תחתונה נמצאת אצלי חולצה חצי שקופה שעלתה כ100 ש"ח, וממתינה שאקח אותה לתופר לתפירת ביטנה.

אגב, אתמול היה לי אורח שהגיע במצב הזה ../images/Emo6.gif

המשפחה בילתה לפחות שעתיים בהסתלבטות היסטרית על חשבונו ואחר כך כולנו שכחנו. מן הסתם אתה צודק בתחושת חסר הנוחות מהחולצה הזו, רק רציתי לציין שמשום מה בקיץ היתה אינפלציה של חולצות מבדים שקופים שלא כחלק מכוונת המשורר.

גם בקיץ אין לזה הצדקה

זה הרי מגוחך לייצר חולצה כ"כ שקופה שאני צריכה ללבוש מתחתיה גופיה ב-40 מעלות. זה לא פרקטי ומחטיא את כל המטרה, ועל אחת כמה וכמה כשצריך להיראות פחות שלוכים ויותר "לבושים".

המלצות..

פשוט תלך לזארה ופול אנד ביר שם יש את הדברים הכי יפים ועם מחירים נוחים יחסית.. גם הג'ינסים שם דיי זולים יחסית לחברות אחרות ויש כמה מציאות. בנוסף דגמחים וקפוצ'ונים/טרנינגים יפים יש בבלו בירד אבל הם לא כאלה זולים שם.

Matsman

New member
תודה

איפה באמת אפשר למצוא דגמ"חים וטרנינגים זולים יותר?

ברשתות העממיות ובשופרסל

ולפני שאתה בועט בי, תשמע עד הסוף: לשופרסל יש את "מותג הבית" צ'רוקי, שאם בוררים בקפדנות רבה אפשר למצוא שם דברים מתקבלים על הדעת במחירים די נוחים. מעבר לזה, בכל המחסנים סטייל האנגר, תפוז, סטוצ'י ודומיהם יש טרנינגים במחירים נמוכים (בסוף עונה - במחירי רצפה של שקלים בודדים). יש להם גם דגמ"חים, אבל הם כבדים על הגוף. דגמ"חים מעולים יש בגאפ, אבל המחירים, המחירים... בנוסף, למותג הטרנינגים היינס יש אתר נהדר. אם אתה קונה בו בסוף העונה, המחירים סבירים מאוד (טרנינג מפוטר עבה נקנה ב-44 ש"ח, ולדעתי זה סביר מאוד בהתחשב באיכות ובכך שהגיע עד הבית).

Matsman

New member
תודה רבה !

איפה נמצאים המחסנים של האנגר, סטוצ'י, תפוז ודומיהם שציינת ? והמחירים של היינס בסוף עונה- רק דרך האתר ?

יש האנגר ביגאל אלון בת"א ובבת ים

סטוצ'י באזה"ת חדש בראשל"צ ובאלנבי. תפוז אני מכירה רק בביג פולג בנתניה. אני די בטוחה שאם תעשה קצת גוגל יהיו תוצאות על הרשתות האלה, אני מציינת רק סניפים שניסיתי ויש בהם מבחר סביר. לגבי היינס, יש סוף עונה בסניפים - אבל דרך האתר יוצא בד"כ יותר זול, לפעמים ב-20 ש"ח לפריט ולפעמים בשקלים בודדים (ולפעמים בכלל לא), שלא לדבר על זה שבסניפים לא תמיד נשאר ובאתר יש (ולהפך, כמובן).

Matsman

New member
אני מר"ג

יש לך המלצות בשבילי על עוד מקומות קרובים חוץ מאלנבי ?

ר"ח ביאליק בר"ג ../images/Emo3.gif

לא ניסיתי, אבל קראתי באיזה פורום שיש שם הרבה בגדים זולים, רק צריך לכתת רגליים. בקניון סירקין בפ"ת יש גולף עודפים (עודפי גולף, מקס מורטי ודניאל השטר - ליום שתרצה בגדים טיפה יותר קזו'אל ופחות ספורטיבי). באור יהודה יש עודפים של תמנון, יש להם דגמ"חים טובים בד"כ. מול קניון אילון יש ראלף קאטה, שזו רשת עממית כמו האנגר וכאלה.

לא מבין אותך. אתה לא חיי באי בודד. כנס..

לכל קניון קרוב ותתחיל למדוד דברים ש כן יצמאו חן בעיניך.

למעלה