את מקגונגל בתור אומנת בסרט "סוד הגן הנעלם". (דרך אגב... היא באמת האומנת בסרט הזה)
O ogispan New member 24/10/06 #16 את מקגונגל בתור אומנת בסרט "סוד הגן הנעלם". (דרך אגב... היא באמת האומנת בסרט הזה)
מ מה יא New member 24/10/06 #17 ראיתי את הסרט הזה../images/Emo96.gif זה היה משעמם אבל סוד הגן הנעלם זה .
Y yuvi217 New member 26/10/06 #32 הוא רוצה לומר ש מי שמשחקת ב"סוד הגן הנעלם" היא השחקנית שמשחקת את מקגונגל בסרט, ולא הדמות בספרים
פ פיקסית נצחית New member 25/10/06 #21 וולדמורט ב"ה לגולם משר הטבעות. והטבעת זה ההורקרוס "מיי פראשסששש"
R reuts88 New member 25/10/06 #26 דורותי דמבלדור-הקוסם הארי-דורותי נוויל-האריה הפחדן סנייפ-איש הפח רון-טוטו הכלב הרמיוני-הדחליל ורנון ופטוניה-דוד ודודה אם אני מצטערתעל האי דיוקים בדמויות מדורותי...
דורותי דמבלדור-הקוסם הארי-דורותי נוויל-האריה הפחדן סנייפ-איש הפח רון-טוטו הכלב הרמיוני-הדחליל ורנון ופטוניה-דוד ודודה אם אני מצטערתעל האי דיוקים בדמויות מדורותי...
R reuts88 New member 27/10/06 #34 נו אבל... דורותי הרבה יותר קצר.... וחוצמזה העיקר שהבנתם ת'כוונה....
פ פרד וויזלי המקורי New member 27/10/06 #36 חחח, מסכנה ויקי. לא כולם אוהבים את השמות המקוריים של דברים כמונו, מה לעשות, חבל אה? זה מוזר לקרוא לתוכניות כמו הדרדסים, בשם דרדסאבא. או קטקטים בשם, טיפ טיפ וטיפטיפון.
חחח, מסכנה ויקי. לא כולם אוהבים את השמות המקוריים של דברים כמונו, מה לעשות, חבל אה? זה מוזר לקרוא לתוכניות כמו הדרדסים, בשם דרדסאבא. או קטקטים בשם, טיפ טיפ וטיפטיפון.
ד דנונה לייט New member 25/10/06 #28 המממ, תשמעו אחד מצחיק- הארי, בספר "אחות קטנה" של רם אורן.. בתוררררר.... נחמן[?] שיראה מה להיות חרדי!! אוי זה ענק! [טוב שאני מצחיקה את עצמי )
המממ, תשמעו אחד מצחיק- הארי, בספר "אחות קטנה" של רם אורן.. בתוררררר.... נחמן[?] שיראה מה להיות חרדי!! אוי זה ענק! [טוב שאני מצחיקה את עצמי )