זה הזמן ל - שאלון מס' 3.

זה הזמן ל - שאלון מס' 3.

חשבתם שנפתרתם ממני ומהשאלונים שלי כל כך מהר? [ מבט ערמומי ], אני לא הפסיק להמציא שאלונים עד שיעל נועה וליאת יחליטו לרדוף אחרי עם נבוט,גרזן ומסור חשמלי. ( תנחשו מי מחזיקה מה?
) ועכשיו לעניין: לאיזה ספר ( ילדים, נוער, מבוגרים ), חוץ מהארי פוטר הייתם מכניסים את גיבורנו מהארי פוטר? וכמובן לאיזה תפקיד?

הארי פוטר והלורד וולדמורט

לכיפה אדומה. הארי כיפה אדומה, ווולדי הזאב. במקרה ושאלתם למה הארי בתור כיפה אדומה? הרי הוא לא בחורה. וובכן, אחרי שוולדי יביט בו פעם אחת בתור הזאב, הארי בהחלט יילל כמו בחורה.
( אם כל הבנות הסליחה, שום דבר נגדכן.
)

הבית של מיץ פטל

היו לו וילונות וחלונות ותריסים (אדומים ירוקים וצהובים, רק לא זוכר מה זה מה). כולם רצו לדעת מי זה מיץ פטל אבל אף אחד לא ידע, ואז האריה והג'ירפה הלכו לגלות, והתחבאו לו כל הזמן עד שהוא יצא. ואז גילו שהוא ארנב. ואז הם הלכו לשתות אצלו מיץ פטל. THE END

וכמובן

שר הטבעות
גנדאלף- דמבלדור דה פרודו - הארי סם - רון אראגורן - סיריוס לגולאס- לופין גימלי - מנדנגוס מרי ופיפין - פרד וג'ורג' סאורון - וולדמורט סארומן - סנייפ

חמי, תציץ רגע בהודעה האחרונה שלי

בחברתי, יש שם משהו שקשור גם אליך. גם כל השאר מוזמנים להציץ, פשוט החברתי נימצא למטה ולא יכלתי לפרסם את דברי בשום מקום אחר, מבלי שויקי תצווה לערוף את ראשי.

black robe

New member
ויש את לשון-נחש שיכול להתאים../images/Emo63.gif

בתור פיטר (זנב-תולע)

למעלה