זה הזמן לסלוח

kessem

New member
סייח יקר../images/Emo141.gifכבר 33 שעות שאינני

מצליחה לכתוב כלום...אפילו לא שורה אחת (כהרגלי). אבל קראתי בקפידה את מה שכתבת,ואני מאמצת את הגישה. אני לא סולחת לעצמי על הרבה דברים, ואולי הגיע הזמן ללמוד את המלאכה הקשה הזו. וחוצמזה,נורא מעניין אותי לדעת...במי אתה מאוהב?????

סייחלהההההההה

גם אני מוכנה לשני כרטיסי טיסה אפשר לטהיטי אפשר לקובה אפשר להוואי ואפשר אפילו אממממממממ לוונציה, אם זה בסדר מבחינתך ולגבי השאלה של קסם במי אתה מאוהב אמממממממ בי נכון??????
חחחחחחחח למרות שאני ממש לא משתמשת במילה הזו, אבל זה אתה שהשתמשת אז מה 'כפת לי
חחחחחח ואתה רוצה להגיד לי שאם אציע לך לעוף איתי לטהיטי לא תבוא???
גררררר חתימה טובה רק טוב!!!

מוניקית לא בכדי קיים משפט שאומר

הטעות תכונה אנושית לסלוח מעלה אלוהית. אולי לא שכחת ולא תוכלי לשכוח אך טוב שסלחת. מאחלת לך רק טוב גמר חתימה טובה לכולם

אופה3

New member
יש לי כמה דברים על כל השרשור הזה

נכון שישנם דברים שאי אפשר לסלוח עליהם, גם לזה שפגע בי באופן מיני, ומילולי מאוד חזק אני לא סולחת עד עכשיו, גם לזאת שזרקה אותי לפח אשפה , סלחתי, אבל הכאב שאיתי עדיין נמצא. נכון צריך לסלוח , אבל גם צריך לדבר על הכל , צריך ללבן דברים, לשים הכל על השולחן, לסלוח, אבל ללבן את הכל לא להגיד סליחה, כן סלחתי וזהו, בזה אתה צודק סייח, אני סולחת אחרי שאני מסבירה לאדם שפגע בי, איפה הוא פגע ולמה הוא פגע בי, אני רוצה להבין, נכון שדברים נשפכים לעיתים בכעס, או במצב אל הפנים או לא יודעת מה , אבל דברים שנעשים בכוונה, אני רוצה לקבל עליהם תשובות, הרי אני לא ילדה קטנה ולא טיפשה ואם מישהו בשעת כעס זרק מילה, אני לא אעשה ברוגז וזהו, אבל על דברים שנעשו בכוונה אני דורשת הסבררררררררר גמר חתימה טובה לכולכם, אופי

ואולי הגיע הזמן לפתוח את

הרגלים? מאיפה את יודעת שהגיע הזמן? את יכולה לומר על כל דבר שהגיע הזמן למשל מנקודת מבט גברית אני טוען שהגיע הזמן שתפתחו את הרגלים תגידי לי למה אני טועה?

למעלה