מצטער...חחחח....
T TetiBETTY New member 19/5/03 #27 אולי...עומר ואסי... תעשו שרשורים שהם רק שלכם שרשורי כאלה.... נראה לי שדי תסתדרו ביחד... .... **נאמר במעט נימה של צחוק,לא לקחת ברצינות.... **
אולי...עומר ואסי... תעשו שרשורים שהם רק שלכם שרשורי כאלה.... נראה לי שדי תסתדרו ביחד... .... **נאמר במעט נימה של צחוק,לא לקחת ברצינות.... **
O omerdo New member 20/5/03 #29 צודק.../../../../../../../../../.. צודק, באמת בימים האחרונים אין אף אחד בפורום. א-נ-ש-י-ם.... . לאן נעלמתם? . אנחנו בודדים... . ועצוב לנו... .
צודק.../../../../../../../../../.. צודק, באמת בימים האחרונים אין אף אחד בפורום. א-נ-ש-י-ם.... . לאן נעלמתם? . אנחנו בודדים... . ועצוב לנו... .
S slave4brit New member 20/5/03 #37 ../images/Emo42.gifבטח שזה הגיע לפה.. הרי כמו שכבר אמרו...אני יודע הכל
ב בריטני לנצח New member 18/5/03 #8 אתר ישראלי חדש!!!!!! אנשים אנשים שימו לב!!!!!!!!! נפתח אתר חדש ישראלי של בריטני, ולעומת שאר האתרים הישראלים של בריטני, זה אתר מצוין, מעולה, אין מה להגיד!!!!!! הוא מתרגם את כל הכתבות האחרונות ומתחדש כל יום. כנסו אליו: www.logonbritney.com
אתר ישראלי חדש!!!!!! אנשים אנשים שימו לב!!!!!!!!! נפתח אתר חדש ישראלי של בריטני, ולעומת שאר האתרים הישראלים של בריטני, זה אתר מצוין, מעולה, אין מה להגיד!!!!!! הוא מתרגם את כל הכתבות האחרונות ומתחדש כל יום. כנסו אליו: www.logonbritney.com
K K © B I New member 20/5/03 #35 ../images/Emo45.gif תודה ששמת אותו בקישורים ../images/Emo140.gif איזה יופי שאהבתם את האתר....
א איתי 16 New member 18/5/03 #11 חברים מה חדש? מה המצב? תגידו איך אני נכנס לרשימת אייסיקיו של חברי הפורום?