זה הגיוני?

ToryMaster

New member
זה הגיוני?

זה בכוונה כאן, משום מה. מכירים את Regression של דרים ת'יאטר? שמעתי את השיר, ואיכשהו הרגשתי את העיניים שלי נעצמות ואת הכל משתנה כזה, מוזר

RainBird

New member
או, זה דווקא די מוכר. אני חייב לשאול באיזה מצב רגשי היית שזה קרה? כי לפעמים כשהתת מודע חשוף כמעה (בין עירנות לשינה) ואנו שומעים מילים שיש להם סמלים מיוחדים עבורינו פשוט משפיעות. ורגרסיה זו שיטה היפנוטית. מזכיר לי את השמנים האתריים שגורמים למצב של שינה ערנית מוזרה כזו.

ToryMaster

New member
המילים הולכות בערך ככה

"בספירה לאחור מעשר לאחת תיכנס למצב שונה [או משהו] עשר, תשע, שמונה, שבע, שש, חמש, בכל עת בה תרצה לחזור למציאות, כל שעלייך לעשות הוא לפתוח את העיניים, ארבע, שלוש, שתיים, אחת". מצב נפשי? לא משהו רציני, הייתי די ערנית, די יציבה, לא משהו שמצדיק את זה. מה שכן יכול להיות זה שכל הדיסק הזה מדבר על ילדה שמתה בלונדון לפני טריליון שנה. קראו לה ויקטוריה (ככה בעצם הגעתי לשיר שהוביל אותי לשיר הזה, אגב). מוזר.

Duke Tear

New member
זאת התחלה בסיסית

להרפיה ,עושים לנו אותה בשיעורי יוגה (בצורה יותר מפורטת, ביגלל זה כך. בכל מקרה, הקול שלו אף פעם לא מצליח להרגיע אותי.

coka

New member
כל הדיסק (המדהים) הזה מבוסס על

היפנוזה... זה לא יענה לך על השאלה, אבל הייתי חייבת להגיב - גם לי קרה, בדיוק באותו דיסק רק בשיר אחר... fatal tragedy

למעלה