זה די משוגע שחושבים על זה....

יעיש התימני

Well-known member
חלילה לא מאשים נשים , כל אחד ואמונות שלו, יש גם הישג חברתי ואישי בקהילות דתיות גם , כל הנושא דל משפחה ברוכת ילדים , זה מגברעם במילואים שמעתי שכדאי 5 ומעלה ואז יהיה פחות טריגר להתגרש מצידה, אני רואה את אחי עם 2 ילדים שהוא מפחד שאשתו ההיפית תעשה לו קטע, היא בת להורים גרושים , סוג של נוודית שטסה בעולם לבד ןיושנת אצל זרים מאשר במלון.
תאמין לי שאבא לא ירצה להרעיב את ילדיו , שהוא חוטף סטירות ניבולי פה בגידות מצידה , אז מה אתה מצפה שלא יעשה קטעים?
צריך לסיים יפה את הגירושים ולא להיות מריר וכו
לא הבנתי כלום מהתשובה שלך.
מה אחיך לא ידע עם מי הוא התחתן??
זה שאין לו כבוד לבת זוגו, הוא לא בוטח בה אומר עליו המון.

Yakir4179

Well-known member
לא הבנתי כלום מהתשובה שלך.
מה אחיך לא ידע עם מי הוא התחתן??
זה שאין לו כבוד לבת זוגו, הוא לא בוטח בה אומר עליו המון.
אחי היה תמים מאוד ,זאת הייתה הראשונה שלו , לא היה לו ניסיון,הוריה שמו מטרה לחתן 3 ילדים בשנה אחת, לא נתנו לו לבדוק וכו , אימא שלה ראתה אותו באוטובוס בראש העין והתבייתה עליו והחליטה.
אחי לא בקשר טוב עם הוריה לכחר 5 ילדים בני 18 עד 7

יעיש התימני

Well-known member
אחי היה תמים מאוד ,זאת הייתה הראשונה שלו , לא היה לו ניסיון,הוריה שמו מטרה לחתן 3 ילדים בשנה אחת, לא נתנו לו לבדוק וכו , אימא שלה ראתה אותו באוטובוס בראש העין והתבייתה עליו והחליטה.
אחי לא בקשר טוב עם הוריה לכחר 5 ילדים בני 18 עד 7
לא הבנתי מה הבעיה בדיוק?
הוא מגדל אותם לבד?
הוא עובד כמו חמור לפרנס אותם?
הוא מממן את הסיבובים שלה בעולם?

Yakir4179

Well-known member
לא הבנתי מה הבעיה בדיוק?
הוא מגדל אותם לבד?
הוא עובד כמו חמור לפרנס אותם?
הוא מממן את הסיבובים שלה בעולם?
בשם החתונה ולהתחתן מוקדם במגזר החרדי הספרדי סינדלו אותו, וטז הוא רצה שיעזרו לו כלכלית יש ברשותם והתגלו כקמצנים, או שמיועד לבן הזכר היחידי, יש קהילות כאלו שאומרים , בעלך ידאג לך , והבכור בן זכר למשל לפי התורה פי 2 צריך לקבל בירושה
אז אחי פגוע פחות נפגש עם הוריה, זה בעסה להיות ביחסים כאלו במשפוחה..

יעיש התימני

Well-known member
בשם החתונה ולהתחתן מוקדם במגזר החרדי הספרדי סינדלו אותו, וטז הוא רצה שיעזרו לו כלכלית יש ברשותם והתגלו כקמצנים, או שמיועד לבן הזכר היחידי, יש קהילות כאלו שאומרים , בעלך ידאג לך , והבכור בן זכר למשל לפי התורה פי 2 צריך לקבל בירושה
אז אחי פגוע פחות נפגש עם הוריה, זה בעסה להיות ביחסים כאלו במשפוחה..
לא הבנתי כלום, בחיי.
למה שלא ייצא לעבוד כמוך? מי בכלל חייב לו משהו?

יעיש התימני

Well-known member
הוא עובד מסודר מה שנקרא, לא קל גם להכיל 7 נפשות בבית
זו בעייה שלו, אתה יודע?!
אף אחד לא הכריח אותו להסכים לחמישה ילדים.
הוריי ע"ה השלום בשנות ילדותנו הקדישו זמן רב לתכנון כלכלי של כל צעד שלהם. דירה קטנה, ארבעה ילדים. אף אחד לא עזר להם, הם גם לא ביקשו עזרה.

Yakir4179

Well-known member
זו בעייה שלו, אתה יודע?!
אף אחד לא הכריח אותו להסכים לחמישה ילדים.
הוריי ע"ה השלום בשנות ילדותנו הקדישו זמן רב לתכנון כלכלי של כל צעד שלהם. דירה קטנה, ארבעה ילדים. אף אחד לא עזר להם, הם גם לא ביקשו עזרה.
אצל דתיים כיפות סרוגות ושחורות זה עובד אחרת ,ריבוי ילדים גם מצמצם אחוזי גירושים, ככה שמי שבאמת חייב להתגרש יתגרש , יכול להגיד לך שגם גומי לא משתמשים כי צריך לגמוד בפנים ולא בחוץ שלא יהיה זרע לבטלה, גם גלולות לא כולן יקחו וכו

כיום כולם כמעט נצרכים להכיל וכו , אני מארח 10 נפשות ללא שינה ו7 נפשות עם שינה לסופי שבוע , אחותי עןשה שבת כן שבת אצל חמותה לגבי ארוחות שבת, וזה כבר נהיה דבק משפחתי מאוד מאוד דביק וכו
בגלל זה אני נח בדירת גן עם נוף מדהים בהרי ירושלים כל שבועיים

אישון34

Well-known member
חלילה לא מאשים נשים , כל אחד ואמונות שלו, יש גם הישג חברתי ואישי בקהילות דתיות גם , כל הנושא דל משפחה ברוכת ילדים , זה מגברעם במילואים שמעתי שכדאי 5 ומעלה ואז יהיה פחות טריגר להתגרש מצידה, אני רואה את אחי עם 2 ילדים שהוא מפחד שאשתו ההיפית תעשה לו קטע, היא בת להורים גרושים , סוג של נוודית שטסה בעולם לבד ןיושנת אצל זרים מאשר במלון.
תאמין לי שאבא לא ירצה להרעיב את ילדיו , שהוא חוטף סטירות ניבולי פה בגידות מצידה , אז מה אתה מצפה שלא יעשה קטעים?
צריך לסיים יפה את הגירושים ולא להיות מריר וכו
לפי מה שאתה מתאר, לא בטוח שכל הילדים שלו.

אישוניאיש.
רוב בעילות אחר הבעל

למעלה