זה די משוגע שחושבים על זה....

meidatek

Active member
די הגעתי לכל מה שאני רוצה בחיי.
נישואין, ילדים, עו"ד עם מספר תארים.
עבודה טובה.
חגורה שחורה בקראטה.
ועדיין - בן 55 ומרגיש שמיציתי.
לא כיף לי כבר.
לא התאבדותי או דכאוני - פשוט כבר לא מתרגש מכלום ולא ממש נהנה כבר משום דבר.
פעם אהבתי הופעות ומוסיקה - היום כבר לא בא לי ההמולה והבלגן ומוסיקה אני שומע כמה דקות ביום ברכב בדרך לעבודה.
לקרוא כבר לא מעניין.
סדרות בטלוויזיה רק מתח, וגם זה במשורה.
אבל לא בגלל זה כותב...
פשוט למרות הכול הדבר היחיד (!!!) שער ונטרף אצלי זה החרמנות.
יש שיאמרו שזה הגיוני כשסקס עם האישה כבר פעם בחצי שנה וגם אז בגלל שחייבים.
אבל זה פסיכי.
לא בא לי ממש להתעורר בבוקר, אבל כל היום חושב על סקס ומאונן פעמיים ביום (ואם הייתי יכול יותר).
חושב כל הזמן על שדיים, ואחוריים, ושפתיים של מעלה ושל מטה).
זה די משוגע כשחושבים על זה....

יעיש התימני

Well-known member
עבודה טובה.
חגורה שחורה בקראטה.
לא כיף לי כבר.
פעם אהבתי הופעות ומוסיקה - היום כבר לא בא לי ההמולה והבלגן ומוסיקה אני שומע כמה דקות ביום ברכב בדרך לעבודה.
לקרוא כבר לא מעניין.
אבל לא בגלל זה כותב...
אבל זה פסיכי.
לא בא לי ממש להתעורר בבוקר, אבל כל היום חושב על סקס ומאונן פעמיים ביום (ואם הייתי יכול יותר).
הרשה לפסיכולוג בחצי פרוטה לומר:
תיעלת את כל הליבידו שלך לעבר סקס.
אני לא מבין מה הבעיה שלך בהתפרפרות מהצד.
אתה מכיר את כל הפוילשטיק סביב [בלשים פרטיים, גירושים בעיתונות] כך שנראה לי שאתה יכול לדאוג לעצמך לאיזה חטיף מהצד.

meidatek

Active member
הרשה לפסיכולוג בחצי פרוטה לומר:
תיעלת את כל הליבידו שלך לעבר סקס.
אני לא מבין מה הבעיה שלך בהתפרפרות מהצד.
אתה מכיר את כל הפוילשטיק סביב [בלשים פרטיים, גירושים בעיתונות] כך שנראה לי שאתה יכול לדאוג לעצמך לאיזה חטיף מהצד.
בעייתי.
לא שלא הייתי רוצה.
אבל במסגרת תבנית החיים המשותפת שלנו זה מאד בעייתי.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
עבודה טובה.
חגורה שחורה בקראטה.
לא כיף לי כבר.
לקרוא כבר לא מעניין.
אבל לא בגלל זה כותב...
אבל זה פסיכי.
מה משוגע בזה שאתה חרמן,יצר מיני גבוהה ועוד ,?
הרבה נשים כמדומני היו שמחות על כך אבל--זה ברור שאף פעם אין בדיוק את אותה התאמה בסקס,ועם השנים,,זה מתפוגג,מן הסתם אנשים משתנים/צרכים ועוד,ואני לא אדחוף אותך לזרועות אישה אחרת ,והאם באמת מעולם לא היה לך סטוץ/רומן??
ולפי הכתיבה,אתה צמא להרבה מעבר לסקס.
אני בת 60,זה לא משנה שכלל לא נראת אבל יש הרבה דברים שאהבתי והיום המינון אחר,גיל,עייפות ועוד,אבל לא הפסקתי לאהוב מוזיקה, משוגעת על סדרות קרימינולוגיות ועוד,
מה גם שאני לבד,ואני מאמינה שאם אתה נמצא בזוגיות/קשר/רומן הרבה ממך מתעורר לחיים ולכן כתבתי לך שלטעמי חסר לך לא רק הסקס.
אז,,,יאאלה מחר בבוקר מוקדם מאד,אחכה לך על שולחן במשרד שלך😄😉😉

נערך לאחרונה ב:

meidatek

Active member
מה משוגע בזה שאתה חרמן,יצר מיני גבוהה ועוד ,?
הרבה נשים כמדומני היו שמחות על כך אבל--זה ברור שאף פעם אין בדיוק את אותה התאמה בסקס,ועם השנים,,זה מתפוגג,מן הסתם אנשים משתנים/צרכים ועוד,ואני לא אדחוף אותך לזרועות אישה אחרת ,והאם באמת מעולם לא היה לך סטוץ/רומן??
ולפי הכתיבה,אתה צמא להרבה מעבר לסקס.
אני בת 60,זה לא משנה שכלל לא נראת אבל יש הרבה דברים שאהבתי והיום המינון אחר,גיל,עייפות ועוד,אבל לא הפסקתי לאהוב מוזיקה, משוגעת על סדרות קרימינולוגיות ועוד,
מה גם שאני לבד,ואני מאמינה שאם אתה נמצא בזוגיות/קשר/רומן הרבה ממך מתעורר לחיים ולכן כתבתי לך שלטעמי חסר לך לא רק הסקס.
אז,,,יאאלה מחר בבוקר מוקדם מאד,אחכה לך על שולחן במשרד שלך😄😉😉
המשוגע זה לא החרמנות - זה השילוב שלה עם העייפות הקיומית.
מחד מיצוי ושעמום כללי בחיים, ומאידך רצון עז לחיות.
אני מאד אוהב מוסיקה. יש לי מאות תקליטים ודיסקים.
אבל לאחרונה לא בא לי לשים תקליט על הפטיפון ולשבת להאזין. כך גם סדרות. רק מתח, רצוי בריטי או סקנדינבי (ונתפשר על ספרדי בסגנון הרלן קובן...) וזהו.
אין כבר סבלנות לכלום. לא מתרגש. צופה, מאזין וממשיך הלאה, בלי ה"פרפרים" של פעם.
והסקס?
נראה לי שזה הדבר היחיד שעוד הנשמה והגוף שלי משתוקקים אליהם.
כל השאר בחיים זה עבודה, ומטלות, וחייבים. אין שום כיף אמיתי.
הרגעים היחידים שאני ממש מרגיש טוב זה בשניה וחצי לפני האורגזמה, במהלכה, ושניה אחריה. הגוף והנשמה מתרחבים ורגועים.
ומעבר לאורגזמה עצמה - אני כבר באמת לא זוכר מה זה מגע של גוף של אישה שאינה אשתי. אחרי 26 שנים ביחד, שבמהלכם בכלל כבר שנתיים שלוש בלי שום "תנאי חיבה" אני כבר לא זוכר איך שדיים שלא שלה מרגישים בכף היד. מה הטעם של גוף אחר.
ואני בחיים שלא ממש מאפשרים לי "התפרפרות" - חשבון משותף, עבודה סביב השעון, בצפון הרחוק ולא במרכז כך שאין הרבה אפשרויות "זליגה לשעה למקום אחר", היא יודעת בדיוק מתי אני מגיע הבייתה מהעבודה כל יום ומה אני אמור לעשות בבית לאחר מכן.

את מחכה לי על השולחן? אז "ר" :)

doriangray011

Well-known member
אבל לאחרונה לא בא לי לשים תקליט על הפטיפון ולשבת להאזין. כך גם סדרות. רק מתח, רצוי בריטי או סקנדינבי (ונתפשר על ספרדי בסגנון הרלן קובן...) וזהו.
והסקס?
הרגעים היחידים שאני ממש מרגיש טוב זה בשניה וחצי לפני האורגזמה, במהלכה, ושניה אחריה. הגוף והנשמה מתרחבים ורגועים.
ומעבר לאורגזמה עצמה - אני כבר באמת לא זוכר מה זה מגע של גוף של אישה שאינה אשתי. אחרי 26 שנים ביחד, שבמהלכם בכלל כבר שנתיים שלוש בלי שום "תנאי חיבה" אני כבר לא זוכר איך שדיים שלא שלה מרגישים בכף היד. מה הטעם של גוף אחר.
ואני בחיים שלא ממש מאפשרים לי "התפרפרות" - חשבון משותף, עבודה סביב השעון, בצפון הרחוק ולא במרכז כך שאין הרבה אפשרויות "זליגה לשעה למקום אחר", היא יודעת בדיוק מתי אני מגיע הבייתה מהעבודה כל יום ומה אני אמור לעשות בבית לאחר מכן.

איחולי אחי. (אח לבעיה דומה)
אתה אדם הישגי שהשיג כבר הכל. לדברייך ולא אפרט. אם נביט בתמונה במבט אוביקטיבי. אתה המאושר באדם.
אבל
אנחנו במאה ה21 השגיות בתחום הכלכלי המשפחתי אינה מספקת. אנחנו מונעים לעוד ועוד. יש כאלו שרוצים עוד כסף. האחרים מטיילים בעולם וכמה מאיתנו מחפשים עוד כיבוש עוד אשה עוד תשוקה. ואוסיף סוד גלוי. הכי חשוב. עוד חיבוק.
כתב זאת סופר ידוע. אתה ״אדם רומנטי בתקופה מעשית״
ומאחר ותכלס אתה אדם מעשי. ראה השגייך הכלכליים החברתיים. צא ובנה לך מסגרת שתאפשר. זה לא יקרה ביום אחד תפתח תחביבים שהיא אינה שותפה בהם. הרגלים לגמרי סבירים. אבל מאפשרים חריגה מהשגרה …..
כמי שנמצא במצב דומה. אם כי מבוגר ממך בכמה וכמה שנים. אני יכול להעיד. זה אפשרי.
האופציה האחרת. דבר איתה ישירות. תאמר לה שחסרה לך ההרפתקה המגע הכיבוש. פתח את הנישואין. או מה שקורה לא פעם. קבל הסכמה בשתיקה. אולי הכי טוב.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
והסקס?

מתחרטת,,חחחחח ,אין לך אופציה להתפרפר,אשתך מחכה לך,😉😆מאחלת לך באמת להנות מהדברים הפשוטים, וסקס עז עם אחרת מבלי לפגוע כמובן במה שקיים,רק אתה יודע מה טוב לך,למה אין לך תחביבים או כל דבר אחר שעושה לך טוב?
עבורי,גיל 50+ מתחילים לחיות,הבנים בוגרים,קל יותר,חושבת על טיול לחו"ל, הולכת לסטנדאפ ,,,,חסר מה?
תשוחח עם אשתך,תדבר על ליבך.

נערך לאחרונה ב:

אישון34

Well-known member
עבודה טובה.
חגורה שחורה בקראטה.
לא כיף לי כבר.
לקרוא כבר לא מעניין.
אבל לא בגלל זה כותב...
אבל זה פסיכי.
אתה בכלוב.
אריה מאולף, שלא לומר מעולף מכל התחושות של האמת.

עובד על מנת לספק.
על מנת להחשב לרלוונטי.

אבל לא רלוונטי.
______________________________________________________________________________________________________________________________

אישה במצב הזה היתה חותכת.

אתה גבר - אין עזיבה.

עוד 20 שנה יבוא צער, או שעוד 10 שנים תצא לשוק אחרי אירוע רפואי.

אישוניאיש.
חימת.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אתה בכלוב.
אריה מאולף, שלא לומר מעולף מכל התחושות של האמת.

עובד על מנת לספק.
על מנת להחשב לרלוונטי.

אבל לא רלוונטי.
______________________________________________________________________________________________________________________________

אישה במצב הזה היתה חותכת.

אתה גבר - אין עזיבה.

עוד 20 שנה יבוא צער, או שעוד 10 שנים תצא לשוק אחרי אירוע רפואי.

אישוניאיש.
חימת.
למה גבר לא יכול לעזוב/להתגרש אם מצבו הכלכלי מאפשר?הילדים בוגרים,,או שאני טועה?

אישון34

Well-known member
גברים שנפרדים מאבדים ביית.

אישה היא הבית.

לכן מעל ל 90% זה ביוזמת נשים, יש לי חבר עו"ד גרושין שהסביר לי שזה בפועל 100%.

80% האישה יוזמת.
20% הוא בא עם אישה אחרת שיוזמת.

אישוניאיש.
חסר יוזמה.

doriangray011

Well-known member
גבר הוא הוכחה חיה לחוקי ניוטון. ״גוף שואף להתמיד במצב בו הוא נמצא״
אי לכך. לגבר נוח במקום בו הוא נמצא ומקסימום הוא ישלים חוסרים. יותר פשוט.
אי לכך באמת לרוב נשים יוזמות. אבל בגילאים שמעבר ל50 לרוב התנאים משתווים. אין לאשה זכויות יתר במידה והיא עובדת ועבדה בעבר. הילדים מעבר לגיל 18/21 אין מזונות והחלוקה שווה.
בדרך כלל 50% עוכרי הדין והשאר מתחלק.

אישון34

Well-known member
גבר הוא הוכחה חיה לחוקי ניוטון. ״גוף שואף להתמיד במצב בו הוא נמצא״
אי לכך. לגבר נוח במקום בו הוא נמצא ומקסימום הוא ישלים חוסרים. יותר פשוט.
אי לכך באמת לרוב נשים יוזמות. אבל בגילאים שמעבר ל50 לרוב התנאים משתווים. אין לאשה זכויות יתר במידה והיא עובדת ועבדה בעבר. הילדים מעבר לגיל 18/21 אין מזונות והחלוקה שווה.
בדרך כלל 50% עוכרי הדין והשאר מתחלק.
ישבתי בשבוע שהיה עם חבר שמתגרש.

הוא אמר שהסיכון הגדול ביותר שלו היה להיות עם האישה לבד.

לכן מהרגע שהודיע על גירושין - נמנע מכך.

הבנתי אותו.

בקלילות אפשרי לזלוג למין ומשם הפרידה לא מתקיימת.

אישוניאיש.
משתדל לא לזלוג.

יעיש התימני

Well-known member
ישבתי בשבוע שהיה עם חבר שמתגרש.

הוא אמר שהסיכון הגדול ביותר שלו היה להיות עם האישה לבד.

לכן מהרגע שהודיע על גירושין - נמנע מכך.

הבנתי אותו.

בקלילות אפשרי לזלוג למין ומשם הפרידה לא מתקיימת.

אישוניאיש.
משתדל לא לזלוג.
יש מעין נטייה רומנטית כזו, שאיפה ל"סוף טוב" שהזוג המתגרש יחזור זה לזרועות זו.
משהוחלט סופית על גירושים, כל ניסיון לחזור לאחור הוא בעצם חזרה למצב שהוביל לגירושים.

אישון34

Well-known member
יש מעין נטייה רומנטית כזו, שאיפה ל"סוף טוב" שהזוג המתגרש יחזור זה לזרועות זו.
משהוחלט סופית על גירושים, כל ניסיון לחזור לאחור הוא בעצם חזרה למצב שהוביל לגירושים.
אבל זה מפתה לנסות.

אני לא פעם מוצא את עצמי מנסה במקום בו יש מדבר רגשי.

אישוניאיש.
מומחה בלהחיות מתים.

מאוהב ברעיון

Well-known member
עבודה טובה.
חגורה שחורה בקראטה.
לא כיף לי כבר.
לקרוא כבר לא מעניין.
אבל לא בגלל זה כותב...
אבל זה פסיכי.
בוא איתי לאסוף פחיות, עולם שלם ייפתח בפניך...

Yakir4179

Well-known member
תעשו 6 -7 ילדים כמו הסתיים ואז הגירושים יהיו רק כשצריך באמת , גואב לי על המתגרשים גם שאני שונע במשפחה המורחבת, ואכן הגברים בוכים בלילה ולא הכי רוצים להתגרש

יעיש התימני

Well-known member
תעשו 6 -7 ילדים כמו הסתיים ואז הגירושים יהיו רק כשצריך באמת , גואב לי על המתגרשים גם שאני שונע במשפחה המורחבת, ואכן הגברים בוכים בלילה ולא הכי רוצים להתגרש
תחשוב על הגיהנום -
6-7 ילדים
בת זוג עצבנית וכועסת שלא תשכב אתך
מריבות על כל דבר
זה שלום בית? אלה החיים שאתה ממליץ?
הגברים בוכים בלילה? לצערי בתרבות שלנו, כן גם כיום, מי שבוכה בלילה הן דווקא הנשים. אז נכון יש נטייה של גברים כיום להתקרבן, מסכנים שכמותם.

Yakir4179

Well-known member
תחשוב על הגיהנום -
6-7 ילדים
בת זוג עצבנית וכועסת שלא תשכב אתך
מריבות על כל דבר
זה שלום בית? אלה החיים שאתה ממליץ?
הגברים בוכים בלילה? לצערי בתרבות שלנו, כן גם כיום, מי שבוכה בלילה הן דווקא הנשים. אז נכון יש נטייה של גברים כיום להתקרבן, מסכנים שכמותם.
כשאתה עם אמונה ואסור לך לשים קנדום אז בקלות יהיו ילדים,ככה אצל אחי שנה אחרי שנה 5 ילדים,במגזרים מסויים רק מהמחשבה על הנטל על המשפחה גורם לה לרובן להוריד את זה מסדר היום, במקרה של בגידות ומצב נפשי אלו הסיבות שהיא תעיף אותו.
מי שכועסת ולא מטפלת בעצמה ומטילה סנקציות, שלא תהיהה מופתעת אם בגללה מוצא מאהבת
כיום אף אחד לא רוצה לסבול , גם לא רווקים , הגרוש לא ישעבד את משפחתו כמו גרושה פלוס

יעיש התימני

Well-known member
כשאתה עם אמונה ואסור לך לשים קנדום אז בקלות יהיו ילדים,ככה אצל אחי שנה אחרי שנה 5 ילדים,במגזרים מסויים רק מהמחשבה על הנטל על המשפחה גורם לה לרובן להוריד את זה מסדר היום, במקרה של בגידות ומצב נפשי אלו הסיבות שהיא תעיף אותו.
מי שכועסת ולא מטפלת בעצמה ומטילה סנקציות, שלא תהיהה מופתעת אם בגללה מוצא מאהבת
כיום אף אחד לא רוצה לסבול , גם לא רווקים , הגרוש לא ישעבד את משפחתו כמו גרושה פלוס
שוב ושוב אתה מאשים נשים, למה?
אני יודע שגם במגזר החרדי "תככנון משפחה" לא נחשב כאסון וכאיסור הלכתי. נשים חרדיות תקבלות גלולות נגד הריון ומתכננות היטב, עם בן הזוג לענ"ד, מתי ואם יביאו ילד.ה נוספים.
גרושה+ היא אם ילדיו!!!!
יש לו חובה כלכלית לזון ולפרנס אותם. למה אני צריך במסים שלי לפרנס נשים שהגברים מסרבים לשלם להן מזונות?

Yakir4179

Well-known member
שוב ושוב אתה מאשים נשים, למה?
אני יודע שגם במגזר החרדי "תככנון משפחה" לא נחשב כאסון וכאיסור הלכתי. נשים חרדיות תקבלות גלולות נגד הריון ומתכננות היטב, עם בן הזוג לענ"ד, מתי ואם יביאו ילד.ה נוספים.
גרושה+ היא אם ילדיו!!!!
יש לו חובה כלכלית לזון ולפרנס אותם. למה אני צריך במסים שלי לפרנס נשים שהגברים מסרבים לשלם להן מזונות?
חלילה לא מאשים נשים , כל אחד ואמונות שלו, יש גם הישג חברתי ואישי בקהילות דתיות גם , כל הנושא דל משפחה ברוכת ילדים , זה מגברעם במילואים שמעתי שכדאי 5 ומעלה ואז יהיה פחות טריגר להתגרש מצידה, אני רואה את אחי עם 2 ילדים שהוא מפחד שאשתו ההיפית תעשה לו קטע, היא בת להורים גרושים , סוג של נוודית שטסה בעולם לבד ןיושנת אצל זרים מאשר במלון.
תאמין לי שאבא לא ירצה להרעיב את ילדיו , שהוא חוטף סטירות ניבולי פה בגידות מצידה , אז מה אתה מצפה שלא יעשה קטעים?
צריך לסיים יפה את הגירושים ולא להיות מריר וכו

למעלה