זה גוף

KOBIandBRIT

New member
זה גוף ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זה גוף מושלם!!!!!! לא כמו התחת הענק והדוחה של ג´ניפר הזונה שלכם (סתם היא לא זונה אני דיי אוהב אותה, רק בגללכם זה מה שמגיע לה) > > >

KOBIandBRIT

New member
שכחנו להזכיר....

שהיא לא מועמדת לVMA אחד אפילו למרות שהיא שחררה מיליון קליפים השנה...פההההה!!! הורסת > > >

pain is love

New member
למה את נכנס לפה?

אם אתה כל כך שונא את ג´ניפר וכל הזמן יורד עליה אז למה אתה נכנס לפורום שלה? אנחנו אוהבים אותה... מה לעשות? אבל למה אתה חייב להרוס לנו? לא, באמת! זה כיף לך? אני רוצה תשובה

gal be

New member
../images/Emo91.gif (למחשבה)

אם אתם שונאים את ג´ניפר וכל כך מתים על בריטני, אז למה אתם נכנסים לפורום, במקום להרוס את הפורום של ג´ניפר, אולי תשקיעו בפורום של בריטני...

gal be

New member
../images/Emo91.gifמספר 2

חוץ ממה שכתבתי מקודים יש לי עוד משהוא להגיד... הויכוח הזה טיפשי הרי לכל אחת (ג´ניפר/בריטני/קלי) יש מעריצים, אותם מעריצים אוהבים אותן בגלל מה שהן (או לפחות מה שהן משדרות לנו המעריצים), בקיצור כל אחת מיוחדת בדרך שלה... וגם אם משהו חושב שבריטני/ג´ניפר/קלי מגעילות (לא אני) אז הסיכוי שמשהו אחר יצליח לשכנע אותו לחשוב אחרת הוא שואף לאפס, (גם אם תעלו מלא סיבות)

KOBIandBRIT

New member
אני בכלל לא שונא את JLO...

דווקא מת עליה, אני פשוט יותר מדיי אוהב את בריטני אז אם אתם יורדים עליה, לא כל כך פשוט להיפטר ממני...אה! ולמה אני נכנס לפה? ^ת^ק^ר^א^ו^ ותבינו....

Britney Rulez

New member
אין כמו בריטני!!! ../images/Emo23.gif

למרות שג´ניפר חמודה וכו´ וכו´...אין כמו בריטני!!! בריטני היא הדבר!!!
אבל חפיף...כל אחד מי שהוא אוהב...:)
מירי

A T V

New member
תפסיקו כבר לריב שתיהן יפות

וזהו אבל בריטני לא ממש יפה בלי איפור אבל עם היא אפילו פצצה יותר מג´ניפר אז למנהל האתר למה שלא תמחוק את ההודעות שיורדים על ג´ניפר ומתחיל מריבה ככה לא יהיו פה מריבות

A T V

New member
את צודק/ת במאה אחוז זה גוף פצצה

לא כמו של ג´ניפר (אני אוהב את ג´ניפר אבל אין לה גוף משהו חוץ מהתחת הסקסי שלה) תראו איך בריטני נראית איך אפשר להגיד שהיא מכוערת וגם על ג´ניפר אי אפשר להגיד שהיא מכוערת כי היא אחת הנשים היפות שראיתי אז תרגעו מי שאומר על ג´ניפר ועל בריטני מכוערות כי כל אחת מהבנות היו מתו להראות כמו שתי הכוסיות האלה אז באמת והבנים שאומרים את זה לכו לבדיקת ראייה

למעלה