זה בטח היה מוזר

LiRs Lullaby

New member
אל תבכי עכשיו,

תחכי שהספר ייצא
אני עדיין אופטימיסטית ודוגלת ברעיון שהארי יחיה ווולדמורט סתם יהפוך לרוח ככה שהוא יסבול יותר ויישאר כדי להרגיש את זה.

black robe

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo63.gif

אבל בדר"כ כשיש לי תחושה לגבי משהו, אז רוב הסיכויים שזה יתקיים. זה פשוט ברור כמו שמש שהארי ימות בספר הבא למען איזו הקרבה עצמית או משהו בסגנון... מתאים לרולינג ולסטייל של הספרים שלה
כמו שאבא ואימא שלו הקריבו את עצמם למענו, כך הוא יקריב את עצמו למען קהילת הקוסמים... הפרק הראשון בספר הראשון "הילד שנשאר בחיים", ובסוף הספר אותו הילד ימות
זה פשוט כלכך אירוני!

black robe

New member
|סגידהלאבישמעריךאתהדעותשלנטלי|../images/Emo63.gif

ואכן, זה נשמע הכי הגיוני.

מה יא

New member
אני חשבתי על זה מזמן../images/Emo96.gif

וזה כ"כ עצוב
רמוס הכי מסכן! לכל השאר זה לא משנה, הם מתים. טוב, לסיריוס גם די באסה, למה הוא באזקבאן עם רגשות אשם ושטויות כאלה. אבל גם הוא מת. מוחעחע. מצב א': ג'יימס מת, פיטר מת, סיריוס רצח אותם והוא באזקבאן. רמוס נשאר לבד, בלי חברים משפחה או פרנסה
(מה מצחיק
) מצב ב': סיריוס לא רצח אף אחד! טיהי~!!!1 מצב ג': אבל אז סיריוס מת! אחרי שסוף סוף הם התאחדו וחיו באושר ועו... ני!
עצוב וטרגדי. אבל עכשיו הוא עם טונקסוש DD: לא, אבל באמת. הקונדסאים זאת התקופה הכי עליזה של הוגוורטס ואני הכי אוהבת לקרוא עליהם. אז זה ממש עצוב שזה מה שקרה בסוף

ToryMaster

New member
איך השיר הולך?

היינו שרים את זה בגן ונקרעים מצחוק, "דוד מלך ישראל, חי חי עד שמת", אז אותו הדבר, רק עם סיריוס, ובלי מלך.

מה יא

New member
XDDDDD../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

אנחנו היינו שרים "מעוז צור ישועתי מיקי מאוס עשה פיפי הוא הלך ברחובות עם מכנסיים רטובות"

למעלה