זה בטח היה מוזר

mushig

New member
זה בטח היה מוזר

ללופין ללמד בשנה השלישית משתי בחינות: האחת-ללמד את בן חברו ולא לפתות אותו לעשות- אממ- כל מיני מעשים... השנייה- הוא לימד יחד עם אותו סגל שלימד אותו בימים עברו. זה בטח לא היה קל בשבילו...

Dana Argamen

New member
אממממ.. יכול להיות ../images/Emo13.gif

ואגב סתם משהו שחשבתי עליו עכשיו- למה הוא לא אמר להארי שהוא היה החבר הכי טוב של אבא שלו ? אתם חושבים שהייתה סיבה שהוא הסתיר את זה ממנו, אולי בגלל סריוס בלק? או שהוא סתם לא חשב שזה הכרחי לספר לו ..
וכן חחחחח להיות ביחד עם סגל המורים שלימד אותך ועם האויב שלך מזמן בית הספר, די מוזר

רונילי92

New member
אממ.. ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אנ'לא חושבת שזה בגלל סיריוס..
עז אמצע השנה השלישית הארי בכלל לא ידע שקיים בכלל סיריוס בלק.. לי נראה שלופין לא אמר לו כדי.. אממ..... לא'דעת.. את זה צריך להפנות לרולינג (או שהיא כבר ענתה על שאלה מהסוג הזה.?) לא נורא שלא עזרתי.. נכון.?

Dana Argamen

New member
חחחחח :]

לא נורא עזרת לי בלכתוב עוד הודעה .. (ההודעה הזאת;]) וככה אולי בסטטיסטיקה הבאה אני אעבור ולא אכשל ;] ואין לי מושג אני לא ממש קוראת ראיונות, יכול להיות שהיא ענתה על זה
אבל באמת מעניין למה הוא לא אמר לו, אולי זה גם יכול להיות בגלל שהוא לא רצה להיזכר במוות של חברו הטוב ? לא יוווודעעעת
ואגב כן זה כנראה באמת לא בגלל סריוס ..

רונילי92

New member
חח.. ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

גמאני נכשלתי.. זוועה
.. כמה היה לך.?

Guid

New member
נורא ואיום. את תקבלי מסר שבו יודיעו

לך על תאריך המשפח שלך. העברה שבגינה את נשפטת: כתיבת משפטים מיותרים. (זה אומר שגם אני אשפט... XD)

רונילי92

New member
אתה נשפט בגין...: ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

*כתיבת משפטים מיותרים *ניצול הודעות תמימות של אנשים כדי לעבור את הסטטיסטיקה הבאה.. נ.ב. גם אני

Guid

New member
אני נראה לי אקבל משאית עם העין הרע שעשיתם לי.

חמסה עליכם!! XDDD

LiRs Lullaby

New member
תפוזבל ../images/Emo7.gif

תגידי, קראת את הספר? כי שם כתוב בבירור שהארי *כן* ידע על סיריוס, הוא שמע את ההורים של רון בליקי קלדרון מתווכחים האם לספר לו שסיריוס הוא פושע נמלט שרוצה לרצוח את הארי.......................... ולדנה - ברור שהוא הסתיר את זה, הרי לספר לילד שהוריו נרצחו על ידי מישהו שהיה חבר שלו, ועכשיו הוא אסיר נמלט ומבוקש עלול להעלות שאלות.................... לא כל כך טובות

Mr Sinister

New member
הארי ידע שסיריוס הוא אסיר מלט מתחילת הספר

אבל רק באמצע הספר[פלוס-מינוס] הוא מגלה על העבר שלו ועל הקשר של סיריוס להורים שלו.

LiRs Lullaby

New member
אבל הוא ידע שהוא מנסה לרצוח אותו, לא?

הרי בגלל זה אמרו שהוא צריך להיזהר כל הזמן.... ולא לצאת מתחומי בית הספר. ולופין לא סיפר לו כי כל דבר שמקשר בינו לבין סיריוס היה בטח נתפס כסוג של עזרה לאסיר, ואז היו מתלוננים נגדו. אגב, החתימה שלך זה שיר של היהודים או סתם...?

Mr Sinister

New member
כן, אבל הוא רק ידע[חשב, יותר נכון]

שסיריוס היה התומך הכי גדול של וולדמורט. בגלל זה הוא חשב שסיריוס רוצה לרצוח אותו. ובקשר לחתימה - החלק השני כן, החלק הרביעי בדיחה פנימית שקשורה לשיר של היהודים.

רונילי92

New member
כנראה שלא הבנת אותי טוב.. ../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אני הבנתי ממנו שהוא שאל למה בתחילת שנה לופין לא אמר לו.. בתחילת שנה הארי לא ידע שהוא היה חבר שלהם.. 'בנת אותי..?

black robe

New member
הארי ידע שסיריוס מחפש אותו כבר מפרק 4../images/Emo63.gif

ולופין לא סיפר להארי שהוא היה חבר של ג'יימס משתי סיבות: הראשונה היא שהוא רצה שהארי יתעסק בלימודים ולא כל פעם שהוא רואה את לופין בשיעורי DADA לגשת אליו ולשאול אותו שאלות על ג'יימס וחבריו. שנית, הארי היה שואל אותו איך מתו הוריו ומי סיפר לוולדמורט שהם נמצאים בגודריק'ס הולוו, וחוששני שלופין לא היה מצליח להסתיר שבעצם אותו סיריוס בלק, שהיה חבר טוב של אבא שלו, וסנדק של הארי, בגד בהם... הוא לא רצה שהארי יעשה מעשה פזיז וילך לחפש את סיריוס וינסה להרוג אותו, ובגלל זה לא סיפר להארי על זה שהוא היה חבר של ג'יימס.

זה אחד הספרים הכי אהובים עליי../images/Emo23.gif

הוא פול מתעסק בקונדסאים
ולאידעת, כל התיאורים של לופין כשהארי מדבר על ג'יימס וכאלה. זה כזה שובר לב

למעלה