זה אפשרי?‏

שםאנילא

New member
זה רק יגרום לדברים לא טובים...לחכות אף פעם

לא יגרום למצב טוב יותר אלא לירידה ואפילו אולי ח"ו לחטאים לא מקובל או כן מקובל...יש רב בשביל זה

כנראה שלא הסברתי

את עצמי נכון..בשנתיים האלו לא אמור להיות כל קשר! פשוט להתנתק ועוד שנתיים להפגש שוב בתור שידוך...

שםאנילא

New member
אולי בגלל שאינכם רוצים להתקדם אז הרב אמר

את זה... לא נראה לי שרב יגיד כזה דבר במידה ואתם כן רוצים להתחתן... תביני משהו...לחתונה אין גיל... צריך להשלים עם המצב ואז את בדרך לחופה... אבל צריך לדעת מראש לאן נכנסים...זה לא אטרקציה בסופר לנד שניתן להפסיקה

בדיוק בגלל שזו לא אטרקציה

הוא אמר את זה..החלטנו שנשאל את הרב ומה שהוא יאמר נעשה.‏ כנראה שהוא רואה למרחוק יותר מאיתנו.‏ ..‏ אני רק מקווה שאני לא יפסיד אותו בגלל זה...

שםאנילא

New member
בע"ה שנשמע רק בשורות טובות...אישית היום ממקום

בו אני נמצא..לא יודע איך את מסוגלת לחכות שנתיים כשאת מוכנה... היום, אם הייתי חוזר בגיל אחורה, גם בגיל 17 הייתי מתחתן...

קודם כל-תודה.

ואני מקווה בשביל שנינו שאני עושה את ההחלטה הנכונה...‏ ובשבילך-שתמצא את בת זוגתך בקרוב ותהיה מאושר..‏!‏

ארטיימר

New member
שמתי לב

שכל שרשור איתך.. בסוף נגמרת באיחולים.. שיהיה טוב.. בברכה.. אמן :)

שםאנילא

New member
תקשיבי..אם את רוצה באמת להתחתן אז

תצטרכי לצאת לפגישה איתי מיד אחרי שניפרד הזיווג שלך יגיע...בדוק ומנוסה אני מוכן לתת לך טלפונים לבדיקה...

ארטיימר

New member
חחח יו

גם אצלי זה כך.. כנראה בגלגול הקודם הכרתי מלא שצריך לסגור איתם חשבון

שםאנילא

New member
השיא שלי שיצאתי עם אחת מתוך 2 אחיות ובזמן

הקצר בינהם (שידכו לי אותם) כשדיברתי עם השנייה, הראשונה כבר היתה בחודש השלישי מנישואין... והשנייה התארסה אולי כחודשיים לאחר שלא רציתי להמשיך איתה את הקשר...
המצחיק הוא שההורים שלהם היום גרים לידי...הם היו גרים ממש רחוק כשיצאתי איתן... נראה לך שאני צריך לבקש מהם כסף?!

למעלה