זה אפשרי?‏

קליט

New member
את אמורה לחכות

כי יש סיכוי קטן שבגיל 20 תחשבי אחרת . וכדי שתצליחי עם הניתוק את אמורה לדבר עם איש מקצוע - מה עדיף לעשות - להתנתק לגמרי, או להמשיך באיזשהוא קשר מסוים . ואם הניתוק תיהיה לך קשה אז את יכולה לשוחח על כך עם מישהיא שתתן לך כוח להמשיך, אולי תכתבי לו שירים ומכתבים למגירה . . . נראה שבסופו של דבר זה געגועים שנחלשים עם הזמן - וזה יקח זמן . וב"ה שמצאת ! . . . בהצלחה !

אני מופתע לטובה.

את נשמעת בחורה בוגרת מאוד ואני מניח שכיוון שזו היתה החלטה משותפת, גם הבחור בוגר. אני חושב כמוכם שזה לא הזמן הנכון להתחתן. מוקדם מדי. הגעגועים קשים למדי ומי כמוני מבין דברים כאלו, אבל כמו שכולם אומרים דרכם של געגועים לעבור עם הזמן.. אני רק מקווה שתמשיכו לרצות אחד את השניה גם בעוד שנתיים ושתמיד תהיו מאושרים.

תתחילי

להיות עסוקה יותר.תעשי דברים רציניים שימלאו לך את היום. השטויות של הטחיפש עשרה יעברו לך מהר מאד. אם זה אכן רציני, את הכמיהה האמיתית תרגישי בעוד שנתיים.

בעיה קשה..בד"כ דברים ודעות משתנים

אחרי שנתיים כך שאל תהיי בטוחה שתרצי או שהוא ירצה אחרי כזה המון זמן של נתק... בד"כ מהידע שלי קשר כזה לא חוזר!!! אז לדעתי אם אתם אוהבים תחכי לגיל18!ועד אז תפגשי איתו פעם בחודש(להקפיד בזה שלא יהיה יותר מזה) ורק במקום ציבורי שאנשים עוברים(כדי שלא תחטאו) וככה תוכלי לשמור על הקשר אך על אש נמוכה!בהצלחה צדיקה! ויש לי גם המלצה..תחשבי טוב אם בא.מ.ת הוא מתאים לך לכול החיים...

גם לי היה את הקטע הזה ועם כול הגעגו

ים אני פתאום רואה עולם חדש... ומבינה שאני יכולה למצוא חתן יותר טוב ממנו.. לפעמים האהבה מעוורת את האדם מלראות חסרונות במיוחד כשהבחור עם לב טוב ואוהב... אך צריך מאד לחשוב אם הוא מתאים לך גם מבחינה רוחנית... גמאני תכננתי להחזיר קשר אחרי שנתיים בדיוק כמוך אך זלא הולך כמו התוכניות.. כי א.לבחור/לבחורה נפתחים העיניים במהלך השנים ב.הבחורה/הבחור משתנים בשנתיים האלה מבחינה רוחנית לטובה או לרעה.. אז תחשבי טוב אם כדאי לך להכנס לפלונטר הזה שמביא רק כאב ודמעות כמים...‏

למה?אמרתי מה עבר אצלי ולך נותר

ללמוד מהניסיון שלי... או שאצלך הסרט אחר... תהיי בטוחה שאם הוא שלך הוא יהיה שלך בין אם תרצי ובין אם לא(= תבטחי בה` בלי לתכנן... זה המלצתי...

עזבי אותך!

גם אני חשבתי ככה בגיל 17.... חושבת שאת לא מוכנה לחתונה? חושבת שהוא האחד? דלגי ה-ל-א-ה!! רוב הסיכויים שבהמשך הדרך את תתבגרי ותביני כמה שהוא בכלל לא מתאים לך... אל תתקעי על מישהו אחד... את תשתגעי תוך שבועיים ממחשבות על העתיד ובלב תירצי תשובה אמיתית אם הוא יהיה שם אחרי שנתיים או לא.. בקיצור עזבי אותך מסרטים...

אני מציעה לך

לנתק לגמרי... כי אחרי תקופה מסויימת זה יקרה ואת תתחרטי על הימים המתסכלים שלא לקחת את ההחלטה הזאת... תקחי את ההחלטה הזאת ולו בשביל השקט הנפשי שלך... מנסיון!! ואם הוא הזיווג שלך הוא יגיע! תאמיני לי.... זה ממש לא בעיה להיות בקשר אחרי שנתיים שלוש או חמש...

זו בדיוק הכוונה!‏

להתנתק לשנתיים,‏ אבל המטרה היא לחזור להיות ביחד.‏ בזמן הנכון,בדרך הנכונה! רק שאני יודעת שאני אתגעגע..מלא!‏

ברור

יהיה לך קשה..את תבכי המון ותחשבי עליו המון..תלחמי עם עצמך המון לא להתקשר אליו/לצנתק.. וגם אם תצאי עם אחרים תשווי תמיד בינו לבינהם.. זה קשה! אך אל תשברי!מחזיקה לך אצבעות! ותעברי אתזה כמו שאני בערך עברתי אתזה.. אנלא יגיד לך שאחרי שנתיים וחצי שכחתי אותו לגמרי אך אני מרגישה קצת יותר פנויה להכיר מישהו אחר בתנאי שהוא הרבה יותר טוב ממנו ולא פחות! אך אם את רוצה להחזיר קשר תבהירי לו ולעצמך שלא בטוח שתרצי אלא "שאני יבחן שוב אם אתה מתאים לי עוד שנתיים" זה כבר נשמע יותר חכם.. אך תכיני את עצמך להפתעות לטוב או לרע כי אפאחד לא יודע איך זה יגמר...

למעלה