זה אמיתי?

הו,מדהים!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כמה שהם יפים ביחד

olivia dori

New member
אלוהים אדירים

רשת אוהבים לחרפן אותנו, הא? לעזאזל!!! זה עוד מלא זמן ועכשיו הם עשו לי רע כשהם הראו את התמונה הזאת. נו!!

Aeon

New member
קודם

את עושה הוספת תגובה ואז את יורדת למטה בעמוד ולוחצת על צירוף קובף (מבין השורות הכחולות) ואז את לוחצת על הריבוע הקטן הכחול צרף תמונה ומצרפת תמונה מהמחשב שלך.

ציפי81

New member
תזכרו שלדבר הזה שמחרפן את כולנו ...

קוראים מרחק נגיעה. מה שאומר: לא יהיה ביניהם יותר מידי.

נכון ואני חושבת ש....

כולם כאן יודעים את זה. ולא מצפים לאיזה סצנת אהבה מטורפת... אלא יותר בכיוון של נשיקה.

זוריק!../images/Emo190.gif

בס"ד לא שומר שבת אפילו,מילא שאינו יודע לשרוך את שרוכי הנעליים עפ"י השולחן ערוך. לפחות שיחזור בתשובה,ישים כיפה וימצא יהודיה כשרה. רוח'לה נכנעת ליצריה כנראה(היא רק בשר ודם),הם עולמות כ"כ שונים. אני לא הייתי מעז להתחיל במעוז כמו בני ברק עם חרדית. לי מספיק מבני עקיבא!

אתה זוכר שזו "רק" סדרה בטלויזיה?

כאילו... לא צריך להיכנס לזה יותר מידי... החיים הפרטיים שלו זה משהו אחד והתסריט של הסדרה זה משו אחר. לך תדע... אולי בעונה השנייה בשבילה הוא כן ישמור שבת וכו'... חח מה שלא ממש ניראה לי אבל זו גם אופציה לעונה שנייה. בכל אופן... אנשים! תהנו מהסדרה...

בטטה גם

New member
סליחה?!?!?!?!

מזה לי מספיק מבני עקיבא?!?! יש בנות מבני עקיבא שהם הכי דוסיות שבעולם אז מזה הזילזול הזה?!

את מתפרצת לדלת פתוחה

בס"ד מאחר ואני יהודי דתי וציוני,אזי בנות עקיבא הכי מתאים,אל תמהרי לקפוץ! הדיוט קופץ בראש!

למעלה