אכן כן
O osh360 New member 26/2/07 #10 אוי הלוואי../images/Emo99.gif../images/Emo182.gif והתמונה השניהההה#@!@@!
ק קשת84 New member 26/2/07 #18 אני בטוחה הווליום היה גבוה... זה גם נשמע לי הגיוני ..כי היא דוחה אותו (הוא מנשק אותה בכח..)
ת ת ט י ס New member 26/2/07 #23 אני לא שמעתי!!! אני בעבודה עכשיו, ועוד מעט אני הולכת לאונ' עד שאני אשמע אני אמות..
M Miss Independent16 New member 26/2/07 #26 היא אומרת - "אל תנשק!" בגלל זה גם הראו בפרומו שהיא דוחפת אותו אחרי שהוא מנשק אותה,כי היא יודעת שאסור לה לעשות את זה.
היא אומרת - "אל תנשק!" בגלל זה גם הראו בפרומו שהיא דוחפת אותו אחרי שהוא מנשק אותה,כי היא יודעת שאסור לה לעשות את זה.
ת ת ט י ס New member 27/2/07 #45 ../images/Emo105.gifסוף לספקולציות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא לגמרי אומרת לו "תנשק אותי" יש לי שמיעה אבסולוטית...
../images/Emo105.gifסוף לספקולציות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא לגמרי אומרת לו "תנשק אותי" יש לי שמיעה אבסולוטית...
ק קשת84 New member 27/2/07 #46 את צודקת.....אני טעיתי גם אני שמעתי את זה אתמול... היא ללא ספק אומרת תנשק...
שירנאעה Well-known member 28/2/07 #62 את צודקת.. לא היא.../images/Emo105.gif אני גם שמעתי "אל תנשק אותי, בבקשה אל תנשק אותי" -משו כזה.. ולא מהסדרה, מהפרומו שממש היה לקראת הקרנת הסדרה. מאיפה הן שומעות אלה?! :S
את צודקת.. לא היא.../images/Emo105.gif אני גם שמעתי "אל תנשק אותי, בבקשה אל תנשק אותי" -משו כזה.. ולא מהסדרה, מהפרומו שממש היה לקראת הקרנת הסדרה. מאיפה הן שומעות אלה?! :S
ה ה מ ל ך ה מ ש י ח New member 27/2/07 #51 זה מקומם!!! בס"ד הזוריק השיכור הזה העולה חדש הוא אשכרה אנס!!! אני כבר לא אוהד אותו יותר. אני בעד השידך החרדי "החננה",אבל הבטוח. זוריק מסמל את "יצר הרע" של רוח'לה,או השדים שיצאו החוצה.
זה מקומם!!! בס"ד הזוריק השיכור הזה העולה חדש הוא אשכרה אנס!!! אני כבר לא אוהד אותו יותר. אני בעד השידך החרדי "החננה",אבל הבטוח. זוריק מסמל את "יצר הרע" של רוח'לה,או השדים שיצאו החוצה.
T the lovely noa New member 28/2/07 #61 ממש לא קודם תראה את הפרק ואז תגיד, והפרק כבר עבר והוא בהחלט לא "יצר רע".. לפי הפרק כן? ;]
ק קומונת תרגום שירים New member 26/2/07 #21 כן כן,זה אמיתי../images/Emo99.gif אני כבר לא יכולה לחכותתתתתתתתתתת יותר! רחמנות עלינו,רחמנות הולך להיות פרק נדירררררררר
כן כן,זה אמיתי../images/Emo99.gif אני כבר לא יכולה לחכותתתתתתתתתתת יותר! רחמנות עלינו,רחמנות הולך להיות פרק נדירררררררר