זה או זה...

Digi Lista

New member
זה או זה...

נייקו הייתה האחרונה ששאלה את השאלה 'טאי עם או בלי שיער?' יאללה נמשיך ממנה... אני אומרת טאי עם שיער,ברור!!!!!!!!! אם טאי היה אמיתי מה היה האוכל האהוב עליו ג'אנק פוד או אוכל ביתי?(זה קל...
)

lori4

New member
זה די ברור לא? ג'אנק פוד

טאקאטו או טקאויה?

Digi Lista

New member
ברור שזה ברור../images/Emo3.gif

נראה למישהו שלטאי יהיה זמן לחכות לארוחה?והאמת עם מה שאימא שלו מכינה אני ישר הייתי בורחת לאיזו פיצרייה
גם כאן התשובה שלי ברורה-טאקויה! מה עדיף לאכול-המאכלים של אימא של טאי(למשל 'מיץ בשר מיובש'איכככססססס) או מה שמאט בישל('קצת רוטב סיני'קצת חרדל ועוד בשר עם פלומה ירוקה שמצאתי במקרר'יאק)ואולי בעצם את המאכלים שקוג'י וטאקויה הכינו עם ההמבורגר(אין לי מילת גועל מתאימה...)?

lori4

New member
אישית אף אחד מהם....

אבל, חייבים לבחור משהו אזזזזזזזזזזז: המבורגרים שלי טאקויה וקוג'י
.(תמיד אפשר להוציא משם כמה דברים, או את כל התוכן) ואם אנחנו כבר באוכל.... עוגית האורז של מימי או השוקולד של גיי.פיי?

Digi Lista

New member
השוקולד של ג'יי.פי!

אני
אנושות בשוקולד! מה עדיף ג'יי.פי ככדור שוקולד ענקי או טומי ככדור ים בינוני?(גם אני תוה מאיפה הופלצה השאלה הזאת
)

lori4

New member
ג'יי.פי רק בגלל השוקולד../images/Emo6.gif

מה עדיף קאזו בתור כובע מצחיה ענק או טאי עם תספורת? (אני מאשימה אותך והמצאת השאלה הזאת).

Digi Lista

New member
שאלה קשה...../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

את יודעת מה בגלל שתמיד אני בעד טאי אני אגוון ואלך על קאזו
לוקחת על עצמי את האשמה בכיף
ואם כבר אז עד הסוף...
קארי על שיפוד(לא לאכילה,סתם שיפוד)או יולי על מקל של ארטיק?
(זה לא אני שמשוגעת,אני נורמלית לגמרי כידוע,זה העולם שמטורף...
)

lori4

New member
יולי על מקל של ארטיק....

כי את קארי כבר הבהרנו שחלקנו לא סובלים, אז נגוון. טנטומון בתור לחמניה(עם שוקו בצד) או גילמון בתור דונאטס?

Digi Lista

New member
טנטומון בתור לחמנייה...

בגלל שיש שוקו בצד ואני מטורפת על(ובכלל
)שוקו
נימון בטוסט או קנטה בתוך לחמנייה עם המבורגר?

lori4

New member
נימון בטוסט.

טאקויה בתוך מרק ירקות או בוקמון בתוך פיצה?

Digi Lista

New member
בוקמון בפיצה...

כלומר לא שהייתי נוגסת בו חלילה אבל זה נראה הרבה יותר טוב ממרק ירקות שבדרך כלל אני מעדיפה להימנע מכאלה(אבל אני לא שונאת ולפעמים אני חורגת ממנהגי...) נמשיך בשאלות הלא מוזרות בכלל ובשרשור שהוא רק שלנו(בינתיים
)... אגומון במקום העין של ביצי העין או רנאמון בתור מה שיש כשמקלפים את הקליפה מהביצה הקשה?(מה שרק מהריח גורם לי לחולשה,שונאת ביצים קשות!)

lori4

New member
רנאמון....

לא אוכלת ביצי עין גם אם אגומון שם. הוקמון בתור עוגית שוקלד צי'פס או קבוטרימון מתכתי בתור תפוח אדמה ענק. (אישית אני הולכת על עוגית הוקמון שוקולד צי'פס).

Digi Lista

New member
בדיוק כמוך...

הוקמון בתור עוגיות שוקולד צ'יפס,אני לא משתגעת על תפוחי אדמה... סלט פירות כאשר הפירות חתוכים בצורת גריימון מתכתי או סלט ירקות כאשר הירקות חתוכים בצורת גריימון מלחמתי שחור?

lori4

New member
גריימון מתכתי....

קוקוס בצורת גאטומון או איטריות בצורת ארמדילמון?

Rnamon

New member
אטריות ארמדילמון

אני אוהב אטריות ^_^ קן עם בגדים אפורים שלו או בבגדי הכדורגל?

Digi Lista

New member
בגדי כדורגל...

לא אוהבת במיוחד בגדים אפורים... מישהו מתנדב לצייר חלק ממה שאני וולף גירל שאלנו?זה יכול להיות ענק
אגומון אפל או אגומון רגיל אבל בצבע סגול עם נקודות עליו?

Rnamon

New member
סגול!!!!!!! אוהב סגול ^___^

אני אוהב לצייר אני ישמח לצייר אבל מה אתן שאלתן ^_^ אנגמון או אנגוומן (אני אנגוומן ......בכנות היא סקסית יותר למרות שאנגמון מגניב)

אנג'מון!../images/Emo19.gif

הוא הבסיס! פאטומון או גאטומון?(סליחה אם זה כבר היה,אני לא ממש עוקבת אחרי השאלות)

Yuske

New member
פאטומון (כנ"ל לא עוקב)

דמיוימון או מאט עונה 1? (אוף שוב פעם אני לא קשור....דם איט!)

niena

New member
מאט עונה ראשונה ^_^

הנרי וריקה או קוג'י ואיזומי?

למעלה