זה או זה...

Dark SpaWn

New member
קוג'י ואיזומי

סתם כי שניהם נראים טוב... ונחזור לשאלות המפגרות... והפעם לבוש משוגע קוג'י לבוש כמו גאנגסטא ראפר (אני אוהב ראפ... למה מה תעשו לי ?!) או ג'יי פי לבוש כמו רקדנית הולה? (זה סתם שאלה משוגעת)

Ray girl

New member
הולה ג'ייפי! ^_^

מממ... קאזו עם קרחת או הנרי עם שיער ארוך?

Rnamon

New member
אני לא יודע מה מזעזע יותר-קאזו!!!

קאזו עם קרחת מזעזע יותר אז אני יבחר בו........ מממממממ יולי בבגד ים או איזומי בבגד ים? (נכר בפרק הזו שכולם היו בים...חחחחחחחח הצחיק אותי רצח)

moon flower

New member
אני משערת שיולי

איזומי פשוט לא עולה לי בראש כמישהיא שאהבתי יותר-מדיי.. גם היא וגם יולי רעשניות. ימאטו (מאט) מנגן על כינור או קן על פסנתר?

Ray girl

New member
קשה קשה...

מממ... מאט על כינור... טאי מסתרק ועושה קוקיות או טאקאטו מתמלא כמו גוגל בוי אמיתי?

Rnamon

New member
חחחחחחחחחחח קוקיות ^_^

טאי עם קוקיות ^_^ אוקי......הממממממממממממ איזי על מחשב רגיל או על לאפטופ (מחשב נייד)?

Rnamon

New member
מ אני יקח את ג'ו הנמוך....

הרבה יותר טוב ^_^ ממממממ מימי בוורוד עם כוכבים או מימי עם שיער חום?

מימי כוכבים שולט!

אפילו שגם חום מתאים לה ג'ו שער ורוד וכוכבים(ג'ו עונה שניה) או טאי עם שער חום ארוך וכובע קבואי(ככה כותבים?) ורוד?

Ray girl

New member
כותבים קאובוי

ואני מעדיפה את ג'ו XD מממ... הנרי בתור טריירמון או טריירמון בתור הנרי?

Rnamon

New member
גאבומון.........^_^

אני אוהב את האופן שיש לו את הפרווה ^_^ פאפטומון או וודמון? (כלומר איזה עץ עדיף לשריפה חחחחחחחחחחחחח)

Ray girl

New member
פאפטמון... יותר אכזרי

מממ... מאט בתור לגולס או קודי בתור סמיגלס\גולום?

Rnamon

New member
לגולס.....

האלף הזה מגניב...... יולי בתור אשת קריירה או בתור אמא גאה לילדים (מצבה הנוכחי)......

Goggle Girl

New member
הרשה לי לחלוק עליך

מצבה הנוכחי הוא ילדת בית ספר. הרשה לי עוד דבר, וזה לתת לך עצה. תכחיש שסצינת העתיד הזאת קרתה, כי הפורום הזה מתכחש לה. אשת קריירה, כמובןץ יולי עם איזי או יולי עם קארי?

Ray girl

New member
יולי עם איזי

קאי מעצבנת טייקי עם דייויס או טייקי עם מאט?

Rnamon

New member
עם מאט אם כבר יאואי אז למה לא ניאוף

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מממממממממממ אני מנסה לחשוב מה לא שאלו..... קארי בתור קארי או קארי בתור צלחת של קארי (המאכל החריף הזה)....... חחחחחחחחחחחחחחחח

Digi Lista

New member
...

בואו נפתח שרשור חדש זה מעצבן שאחרי מספר הודעות מסויים השרשור מתקפל,לי לפחות לא נוח עם זה אבל העיקר שנמשיך איך שתרצו

למעלה