זה או זה!

Tom Sawyer10

New member
*נשלח בלי תוכן:

רק בגלל שיוסי בובליל היה כ"כ דוחה האלטרנטיבה הטבעית התחלקה ל-2: 1. לא לראות את התכנית ולראות אותו שבוע-שבוע על מגזינים ושערים. 2. לסמס לשפרה כי היא מייצגת את הצג השפוי והאינטיליגנטי של המדינה. אני אף פעם לא ראיתי ריאליטי עד שראיתי בטעות פרק אחד על יוסי בובליל- זה הספיק לי כדיי לשלוח בפעם הראשונה והאחרונה אס.אמ.אס לשפרה כפתרון להדרדרות החברה בארץ ופגיעה באינפנטילים במקום שהכי כואב להם- פגיעה בטלוויזיה זולה ופופוליסטית!!! ד"א: אפילו סבתא שלי (בת 88) ביקשה ממני לעשות "את הדבר הזה בטלפון בלי החוט" כדיי שהבובלילים לא יינצחו...

Tom Sawyer10

New member
אם מדובר בסיטואציה שבה...

מיעוט מוחץ באוכלסייה (מיעוט אינפנטילי,מיעוט לא משכיל, מיעוט שתלטן, מיעוט בעל רגשי "אפלייה"), שמרגיש שהוא ב"שלטון" והאגו שלו מתנפח לאור העובדה ש"אחד מהם" מככב בכל הארץ וכל המדינה בחרה בו- זו עילה מספקת להשתמש בכל האמצעים הדרושים כדיי לסכל את הסיטואצייה* * כל האפשרויות חוץ מה-2 הקיצוניות ביותר (שגם לא כלולות באמנת ז'נבה...): 1. לתת נשק לחמאס שיפציץ את אשקלון 2. להכניס את שלי יחימוביץ', הפרופסורים יולי תמיר ואבישי ברוורמן, אופיר פינס פז וירון לונדון לתוך הבית של בובליל ולהגיד לו שהוא יכול לצאת מהבית רק אחרי שידבר איתם במשך 107 ימים... סליחה על כל החפירות היום בערב, פשוט החום שלי ירד ל37.4 מעלות ואני רוצה לפרוק את הכח שחזר לי

noam270

New member
חחח... קיצוני משהו?../images/Emo6.gif

הטירוף שהיה בעקבות התוכנית באמת איבד פרופורציות, אבל אני חושבת שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו... כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים, כמובן...
העיקר זה שהרעיונות שלך ריאלייםXD

KAriNi94

New member
משעמם :\

1. שפרה או בובליל? לא זה ולא זה (האח הגדול
) אבל אם כבר אז שפרה 2. דרום או צפון? צפון 3. צרפת או גרמניה? הייתי בשתיהן, ואני לא חושבת שאפשר לעשות השוואה בין מדינות כי הן שונות אבל...בצרפת יותר נהנתי :) 4. המבוגר או עוף? עוף 5. פיצה או מאפיה? מאפיה 6. הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה :p 7. על-יסודי או יסודי? עדיין לא סיימתי עם העל יסודי אבל נראה לי שעל יסודי(תיכון) הולך להיות כיף בטירוף 8. גיטרה או פסנתר? גיטרה. למרות שניגנתי על פסנתר 9. הופעה חיה או דיסק? הופעה חיה!!!! 10. מקיין או אובאמה? אובאמה 11. יהודית רביץ או קורין אלאל? יהודית רביץ 12. נינט טייב או מירי מסיקה? לא זה ולא זה 13. ידיעות או מעריב? ידיעות 14. לישון בבית או בית מלון? בית D: 15. אוגר או ארנב? אוגר 16. סרט או ספר? מאוד מאוד מאוד תלוי. בד"כ מעדיפה ספר 17. טלוויזיה או מחשב? מחשב 18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? לא זה ולא זה 19. אופניים או רולר? אופניים 20. מונית או אוטובוס? אוטובוס. 21. לאונרד כהן או מדונה? מדונה 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? לא כ"כ מכירה אותן לעומק 23. ארגנטינה או ברזיל? ברזיל נשמע יותר מגניב
24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? שפעת החזירים! 25. נעלי ספורט או קרוקס? נעלי ספורט!! 26. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? 2 28. אריאל שרון או שמעון פרס? שמעון פרס 29. סיני או רמת הגולן? רמת הגולן, באאאאארור 30. מטוס או רכבת? מטוס
31. ים או יבשה? יבשה 32. פלאפון או טלפון? פלאפון, למרות הקרינה וזה... 33. שוק או סופר? סופר 34. קיבוץ או מושב? קיבוץ 35. מזלג או כף? כפית
36. במבה או צ'יטוס? במבה! 37. פסח או ראש השנה? פסח ^^ 38. שבועות או פורים? פורים
39. חורף או קיץ? קיץ 40. שחור או לבן? לבן 41. באבלס או שש-בש? באבלס 42. יונית לוי או גדי סוקניק? יוניתתתתת 43. קובי מחט או טל מוסרי? טל מוסרי 44. nrg או Ynet? וואיינט 45. פסק זמן או מקופלת? מקופלת 46. שמש או האנה מונטנה? האנה מונטנה 47. מישור החוף או הרים? מישור החוף 48. קוקה קולה או RC קולה? לא זה ולא זה 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? רוני הרבה יותר מוכשרת ווקאלית, אבל הן שונות מאוד בסגנון שלהן ובקול וכו' אז קצת קשה לי להשוות... 50. פולישוק או החיים זה לא הכל?החיים זה לא הכל לא היה כזה נורא
מעניין אם מישהו יקרא את זה XD

The Ocean Girl

New member
עונה

1.שפרה או בובליל? אני לא בעג האח הגדול 2. דרום או צפון? צפון
3. צרפת או גרמניה? שניהם אנטישמים 4. המבוגר או עוף? עוף 5. פיצה או מאפיה? פיצה 6. הסטוריה או תנ"ך? תנ"ך 7. על-יסודי או יסודי? שו?
8. גיטרה או פסנתר? גיטרה 9. הופעה חיה או דיסק?גם וגם 10. מקיין או אובאמה? אף אחד 11. יהודית רביץ או קורין אלאל? אף אחת 12. נינט טייב או מירי מסיקה? אף אחת 13. ידיעות או מעריב? אין לי העדפה 14. לישון בבית או בית מלון? מלון
15. אוגר או ארנב? ארנב 16. סרט או ספר? גם וגם 17. טלוויזיה או מחשב? מחשב 18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? צהובה בטוסט 19. אופניים או רולר? אופניים 20. מונית או אוטובוס? מונית 21. לאונרד כהן או מדונה? אף אחד 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? אף אחת 23. ארגנטינה או ברזיל? קרואטיה 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? 25. נעלי ספורט או קרוקס? בלאכס קרוקס, סקסטור!
26. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? 14 28. אריאל שרון או שמעון פרס? אריאל שרון 29. סיני או רמת הגולן? חשבתי סיני XD (זה עם העיניים) אני אקח את הסיני
30. מטוס או רכבת? רכבת 31. ים או יבשה? ים 32. פלאפון או טלפון? פלאפון 33. שוק או סופר? סופר 34. קיבוץ או מושב? קיבוץ 35. מזלג או כף? מזלג 36. במבה או צ'יטוס? במבה עם נוגט
37. פסח או ראש השנה? פסח 38. שבועות או פורים? שבועות. רגע, מה יותר חופש?
39. חורף או קיץ? קיץ 40. שחור או לבן? שחור 41. באבלס או שש-בש? באבלס 42. יונית לוי או גדי סוקניק? אף אחד 43. קובי מחט או טל מוסרי? טל מוסרי 44. nrg או YnetYnet? 45. פסק זמן או מקופלת? מקופלת 46. שמש או האנה מונטנה? שמש 47. מישור החוף או הרים? חוף 48. קוקה קולה או RC קולה? אממ הכל אותו דבר 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? אף אחץ 50. פולישוק או החיים זה לא הכל? החיים זה לא הכל

dolev45

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1.שפרה או בובליל? שפרה, היא התנהגה שם יותר כמו בת אדם נראה לי XD 2. דרום או צפון? דרום!! רק בגלל אילת..
3. צרפת או גרמניה? צרפת!! אוח באלי לחזור לשם שוב
4. המבוגר או עוף? המבורגר
5. פיצה או מאפיה? פיצה
6. הסטוריה או תנ"ך? תנ"ך 7. על-יסודי או יסודי? על יסודי 8. גיטרה או פסנתר? גיטרה
9. הופעה חיה או דיסק? הופעה חיה D: 10. מקיין או אובאמה? אובאמה 11. יהודית רביץ או קורין אלאל? לא זה ולא זה
12. נינט טייב או מירי מסיקה? נינט טייב
13. ידיעות או מעריב? מעריב :p 14. לישון בבית או בית מלון? בבית
15. אוגר או ארנב? אוגר
16. סרט או ספר? סרטט!! לאלא.. ספרר!!! שניהם >.< 17. טלוויזיה או מחשב? מחשב
18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? גבינה צהובה P: 19. אופניים או רולר? אופניים.. סתם פחות מפחיד >< 20. מונית או אוטובוס? אוטובוס
21. לאונרד כהן או מדונה? מדונה XD 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? שתיהן לא ממש מעניינות אותי :S 23. ארגנטינה או ברזיל? ארגנטינה!
24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? שפעת החזירים 25. נעלי ספורט או קרוקס? כבר עדיף נעלי ספורט
26. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
27. ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2 28. אריאל שרון או שמעון פרס? אריאל שרון
29. סיני או רמת הגולן? רמת הגולן.. 30. מטוס או רכבת? מטוס
31. ים או יבשה? יבשה
32. פלאפון או טלפון? פלאפון P: 33. שוק או סופר? וואוו אמ.. :S לאדעת >< 34. קיבוץ או מושב? מושב XD 35. מזלג או כף? אווווקי אממ כף (?) 36. במבה או צ'יטוס? במבה :) 37. פסח או ראש השנה? פסח
איזה שאלה יש יותר חופש!
38. שבועות או פורים? פוריםםםםםםםםם !
39. חורף או קיץ? חורף
הבגדים של החורף יותר יפים :| 40. שחור או לבן? לבן
41. באבלס או שש-בש? באבלס XD 42. יונית לוי או גדי סוקניק? יונית לוי
43. קובי מחט או טל מוסרי? טל מוסרי
44. nrg או Ynet? ynet 45. פסק זמן או מקופלת? שניהם!!
46. שמש או האנה מונטנה? האנה מונטנה 47. מישור החוף או הרים? מישור החוף 48. קוקה קולה או RC קולה? קוקה קולה
49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? רוני דלומי בארוררררר!!!!
50. פולישוק או החיים זה לא הכל? החיים זה לא הכל
אני מכורה ><

noam270

New member
חחח../images/Emo6.gif אבל את משוחדת על ארגנטינה!!

XDDDD מסכימה איתך לגבי הבגדים של החורף

dolev45

New member
../images/Emo6.gif

אני אוהבת את ארגנטינה בגלל כל הטלנובלות.. הרי מה יש כבר בברזיל?!?!?! תחתים

noam270

New member
ממממ... תיזהרי, שהברזילאית לא תתפוס אותך!../images/Emo6.gif

חחחחחח סתם, הכל מאהבה..

noam270

New member
../images/Emo11.gifואת יודעת שזו גם דעתי../images/Emo11.gif