../images/Emo9.gifעונהעונהעונהעונה
1.שפרה או בובליל? לא רואה דברים ישראליים 2. דרום או צפון? צפון, פחות חם
3. צרפת או גרמניה? שונאת את שתיהן אבל צרפת 4. המבוגר או עוף? המבורגר יותר טעים 5. פיצה או מאפיה? קשה
מאפיה 6. הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה 7. על-יסודי או יסודי? יסודי
פחות ישעורים ופחות קשים 8. גיטרה או פסנתר? פסנתר 9. הופעה חיה או דיסק? גם אז לא ידעתי מה לענות
הייתי בכ"כ מעט הופעות בחיים שלי ואני כ"כ אוהבת דיסקים
10. מקיין או אובאמה? מקיין
11. יהודית רביץ או קורין אלאל? לא מכירה אף אחד, גם לא שומעת ישראלי 12. נינט טייב או מירי מסיקה? ראה נ"ל 13. ידיעות או מעריב? שניהם לא משהו 14. לישון בבית או בית מלון? וואי שניהם כיפיים ^_^ 15. אוגר או ארנב?
בתור אחת שהיו לה 14 אוגרים אני חייבת להישאר נאמנה
16. סרט או ספר? כמה שאני רוצה להגיד ספר, נראה לי סרט 17. טלוויזיה או מחשב? הממ מחשב, קצת פחות מטמטם (אני אומרת בעודי עושה שאלון זה או זה בפורום שישיסטים
) 18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? לא כ"כ אוהבת את שתיהן.. 19. אופניים או רולר? הממ שניהם כיפיים..מתגעגעת לרולר 20. מונית או אוטובוס? אוטובוס שליטההה 21. לאונרד כהן או מדונה? לא מכריה את לאונרד בכלל, אז מדונה 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? שתיהן נוראיות 23. ארגנטינה או ברזיל? ארגנטינה, ארץ הטלנובלות שעשו לי את הילדות
*הוהבושה* 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת?
25. נעלי ספורט או קרוקס?
קרוקס מצחיק אותי בטירוף 26. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? 2! 28. אריאל שרון או שמעון פרס?
DDDD xDD לא אוהבת את שינהם, את פרס ממש לא, אז-לא גם את שרון לא
29. סיני או רמת הגולן? רמת הגולן
בחיים לא הייתי בסיני וגם לא מתכוונת 30. מטוס או רכבת? הממ יש לכל אחד את המאגניבות שלו

31. ים או יבשה? יבשה 32. פלאפון או טלפון? ט-ל-פ-ו-ן
33. שוק או סופר? שוקקקקקקקקק!! איזה שאלות כיפיות ^^ 34. קיבוץ או מושב? שניהם חביבים. מושב
35. מזלג או כף? כף
פחות מסוכנת
36. במבה או צ'יטוס? מצאת את שני החטיפים היחידים שאני ממש לא אוהבת
37. פסח או ראש השנה? פסח, חופש ארוך ושווה יותר 38. שבועות או פורים? פורים, ושוב אני חושבת על אותו דבר שחשבתי פעם קודמת- מה יש בשבועות? 39. חורף או קיץ? חורף
40. שחור או לבן? שחור 41. באבלס או שש-בש? לא יודעת ששבש ובאבלס הייתי די מכורה אז באבלס 42. יונית לוי או גדי סוקניק? מי זה הגדי הזה? 43. קובי מחט או טל מוסרי? מחט!! וואי הייתי בערוץ הילדים כשהייתי קטנה יותר וטל מוסרי היה ממש מגעיל, לעומת קובי שהיה מה זה חמוד!! 44. nrg או Ynet? לא יודעת שניהם ככה 45. פסק זמן או מקופלת? מקופלת! השוקולד הישראלי האהוב ואם אתם תוהים לגבי החו"לי, זה MnM 46. שמש או האנה מונטנה? אגו? לא האנה מונטנה 47. מישור החוף או הרים? מישור, פחות עלייה פחות הזעה 48. קוקה קולה או RC קולה? קוקה 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? לא רואה ישראלי 50. פולישוק או החיים זה לא הכל? שוב, לא רואה ישראלי, אבל יצא לי לראות פרק או חצי מפולישוק והיה סביר