זה או זה!

The Ocean Girl

New member
בלאכס ../images/Emo5.gif

לקחתי פעם של חברה שלי כי לא היה לי כוח לנעול נעלים (באותה תקופה הייתי הולכת יחפה בבית ספר
) ואיך שהכנסתי נגעלתי >< אוי זה היה דוחה

Tom Sawyer10

New member
אני עונה...

1.שפרה או בובליל? שפרה!!! עדיף להיות "פרידמן מת" מאשר בובליל חיי! 2. דרום או צפון? דרום! חייבאיים לייאשב אית הנייגב! (לקרוא במבטא של אנשי ארץ ישראל בשנות החמישים
) 3. צרפת או גרמניה? אהההמממ... נראה לי צרפת אבל אני לא סגור על זה (העיקר שאנגלה מרקל תזכה בבחירות הקרובות!!!) 4. המבוגר או עוף? המבורגר!
5. פיצה או מאפיה? פיצה! אבל עם יש לחמניות מקמח מלא עם שיפון שיצא רק לפני 5 דקות מהתנור אז מאפיה!!! 6. הסטוריה או תנ"ך? הסטוריה... 7. על-יסודי או יסודי? על יסודי, למרות שאני קצת מתגעגע לתקופה ההיא, במחצית הראשונה של העשור הראשון במאה ה-21... 8. גיטרה או פסנתר? פסנתר, אני עומד ללכת לחוג פסנתר למתחילים בפנימייה!
9. הופעה חיה או דיסק? הופעה חיה! להרגיש את המוזיקה עוברת בוורידים זה עושה לי טוב על הנשמה. 10. מקיין או אובאמה? מקיין!!! McCain & Palin = Love 11. יהודית רביץ או קורין אלאל? יהודית רביץ 12. נינט טייב או מירי מסיקה? נינט (אני בכלל חסיד של קרן פלס
) 13. ידיעות או מעריב? ידיעות... 14. לישון בבית או בית מלון? לישון בבית
15. אוגר או ארנב? ארנב... 16. סרט או ספר? ספר!!! וליובל: קראת כבר את "האויב/ לי צ'יילד"? 17. טלוויזיה או מחשב? מחשב
18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? גבנ"צ!
19. אופניים או רולר? אופניים, למאותגרי משקל נוח לשבת בזמן פעילות
20. מונית או אוטובוס? אוטובוס- לא תאמינו עם כמה טיפוסים אפשר להפגש!
ועוד ייצורים שמהווים מדגם מייצג של המדינה!
21. לאונרד כהן או מדונה? לאונרד כהן 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? הילארי קלינטון... 23. ארגנטינה או ברזיל? נראה לי ברזיל... 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? שפעת החזירים
25. נעלי ספורט או קרוקס? קרוקס! מעולם זה לא היה נוח יותר, להיראות דביל 26. אייסיקיו או מסנג'ר? נאמן לאי-מייל (כמה מיושן אני?!) 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2 28. אריאל שרון או שמעון פרס? שמעון פרס! 29. סיני או רמת הגולן? רמת הגולן... 30. מטוס או רכבת? רכבת 31. ים או יבשה? יבשה... כשאני רואה בגוגל ארץ איזור שהוא רק מים אני בורח לחדר השני ומבקש מאחי הקטן להחזיר אותי ליבשה... 32. פלאפון או טלפון? פלאפון
33. שוק או סופר? סופר 34. קיבוץ או מושב? מושב... 35. מזלג או כף? מזלג 36. במבה או צ'יטוס? במבה 37. פסח או ראש השנה? פסח (עד הקטע של המצות וכל אלה...) 38. שבועות או פורים? שבועות 39. חורף או קיץ? חורף! 40. שחור או לבן? שחור (כי זה מרזה...) 41. באבלס או שש-בש? שש-בש, באבלס סתם מטמטם... 42. יונית לוי או גדי סוקניק? יונית לוי
43. קובי מחט או טל מוסרי? קובי מחט 44. nrg או Ynet? Ynet 45. פסק זמן או מקופלת? פסק זמן... 46. שמש או האנה מונטנה? שמש
47. מישור החוף או הרים? הרים 48. קוקה קולה או RC קולה? קוקה קולה zero 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? מיי פיינגולד לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50. פולישוק או החיים זה לא הכל? החיים זה לא הכל... עם חום 38.4 לקח לי לענות במשך 46 דקות...

noam270

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לא האמנתי שיש עוד מישהו שמרגיש משהו אחר כשהוא שומע מוזיקה חוץ מסתם הרגשה נחמדה
אני מתכוונת בקשר לסעיף 9, למרות שגם במוזיקה שהיא לא הופעה חיה אפשר ממש להרגיש את המוזיקה... אבל כנראה שאצל כל אחד זה אחרת

larisa125

New member
בלי אייקונים והדגשות היה לוקח לך עשרים דקות..

+
ונכון שעינב בובליל היא היצור הכי מטומטם עלי אדמות?

יובלל ג

New member
../images/Emo180.gifמנשמע אחיי החולים../images/Emo6.gif ?

1.שפרה או בובליל? שפרה 2. דרום או צפון? דרום
3. צרפת או גרמניה? צרפת 4. המבוגר או עוף? צמחונית
5. פיצה או מאפיה? פיצה 6. הסטוריה או תנ"ך? תנ"ך 7. על-יסודי או יסודי? על יסודי רולס
8. גיטרה או פסנתר? גיטרה
מנגנת כבר שנה שלישית
9. הופעה חיה או דיסק? הופעה חייה D: 10. מקיין או אובאמה?
11. יהודית רביץ או קורין אלאל? יהודית 12. נינט טייב או מירי מסיקה? תאכלס, אף אחד - אבל מירי מסיקה 13. ידיעות או מעריב? ידיעות 14. לישון בבית או בית מלון? בבית
15. אוגר או ארנב? אוגר XD 16. סרט או ספר? ספר 17. טלוויזיה או מחשב? מחשב 18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? בולגרית 19. אופניים או רולר? אופניים
20. מונית או אוטובוס? אוטובוס
21. לאונרד כהן או מדונה? לאונרד כהן 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין?
23. ארגנטינה או ברזיל? אררררר'גנטינה 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת?
25. נעלי ספורט או קרוקס? נעלי ספורט
26. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר רולססססססס 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2 28. אריאל שרון או שמעון פרס?
29. סיני או רמת הגולן? רמת הגולן 30. מטוס או רכבת? רכבת 31. ים או יבשה? יבשה 32. פלאפון או טלפון? פלאאאאפוןןןןן 33. שוק או סופר? סופר
34. קיבוץ או מושב? מושששששששבבבבבב 35. מזלג או כף? מזלג 36. במבה או צ'יטוס? צ'יטוס 37. פסח או ראש השנה? פסח - יותר ארוךך
38. שבועות או פורים? שבועות 39. חורף או קיץ? חורררררףףף 40. שחור או לבן? שחור 41. באבלס או שש-בש? ששבש 42. יונית לוי או גדי סוקניק?
43. קובי מחט או טל מוסרי? טל מוסרי
44. nrg או Ynet? וויינט 45. פסק זמן או מקופלת? פסק זמן
46. שמש או האנה מונטנה? שמש 47. מישור החוף או הרים? מישור החוף 48. קוקה קולה או RC קולה? אני בגמילה מקפאין -לא מדברת על זה
49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? מייייפיייננגוווללדדדדד 50. פולישוק או החיים זה לא הכל?

larisa125

New member
עונה../images/Emo54.gif

1.שפרה או בובליל? שפרה 2. דרום או צפון?צפון 3. צרפת או גרמניה?|סדגש צרפת| 4. המבוגר או עוף? עוף 5. פיצה או מאפיה? פיצה 6. הסטוריה או תנ"ך? תנ"כ 7. על-יסודי או יסודי? על יסודי 8. גיטרה או פסנתר? פסנתר 9. הופעה חיה או דיסק? גם וגם 14. לישון בבית או בית מלון? מלון 15. אוגר או ארנב? אוגר 16. סרט או ספר? ספר 17. טלוויזיה או מחשב? מחשב 18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? צהובה 19. אופניים או רולר? אופניים 20. מונית או אוטובוס? אוטובוס 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? שפעת החזירים 25. נעלי ספורט או קרוקס? נעלי ספורט 26. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו(כי יש SMSים בחינם
) 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? 10 29. סיני או רמת הגולן? רמת הגולן 30. מטוס או רכבת? מטוס 31. ים או יבשה? ים 32. פלאפון או טלפון? טלפון 33. שוק או סופר? סופר 34. קיבוץ או מושב? לא יודעת 35. מזלג או כף? מזלג 36. במבה או צ'יטוס?במבה 37. פסח או ראש השנה? ראש השנה 38. שבועות או פורים? פורים (יש לי דה ז'ה וו....) 39. חורף או קיץ? חורף 40. שחור או לבן? לבן 41. באבלס או שש-בש? באבלס, אין לי מושג איך משחקים שש בש 42. יונית לוי או גדי סוקניק? הא? 43. קובי מחט או טל מוסרי? לה לה לה 44. nrg או Ynet? או-בלה-די או-בלה-דה 45. פסק זמן או מקופלת? פסק זמן 46. שמש או האנה מונטנה? האנה מונטאנה (שמש רועש מדיי
) 47. מישור החוף או הרים? מישור 48. קוקה קולה או RC קולה? קוקה 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? מי? 50. פולישוק או החיים זה לא הכל? אה....עבור הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

JeykinsN

New member
../images/Emo9.gifעונהעונהעונהעונה

1.שפרה או בובליל? לא רואה דברים ישראליים 2. דרום או צפון? צפון, פחות חם
3. צרפת או גרמניה? שונאת את שתיהן אבל צרפת 4. המבוגר או עוף? המבורגר יותר טעים 5. פיצה או מאפיה? קשה
מאפיה 6. הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה 7. על-יסודי או יסודי? יסודי
פחות ישעורים ופחות קשים 8. גיטרה או פסנתר? פסנתר 9. הופעה חיה או דיסק? גם אז לא ידעתי מה לענות
הייתי בכ"כ מעט הופעות בחיים שלי ואני כ"כ אוהבת דיסקים
10. מקיין או אובאמה? מקיין
11. יהודית רביץ או קורין אלאל? לא מכירה אף אחד, גם לא שומעת ישראלי 12. נינט טייב או מירי מסיקה? ראה נ"ל 13. ידיעות או מעריב? שניהם לא משהו 14. לישון בבית או בית מלון? וואי שניהם כיפיים ^_^ 15. אוגר או ארנב?
בתור אחת שהיו לה 14 אוגרים אני חייבת להישאר נאמנה
16. סרט או ספר? כמה שאני רוצה להגיד ספר, נראה לי סרט 17. טלוויזיה או מחשב? הממ מחשב, קצת פחות מטמטם (אני אומרת בעודי עושה שאלון זה או זה בפורום שישיסטים
) 18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? לא כ"כ אוהבת את שתיהן.. 19. אופניים או רולר? הממ שניהם כיפיים..מתגעגעת לרולר 20. מונית או אוטובוס? אוטובוס שליטההה 21. לאונרד כהן או מדונה? לא מכריה את לאונרד בכלל, אז מדונה 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? שתיהן נוראיות 23. ארגנטינה או ברזיל? ארגנטינה, ארץ הטלנובלות שעשו לי את הילדות
*הוהבושה* 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת?
25. נעלי ספורט או קרוקס?
קרוקס מצחיק אותי בטירוף 26. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? 2! 28. אריאל שרון או שמעון פרס?
DDDD xDD לא אוהבת את שינהם, את פרס ממש לא, אז-לא גם את שרון לא
29. סיני או רמת הגולן? רמת הגולן
בחיים לא הייתי בסיני וגם לא מתכוונת 30. מטוס או רכבת? הממ יש לכל אחד את המאגניבות שלו :) 31. ים או יבשה? יבשה 32. פלאפון או טלפון? ט-ל-פ-ו-ן
33. שוק או סופר? שוקקקקקקקקק!! איזה שאלות כיפיות ^^ 34. קיבוץ או מושב? שניהם חביבים. מושב
35. מזלג או כף? כף
פחות מסוכנת
36. במבה או צ'יטוס? מצאת את שני החטיפים היחידים שאני ממש לא אוהבת
37. פסח או ראש השנה? פסח, חופש ארוך ושווה יותר 38. שבועות או פורים? פורים, ושוב אני חושבת על אותו דבר שחשבתי פעם קודמת- מה יש בשבועות? 39. חורף או קיץ? חורף
40. שחור או לבן? שחור 41. באבלס או שש-בש? לא יודעת ששבש ובאבלס הייתי די מכורה אז באבלס 42. יונית לוי או גדי סוקניק? מי זה הגדי הזה? 43. קובי מחט או טל מוסרי? מחט!! וואי הייתי בערוץ הילדים כשהייתי קטנה יותר וטל מוסרי היה ממש מגעיל, לעומת קובי שהיה מה זה חמוד!! 44. nrg או Ynet? לא יודעת שניהם ככה 45. פסק זמן או מקופלת? מקופלת! השוקולד הישראלי האהוב ואם אתם תוהים לגבי החו"לי, זה MnM 46. שמש או האנה מונטנה? אגו? לא האנה מונטנה 47. מישור החוף או הרים? מישור, פחות עלייה פחות הזעה 48. קוקה קולה או RC קולה? קוקה 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? לא רואה ישראלי 50. פולישוק או החיים זה לא הכל? שוב, לא רואה ישראלי, אבל יצא לי לראות פרק או חצי מפולישוק והיה סביר

larisa125

New member
אז לא רק לי יש דה ז'ה וו../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

איפה עוד הייתה השאלה על שבועות ופורים?

JeykinsN

New member
../images/Emo6.gif הוא שם את אותן שאלות מאז, והוסיף כמה ../images/Emo13.gif

נראה לי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifממש פורום סקו"ש גירסא 2.0../images/Emo6.gif

סתם אבל זה כיף. יאללה, עד סוכות אתה עושה לנו שאלון חופר?
1.שפרה או בובליל? שפרה! האח הגדול זה כיף כשזה לא "סלבס" (דודי מי?!) וכשלא מצפים שתשלם על הערוץ הזה
2. דרום או צפון? צפון 3. צרפת או גרמניה? הממ.. לצרפת בכל זאת יש פחות קונוטציה שלילית 4. המבורגר או עוף? המבורגר 5. פיצה או מאפיה? פיצה 6. הסטוריה או תנ"ך? היסטוריה 7. על-יסודי או יסודי? על-יסודי 8. גיטרה או פסנתר? גיטרה 9. הופעה חיה או דיסק? הופעה חיה
10. מקיין או אובאמה? אובמה אני משערת 11. יהודית רביץ או קורין אלאל? אף-אחת 12. נינט טייב או מירי מסיקה? מירי מסיקה. אני בכלל בנאדם של שירי מימון 13. ידיעות או מעריב? מעריב
14. לישון בבית או בית מלון? בית למרות שבית מלון יכול להיות מגניב 15. אוגר או ארנב? ארנב 16. סרט או ספר? סרט 17. טלוויזיה או מחשב? מחשב 18. גבינה צהובה או גבינה בולגרית? בולגרית (אבל לא, לא ולא על פיצה!) 19. אופניים או רולר? את שניהם אני לא יודעת
20. מונית או אוטובוס? מונית. זה העדפה אבל מן הסתם אני נוסעת באוטובוס יותר 21. לאונרד כהן או מדונה? את שניהם אני לא מחבבת במיוחד. אבל לאונרד כהן 22. הילארי קלינטון או שרה פיילין? שרה פיילין משעשעת
23. ארגנטינה או ברזיל? ארגנטינה, ארץ הטלנובלות האיכותיות (איכס טלנובלות ממקסיקו
) 24. שפעת החזירים או הפרה המשוגעת? פרה משוגעת (בוסטון ליגל
) 25. נעלי ספורט או קרוקס? שתיהן מכוערות ומעצבנות. אבל נעלי ספורט יש לי ככה ש.. 26. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן 27. ערוץ 2 או ערוץ 10? ערוץ 2 28. אריאל שרון או שמעון פרס? פרס 29. סיני או רמת הגולן? רמת הגולן, הטיול השנתי הכי טוב שהיה ליD: 30. מטוס או רכבת? מטוס 31. ים או יבשה? ים 32. פלאפון או טלפון? טלפון 33. שוק או סופר? סופר 34. קיבוץ או מושב? מושב, כי אני גרה באחד. אבל אני עירונית בלב
35. מזלג או כף? כף 36. במבה או צ'יטוס? צ'יטוס 37. פסח או ראש השנה? פסח 38. שבועות או פורים? פורים 39. חורף או קיץ? חורף 40. שחור או לבן? שחור מתאים ליותר צבעים. ואל תאמינו למה שאומרים לכם, לבן לא מתאים להכל
41. באבלס או שש-בש? שש-בש. אני שונאת באבלס 42. יונית לוי או גדי סוקניק? יונית לוי (היא עוד עם רוזנבלום? לאקי ביץ') 43. קובי מחט או טל מוסרי? טל מוסרי 44. nrg או Ynet? וואינט. כןכן, אני יודעת שאמרתי מקודם מעריב 45. פסק זמן או מקופלת? מקופלת (הייתי בגחידרייה שקראה לזה "מגולגלת"
) 46. שמש או האנה מונטנה? שמש. למה ערוץ הילדים בכלל? 47. מישור החוף או הרים? מישור החוף 48. קוקה קולה או RC קולה? אני לא שותה קולה אבל המקור תמיד יותר טוב 49. מיי פיינגולד או רוני דלומי? רוני למרות שלא ראיתי. מיי מעצבנת אותי 50. פולישוק או החיים זה לא הכל? החיים זה לא הכל

JeykinsN

New member
מי זכה בסוף? ../images/Emo12.gif

סורי על הבורות אבל לא ראיתי את זה ואני לא זוכרת מה אמרו כשזה נגמר..

asaf105

New member
שפרה זכתה זה ברור

כי זה פשוט עצוב, בושה למדינה שלנו שבנאדם כל כך שפל כמו בובליל הוא בנאדם נערץ מאוד במדינה

Tom Sawyer10

New member
שפרה מלכת הפרידמנים ניצחה!!!

נתוני ההצבעות: שפרה קורנפלד - 49.5% | 1,007,221 קולות | 59 מנדטים | יוסי בובליל - 34.4% | 704,942 קולות | 41 מנדטים | איתי זיו - 7.6% | 115,675 קולות | 9 מנדטים | עינב בובליל - 4.9% | 100,639 קולות | 6 מנדטים | לאון שניידרובסקי - 3.6% | 73,300 קולות | 5 מנדטים | גוש הפרידמנים (שפרה וליאון) - 53.1% | 64 מנדטים | גוש ניטראלי (איתי) (קרוב יותר לפרידמנים) - 7.6% | 9 מנדטים | גוש הבובלילים (יוסי ועינב) - 39.3% | 47 מנדטים | ככה או ככה:
הפרידמנים שולטים
מקווה שעניתי על השאלה שלך כמו פרידמן אמיתי
תומר

noam270

New member
../images/Emo45.gifעצוב בגלל שזה אמיתי..../images/Emo4.gif

שורה תחתונה? האח הגדול זה דבר נורא.

למעלה