^^^זה או זה?!^^^

namnamBG

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

1.עונה ראשונה או עונה שניה ?ראשונה
2.עונה שניה או עונה שלישית ?שלישית
3.עונה שלישית או עונה רביעית ?רביעית
4.עודד או אילן ?עודד
5.אילן או קובי ?קובי
(הבנתם...?כאילו יש לו שפם...)
6.אלונה או ימית ?אלונה
7.ימית או רוני ?רוני
8.הפיג'מות או הקסדות ?הפיג'מות פרררררר!!
9.הפיג'מות או קפה קר-סול ?הפיג'מות...
10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ?רביעית!
11.פתיח עונה רביעית או חמישית ?רביעית...
12.פרדי או אדי ?פרדי
13.נג'י או סבבה סאלי ?נג'י
D:
14.מרסל או קובי ?קוביD:
15.ברכה או מר לאטין ?מרלה טין(המבין יביןXD)
16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ?ברור שניניניניניניניניניניני!
17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ?בשביל מה...
18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי(יש יותר קטעים
)
על פרקים:
19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ?השני...
20.להתחיל מחדש או הישרדות ?אף...שניהם...!
21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ?איך הכל התחיל...
22.תחרות כישלונות או הרינגטון ?רינגטון
23.הפילפר או סיאנס ?הפליפררר
24.חייזרים או חלליות או לא להיות ?חלליות...
25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ?ההמבורגרי מת מצחוק...
26.הדור הבא או עכבר! ?עכבר...
27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ?מה עודד אמר!D:
28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ?בליינד דייט
29.צ'ינצ'ילה או קפפה ?צ'ינצ'ילההההה
30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ?מוצלחת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo207.gif ממש חשוב לי

פעם הייתי באתר כזה של אתגר חשיבה שאתה יש לך לוח של ריבועים של מספרים למעלה וצבעים (זאת אומרת זה מסביר כמה צבעים לשים בכל עמודה ובכל שורה) זה כזה יוצא מין צורה בסוף... יש מין אתר כזה גדול ממש... אני שחכתי את שמו ואיך להיכנס אליו אם מישהו יודע אני ממש אשמח...!

הדר 1992

New member
חח מה זה משנה?יש כמה פרקים שבכתוביות כתוב

"מר לאטין" אז מה זה משנה??חחחחחחח ולאמשנה איך כותבים פאתטי או פתטי אם תסכל על זה ככה: פתט ????!!? לא נירהא טוב לעין
פאתט ! (:)

דנה 74

New member
עונה=]

1.עונה ראשונה או עונה שניה ? ראשונה 2.עונה שניה או עונה שלישית ? שנייה 3.עונה שלישית או עונה רביעית ?רביעית 4.עודד או אילן ? עודד 5.אילן או קובי ?אילן 6.אלונה או ימית ? אלונה 7.ימית או רוני ? ימית 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? רביעית 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? חמישית 12.פרדי או אדי ? פרדי 13.נג'י או סבבה סאלי ? נג'י 14.מרסל או קובי ? קובי 15.ברכה או מר לאטין ? ברכה 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? למה?! 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? בשביל מה אני צריך את זה 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? האמת לאמיתה 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? להתחיל מחדש 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? איך הכול התחיל 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? רינגטון 23.הפילפר או סיאנס ? הפליפר 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חלליות או לא להיות 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? צופן הפיג'מות 26.הדור הבא או עכבר! ? הדור הבא 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? להיות טל מוסרי 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? בליינד דייט 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? צ'ינצ'ילה 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? מוצלחת

למעלה