^^^זה או זה?!^^^

הדר 1992

New member
חח סורי נשלחח..תפתחי את הקובץ,וכשזה נפתח לך

תלחצי על אוקיי או משו כזה ואז תראי על איפה שהתקנת (תתקיני בשולחן עבודה) את תראי שם פונטיםםם!!! ותכנסי ללוח הבקרה,תכנסי לתיקיה "גופנים" ושם תכניסי את הפונטים [= אמורים להיות לך 3 מהפיג'מות ו3 מהשמיניה (:)

עונהעונהעונה. ../images/Emo223.gif

1.עונה ראשונה או עונה שניה ? שניה. 2.עונה שניה או עונה שלישית ? שניה נראה לי. 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? רביעית.
4.עודד או אילן ? עודד. 5.אילן או קובי ? קובי. 6.אלונה או ימית ? שתיהן. 7.ימית או רוני ? ימית. 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות. 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות, כי לא יצא לי לראות קפה קר-סול בכלל. |: 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? רביעית. 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? רביעית. 12.פרדי או אדי ? פרדי.
13.נג'י או סבבה סאלי ? סבבה סאלי.
14.מרסל או קובי ? קובי. 15.ברכה או מר לאטין ? מר לטין. 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? ניניניניניני. D: 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? בשביל מה אני צריך את זה- כי זו כלכך אני. XD 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי. על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? האמת לאמיתה. ^^ 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? להתחיל מחדש. 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? מכירת חיסול סוף עונה. יואוו, מתה על הפרק הזה!
22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? תחרות כשלונות. 23.הפילפר או סיאנס ? וואי, שניהם! 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חלליות או לא להיות. 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? ההמבורגרי מת מצחוק. 26.הדור הבא או עכבר! ? הדור הבא. 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? להיות טל מוסרי. 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? בליינד דייט. 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? צ'ינצ'ילה.
30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? כושלת ביותר.
חח אחלה שאלון, אהבתי.

לוט M

New member
בלופ... בלופ... ../images/Emo203.gif

1.עונה ראשונה או עונה שניה ? אממ... קשה לא יודעת 2.עונה שניה או עונה שלישית ? כנ"ל 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? כנ"ל כנ"ל 4.עודד או אילן ? עודד 5.אילן או קובי ? קובי 6.אלונה או ימית ? אלונה 7.ימית או רוני ? רוני! או ימית? 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מותתתתתתתתתתתתתתת 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? כנ"ל 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? רביעית 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? חמישית (אבל השיר לא משו...) 12.פרדי או אדי ? טירוף!!!! הבנתם נכון? 13.נג'י או סבבה סאלי ? נג'י? 14.מרסל או קובי ?קובי 15.ברכה או מר לאטין ? מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? למהההההההההה?! 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? חייב ללכת 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? זה זה או זה זה או זה או זה זה או... זהו! 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? להתחיל מחדש 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? מכירת חיסול 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? רינגטון 23.הפילפר או סיאנס ? פליפר 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חלליות 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? צופן 26.הדור הבא או עכבר! ? עכבר 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? ליות טל... 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? קחי איטי אלונה 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? צ'ינצ'ילההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? כושלת (זה יותר מצחיק)

inbar934

New member
שלום..

היי אני ענבר, בת 12, גם אני מתה על הפיג'מות, וממש אשמח להיות חלק מהפורום הזה.. גם אני עניתי על השאלון: 1.עונה ראשונה או עונה שניה ? ראשונה 2.עונה שניה או עונה שלישית ? שלישית 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? שלישית 4.עודד או אילן ? עודד! 5.אילן או קובי ? קובי 6.אלונה או ימית ? אלונה! ימית סול לא משתווה אלייה בכלל.. 7.ימית או רוני ? רוני 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? ראשונה 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? 12.פרדי או אדי ? פרדי 13.נג'י או סבבה סאלי ? נג'י 14.מרסל או קובי ? מרסל 15.ברכה או מר לאטין ? מר לאטין 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? ניניניניניייניני? 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? בשביל מה אני צריך את זה 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ?זה זה או זה זה 20.להתחיל מחדש או הישרדות ?השרדות 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ?תחרות כשלונות 23.הפילפר או סיאנס ?סיאנס 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ?חייזרים 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ?המבורגרי מת מצחוק 26.הדור הבא או עכבר! ? 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ?להיות טל מוסרי 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ?קחי אותי אלונה 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ?צ'ינצ'ילה 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ?כושלת חחחח

edens 114412

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gifהיי ברוכה הבאה !

אני עדן בת 14.5 ברוכה הבאה

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifהיי ענבר!../images/Emo24.gif

אני ענבר (ולא, לא התבלבלתי.. באמת קוראים לי ככה
) בת 14 וכמעט וחציD: ברוכה הבאה

inbar934

New member
היי../images/Emo8.gif

איזה שם יפה יש לך...חחח תודה שהגבת לי...
אני אוהבת לנגן על גיטרה !!! ומאוד אוהבת את הפיג'מות ובעלי חיים
ענבר

יובל94

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif !

אני יובל בת 14 [עוד חודשיים וחצי P= ] מראשון לציון ! D: השתלבות נעימה

edens 114412

New member
D= עונה../images/Emo140.gif

שאלון נחמד על הפיג'מות D: תענו :]]] 1.עונה ראשונה או עונה שניה ?ראשונה 2.עונה שניה או עונה שלישית ?שניה 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? שלישית 4.עודד או אילן ?קשה להחליט 5.אילן או קובי ?גם 6.אלונה או ימית ?אלונה 7.ימית או רוני ?רוני 8.הפיג'מות או הקסדות ?הפיג'מות !! 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ?הפיג'מות 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ?ראשונה 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ?חמישית 12.פרדי או אדי ?גם קשה להחליט 13.נג'י או סבבה סאלי ?נג'י 14.מרסל או קובי ?קובי 15.ברכה או מר לאטין ?מר לטין 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ?נינינינינינינינניני 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ?חייב ללכת חייב ללכת 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ?האמת לאמיתה 20.להתחיל מחדש או הישרדות ?הישרדות 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ?איך הכל התחיל 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ?הרינגטון 23.הפילפר או סיאנס ?הפפפליפר !! 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ?חייזרים 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ?המבורגרי מת מצחוק 26.הדור הבא או עכבר! ?עכבר 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ?מה עודד אמר 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ?קחי אותי אלונה 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ?צ'ינצ'ילה !!! 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ?מוצלחת זהווו איך היה??? סבבה D= לול ואני יודעת שזה אולי קצת פטלוב XD חח סתם פטטי אבל זה משיעמום ואם בא לכם תענוו (:)

עונה ../images/Emo108.gif

.עונה ראשונה או עונה שניה ? שנייה 2.עונה שניה או עונה שלישית ? שניינ 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? רביעית 4.עודד או אילן ? עודד 5.אילן או קובי ? קובי 6.אלונה או ימית ?אלונה 7.ימית או רוני ? רוני 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ?רביעית 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ?רביעית 12.פרדי או אדי ? פרדי 13.נג'י או סבבה סאלי ? סבבה סאלי 14.מרסל או קובי ? קובי 15.ברכה או מר לאטין ? מר לטין 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? נינינינינינ 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ?חייב ללכת 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? האמת לאמיתה 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? הישרדות 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? מכירת חיסול 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? רינגטון 23.הפילפר או סיאנס ? פליפר 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חלליות או לא להיות 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ?המבורגרי מת מצחוק 26.הדור הבא או עכבר! ? הדור הבא!!!!!! 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? להיות טל מוסרי 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? קחי אותי אלונה 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? צ'ינצ'ילה 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? כושלת

000מימי000

New member
../images/Emo145.gif יאמי... יאמי!!!../images/Emo145.gif

1.עונה ראשונה או עונה שניה ? ראשונה 2.עונה שניה או עונה שלישית ? שלישית 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? רביעית (מוצלחת הרבה יותר לפי דעתי!) 4.עודד או אילן ? עודד 5.אילן או קובי ? אילן 6.אלונה או ימית ? ימית 7.ימית או רוני ? רוני 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? רביעית 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? חמישית 12.פרדי או אדי ? אדי 13.נג'י או סבבה סאלי ? נג'י 14.מרסל או קובי ? מרסל 15.ברכה או מר לטין ? ברכה 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? ניניניניניניניניניניני 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? חייב ללכת חייב ללכת!!! 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? המבורגרי על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ? האמת לאמיתה 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? להתחיל מחדש 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? מכירת חיסול סוף עונה 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? תחרות הכישלונות 23.הפילפר או סיאנס ? הפליפר 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חייזרים 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? ההמבורגרי מת מצחוק 26.הדור הבא או עכבר! ? עכבר! 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? להיות טל מוסרי 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? קחי אותי אלונה 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? צ'ינצ'ילה 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? מוצלחת

דנדוןXD

New member
אנייי../images/Emo176.gif

1.עונה ראשונה או עונה שניה ? ראשונה! 2.עונה שניה או עונה שלישית ? שלישית! 3.עונה שלישית או עונה רביעית ? רביעית! 4.עודד או אילן ? עודד! 5.אילן או קובי ? אילן! 6.אלונה או ימית ? אלונה! 7.ימית או רוני ? ימרוני! 8.הפיג'מות או הקסדות ? הפיג'מות! 9.הפיג'מות או קפה קר-סול ? הפיג'מות! 10.פתיח עונה ראשונה או רביעית ? רביעית! 11.פתיח עונה רביעית או חמישית ? חמישית! 12.פרדי או אדי ? פרדי! 13.נג'י או סבבה סאלי ? נג'י! 14.מרסל או קובי ? קובי! 15.ברכה או מר לאטין ? ברכה 16.למההההההההההההההההה?! או ניניניניניניניניניניני ? ניניניניניניניני! 17.חייב ללכת חייב ללכת או בשביל מה אני צריך את זה ? חייב ללכת! 18.המבורגרי או בסלון של הפיג'מות ? בסלון! על פרקים: 19.האמת לאמיתה או זה זה או זה זה ?האמת לאמיתה! 20.להתחיל מחדש או הישרדות ? השרדות! 21.איך הכל התחיל או מכירת חיסול סוף עונה ? מכירת חיבול סוף עונה! 22.תחרות כישלונות או הרינגטון ? רינגטון! 23.הפילפר או סיאנס ? סיאנס! 24.חייזרים או חלליות או לא להיות ? חייזרים! 25.ההמבורגרי מת מצחוק או צופן הפיג'מות ? צופן הפיג'מות! 26.הדור הבא או עכבר! ? הדור הבא! 27.מה עודד אמר או להיות טל מוסרי ? להיות טל מוסרי 28.קחי אותי אלונה או בליינד דייט ? בליינד דייט 29.צ'ינצ'ילה או קפפה ? צ'ינצ'ילה 30.הפיג'מות:להקה כושלת או מוצלחת ? בסדרה כושלת במציאות מוצלחת! הדר
!

למעלה