שיט לא שמתי לב שרשמו כבר.... אז... טלוויזיה או קולנוע? {לא עלה לי משהו נורמלי....חחח}
T theone24 New member 7/12/07 #21 שיט לא שמתי לב שרשמו כבר.... אז... טלוויזיה או קולנוע? {לא עלה לי משהו נורמלי....חחח}
K Kryptonite New member 7/12/07 #22 לא כל כך הבנתי את השאלה... אבל אני מעדיף את ההופעות של בריטני בטלוויזיה. ספיישלים - ITZ אנד אאוט אול נייד/הספיישל הגדול של ABC (בדיוידי של ITZ)
לא כל כך הבנתי את השאלה... אבל אני מעדיף את ההופעות של בריטני בטלוויזיה. ספיישלים - ITZ אנד אאוט אול נייד/הספיישל הגדול של ABC (בדיוידי של ITZ)
B Be you1 New member 7/12/07 #23 ITZ אנד אאוט אול נייט ברור ../images/Emo99.gif אממ אובר גרסת הרמיקס או הגרסה הרגילה?
K Kryptonite New member 7/12/07 #26 ברור שוואנבי ספייס אפ יור לייף בכלל לא כזה משהו. הספייס גירלז - מל סי או ג'רי?
I In Rehab New member 7/12/07 #28 שאלה קשה... מבחינת סקסיות ואיך שהיא רוקדת,סלייב מבחינת אפקטים וכל העלילה,טוקסיק
A Aviv Finkel New member 7/12/07 #36 אני כבר לא יודעת מה יותר גרוע אבל עדיף בלי תחתונים...............למרות שזה גם גרוע הקרחת העידה על מין התחרפנות..כאילו בריטני השתגעה. או לפחות זה הרושם שנהיה נראה לי עדיף בלי תחתונים.. ממש היה עצוב לי לראות אותה עם הקרחת
אני כבר לא יודעת מה יותר גרוע אבל עדיף בלי תחתונים...............למרות שזה גם גרוע הקרחת העידה על מין התחרפנות..כאילו בריטני השתגעה. או לפחות זה הרושם שנהיה נראה לי עדיף בלי תחתונים.. ממש היה עצוב לי לראות אותה עם הקרחת
I ITS ORI BITCH New member 7/12/07 #37 מיישר אממ בריטני רוקדת מי צריך לצאת כסינגל 3 - ראדר או ברייק דה אייס?