אכן יש שירים שמאבדים מהקסם,
פעם אהבתי כל כך את Call Me When You're Sober למשל, אולי כי אז כאילו נקלט אצלי "אה, עומד לצאת הדיסק החדש!" אבל אחרי החרישה ואחרי שכבר הגיע הדיסק והכרתי שירים אחרים - הוא די ירד ברשימה ויש שירים מהדיסק שאני יותר אוהבת, ופתאום הוא נראה לי כאילו יותר פשוט [למרות שזה מוזר]. אבל BMTL למשל, זה שיר שגם אולי נחרש אבל בכל פעם שאני שומעת אותו אני מבינה מחדש עד כמה הוא טוב. My Immortal יכול להיות השיר הנחרש ביותר של הלהקה, אבל זה אף פעם לא ישנה לי כי הוא אחד באמת מהשירים היחידים [ממש יחידים] אי פעם שלא אכפת לי כמה פעמים שמעתי אותו, עדיין אני אוהב לשמוע אותו והוא ייראה לי קסום ומדהים בכל שמיעה.
לדעתי זה שיר שלא יכול לאבד מהקסם שלו, כי כל כך קל להתחבר אליו ולמשקל הרגש העצום שיש בו, העובדה שהוא שקט ונראה אולי מדכא רק גורמת לו להיות אפילו עוד יותר מושלם. סביר להניח שיש כמה שירים שאני אוהבת שלהם יותר מזה, כנראה, אבל הוא עדיין יהיה בין האהובים וזה עדיין יכול להיות שדווקא MI יהיה תמיד מדהים וכל כך יפה בעיניי, בזמן ששירים שאהבתי יותר ייראו בעיניי כקצת יותר חרושים. זה אחד מהשירים שבהם, זה פשוט לא משנה. [ודרך אגב, ההערה שלי על הטעם הייתה בצחוק, והיא בעיקר הייתה מיועדת לכך שעידן יבין מסיבה מסוימת
]