Breathe No More למרות שאני די לא מחבבת את הגרסא המקורית של זה אבל הגרסא בABH מדהימההההההההההההה פאק
M Moreiro New member 3/2/07 #21 Breathe No More למרות שאני די לא מחבבת את הגרסא המקורית של זה אבל הגרסא בABH מדהימההההההההההההה פאק
Y yakir31 New member 3/2/07 #22 באמת? דווקא הגרסא המוקלטת באולפן הרבה יותר טובה אולי לא שמעת את אותה אחת שאני שמעתי אני אחפש לך קישור..=]
באמת? דווקא הגרסא המוקלטת באולפן הרבה יותר טובה אולי לא שמעת את אותה אחת שאני שמעתי אני אחפש לך קישור..=]
Y yakir31 New member 3/2/07 #23 הנהלך mms://windup.wmod.llnwd.net/a68/o1/elektra/audio/ev_breathenomore_90sec.wma (העתק הדבק). נו?איך?מה יותר טוב?
הנהלך mms://windup.wmod.llnwd.net/a68/o1/elektra/audio/ev_breathenomore_90sec.wma (העתק הדבק). נו?איך?מה יותר טוב?
M Moreiro New member 3/2/07 #24 צודק, זו לא אותה גרסא שיש לי הגרסא שלך הרבה יותר דומה בטונים לגרסא מABH, זה למה אני אוהבת אותה במה שיש לי היא לא עושה את זה, וזה מאבד חלק גדול מהעוצמה של השיר מבחינתי.
צודק, זו לא אותה גרסא שיש לי הגרסא שלך הרבה יותר דומה בטונים לגרסא מABH, זה למה אני אוהבת אותה במה שיש לי היא לא עושה את זה, וזה מאבד חלק גדול מהעוצמה של השיר מבחינתי.