חח זה מה שאני שאלתי סוסה כמובן!!! ביצ'ז רוללל! אינדור או מנז' פתוח ואוורירי?
ש שירלי317 New member 17/6/06 #84 חח זה מה שאני שאלתי סוסה כמובן!!! ביצ'ז רוללל! אינדור או מנז' פתוח ואוורירי?
כ כל עולמי סוסים New member 17/6/06 #86 גרולו סוס עם אופי נהדר שלא משהו בדרסאז' וקפיצות או סוס עם אופי לא משהו שמעולה בדרסאז' וקפיצות?
© ©Apollo The King© New member 17/6/06 #88 סוס עם אופי לא משהו שמעולה בדרסז' ובקפיצות... תחרות של יום אחד או תחרות של יומיים?
F fliperit New member 17/6/06 #90 יומיים (במיוחד אם יש איפה לישון..למשל אצל סבא וסבתא) לרכב לבד על הסוס, או להכניס לאימון/אימון חלקי של מאמן?
יומיים (במיוחד אם יש איפה לישון..למשל אצל סבא וסבתא) לרכב לבד על הסוס, או להכניס לאימון/אימון חלקי של מאמן?
ש שירלי317 New member 17/6/06 #87 ממשיכה מפה.. פףף זה ארוך! סוס עם אופי נהדר ולב רחב יהיה מעולה בהכל בדרכו שלו! כשאין רשיון וכ'ו.. להחזיק סוס בחווה קרובה לבית בתנאים טובים מאוד או בחווה רחוקה אבל בתנאים מעולים ומעל ומעבר...?
ממשיכה מפה.. פףף זה ארוך! סוס עם אופי נהדר ולב רחב יהיה מעולה בהכל בדרכו שלו! כשאין רשיון וכ'ו.. להחזיק סוס בחווה קרובה לבית בתנאים טובים מאוד או בחווה רחוקה אבל בתנאים מעולים ומעל ומעבר...?
S SoosKatan New member 17/6/06 #89 קרוב לבית עם תנאים טובים רגילים *וזה הבעיה שאני ניתקלתי בה בעבר* לרכב פעם אחת במשך הרבה זמן או לחלק להרבה זמנים קטנים?
קרוב לבית עם תנאים טובים רגילים *וזה הבעיה שאני ניתקלתי בה בעבר* לרכב פעם אחת במשך הרבה זמן או לחלק להרבה זמנים קטנים?
H horse 1212 New member 17/6/06 #91 לרכב פעם אחת למשך הרבה זמן לרכב על סוס קבוע כל הזמן או כל פעם על סוס אחר?