זה או זה רבלדההה

עונהה../images/Emo27.gif

רוברטה- שחור או אדום?הכללל מתאים ליפיופהה הזאתת אבלל אדום הרבה יותר מחמיא לה! מיה- התסרוקת הראשונה או השניה?השניה... ג'ובאני- בלונד או כתום?כתום.. מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה?עם אפחת משתיהןן בעעע מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון?ג'ובאניי!!! רוברטה- עם פקונדו או עם סימון?איכסהההההה אפחדדדד רק עם דייגו!! דייגו- עם ויקו או עם פאולה?ויקוו! לא סובלתת את פאולהה לופיטה- תומס או ניקו?ניקו.. ניקו- קארן או לופיטה?לופיטה.. חוסה- ג'ורג'י או תאו?תאוו תאו- רוברטה או חוסה?חוסהה סלינה- האח של ויקו או המלצר?המלצר חחח פילאר- עם חואקין או עם תומס?תומסס תומס- ראקל או קטה?ראקלל.. חואקין- רוברטה או מיה?אפחת משתיהן... רובר של דייגו ומיה של מיגלל.. ג'ובאני- רקל או ויקו?ויקווו איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו?לופיטה וניקו... חוסה ולוחןן מזה לא מתאימים:"מיאמושיי" חחחחחח... לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו?ג'ובאניי וויקווו מתה עליהםם... ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו?ג'ובאני וויקווו!! מיה ודייגו או רוברטה ומיגל?רובר ומיגלל מושלמיםם ביחדד!!! (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח)

rotemsror

New member
ע עו עונ עונה!!

רוברטה- שחור או אדום?אדום מיה- התסרוקת הראשונה או השניה?השנייה ג'ובאני- בלונד או כתום?כתום מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה?אף אחת אבל אם חייב עם חוליאטה מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון?גובאני רוברטה- עם פקונדו או עם סימון?אף אחד דייגו- עם ויקו או עם פאולה?פאולה לופיטה- תומס או ניקו?ניקו חוסה- ג'ורג'י או תאו? תאו תאו- רוברטה או חוסה?רוברטה סלינה- האח של ויקו או המלצר?המלצר פילאר- עם חואקין או עם תומס? תומס תומס- ראקל או קטה? רקל חואקין- רוברטה או מיה?אף אחת ג'ובאני- רקל או ויקו?ויקו איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו?לופה וניקו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו?גובאני וויקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו?גובאני וויקו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח) זהו תהנו! :) רוברטה ומיגל

אני../images/Emo87.gif

-אדום. מיה- השנייה. ג'ובאני- בלונדיני. הכתום עושה אותו יותר מדי מזוויע לטעמי. מיגל- אף אחת מהן. זונות אחת אחת. מיה- אף אחד מהם. ג'ובאני ילדותי מדי וגסטון נראה כמו שידור חוזר גרוע בבובה פראית. רוברטה- אף אחד מהם. סימון מעצבן ופקונדו מכוער לטעמי. דייגו- פאולה. פצצה אמיתית!
לופיטה- אף אחד מהם. ניקו לא יודע איפה המוח שלו מרוב השיער שלו ותומס רודף שמלות. ניקו- אף אחת מהן. לופיטה קדושה ומלוקקת וקארן קרצייה. חוסה- לא אכפת לי ממנה
תאו- אף אחת מהן. רוברטה יותר מדי שווה וחוסה סתם זחוחה
סלינה- למי אכפת? תשאכל, תשמין, תתפוצץ ותלך לעזאזאל. פילאר- חואקין כי הוא חתיך. וזו הסיבה היחידה בעצם. תומס- אף אחת מהן. קטה יותר מדי לרמתו וראקל איכסה. חואקין- אף אחת כי הוא שיחק בהן בלי בושה. ג'ובאני- אף אחת מהן. ויקו נראית כמו בת 12 והשנייה עדיף שלא אדבר. הזוגות- רוברטה ומיגל. כל השאר שילוב גרוע. מיה ודייגו- לא מתאים אבל אפשר לנסות. על שאר הזוגות עדיף שלא אפתח פה.

osh360

New member
חחחחחח גם אותי

סלינה- למי אכפת? תשאכל, תשמין, תתפוצץ ותלך לעזאזאל. לופיטה- אף אחד מהם. ניקו לא יודע איפה המוח שלו מרוב השיער שלו ותומס רודף שמלות. חוסה- לא אכפת לי ממנה תומס- אף אחת מהן. קטה יותר מדי לרמתו וראקל איכסה. חח קרוע..בסוף כולם יישארו לבד..עם ההצעות שלך!חח

סוכריה16

New member
../images/Emo6.gif

זה בתכנון שלו עם הניסוח הספרותי והתקצירים שעומדים לבוא עליינו

סוכריה16

New member
חחחחחח לאאאאאאאאאאאאאאא

זו כבר הפעם השנייה שאתה אומר לי "עד פה" היום! חחח גם עם מליסה.. שקראתי לה נדחפת

שיישארו לבד וזהו../images/Emo87.gif

הכי טוב לי ולבריאות שלי. לא צריך להקיא בכל פעם שמראים את סלינה מתעלקת על גבר כלשהו בסידרה.

סוכריה16

New member
עונה

רוברטה- שחור או אדום? אדום מיה- התסרוקת הראשונה או השניה? שנייה אוביו! ג'ובאני- בלונד או כתום? כתום אוביו! מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה? חולייאטה מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון? גסטון- השידור חוזר של בובה פראית חח רוברטה- עם פקונדו או עם סימון? פאקונדו..
דייגו- עם ויקו או עם פאולה? עם פאולה לופיטה- תומס או ניקו? ניקו ניקו- קארן או לופיטה? לופיטהה חוסה- ג'ורג'י או תאו? ג'ורג'י
למרותש האי לא מספיק יפה בשבילו תאו- רוברטה או חוסה?רובר סלינה- האח של ויקו או המלצר? מלצר
פילאר- עם חואקין או עם תומס? תומי תומס- ראקל או קטה? קטה אבל האי לא מגיעה לו הוא קקה ! שנוטש אותה תמיד חואקין- רוברטה או מיה? אף אחד! הוא זבלל ג'ובאני- רקל או ויקו? ויקו איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו? לופה וניקו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו? ג'ו וויקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו? ג'ו וויקו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח) רוברטה ומיגל זהו תהנו! :)

soy rebelde

New member
עונה ../images/Emo13.gif

רוברטה- שחור או אדום? שחור מיה- התסרוקת הראשונה או השניה? מה הכוונה? ג'ובאני- בלונד או כתום? כתום
מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה? חוליאטה [406
] מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון? גסטון רוברטה- עם פקונדו או עם סימון? סימון דייגו- עם ויקו או עם פאולה? פאולה לופיטה- תומס או ניקו? ניקו ניקו- קארן או לופיטה? לופיטה חוסה- ג'ורג'י או תאו? תאו תאו- רוברטה או חוסה? חוסה סלינה- האח של ויקו או המלצר? המלצר
פילאר- עם חואקין או עם תומס? חואקין [במיוחד שעכשיו היא עם השיער השחור!!] תומס- ראקל או קטה? קטה חואקין- רוברטה או מיה? אף אחת.. ג'ובאני- רקל או ויקו? ויקו
איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו? לופיטה וניקו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו? ג'ו וויקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו? ג'ו וויקו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח) מיה ודייגו [
]

סוכריה16

New member
אם חשבת שהיא מחכה ספציפית

לתשובה שלך בסי את טועה! את מדברתת ממש מגעיל לחבריי הפורום אבל מממשששששששש

Pollitaaaaaaa

New member
אמאאאללללללההההההה

אני מדברת מגעיל למי שצריך לדבר אליו מגעיללללללללללללללללללללל ומי שואל אותך בכלל? דקלה איתך לא רבתי!
אותך אני כ-ן אוהבת!

סוכריה16

New member
סבבה ואני אוהבת פה את כולם

אבל אני לא יכולה להתעלם מהעובדות בשטח. את כועסת על כולם בסי... ולא כולם פגעו בך. הם לא חשבו שזהיגיע לרמות כאלו... כמו שאמרתי הם לא בחרו ספציפית את נטע הם יכלו לבחור בכל אחת. אני דווקא חושבת שהייתי מגיבה שונה וצוחקת ושמחה שכל זה היה בצחוק ולא רציני

למעלה