זה או זה רבלדההה

Hadas 87

New member
זה או זה רבלדההה

שאלון קצרצר ונחמד אודה לכם אם תענו: רוברטה- שחור או אדום? מיה- התסרוקת הראשונה או השניה? ג'ובאני- בלונד או כתום? מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה? מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון? רוברטה- עם פקונדו או עם סימון? דייגו- עם ויקו או עם פאולה? לופיטה- תומס או ניקו? ניקו- קארן או לופיטה? חוסה- ג'ורג'י או תאו? תאו- רוברטה או חוסה? סלינה- האח של ויקו או המלצר? פילאר- עם חואקין או עם תומס? תומס- ראקל או קטה? חואקין- רוברטה או מיה? ג'ובאני- רקל או ויקו? איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו? לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו? ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו? מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח) זהו תהנו! :)

Hadas 87

New member
עונה ../images/Emo13.gif

רוברטה- שחור או אדום? שחור מיה- התסרוקת הראשונה או השניה? שניה ג'ובאני- בלונד או כתום? כתום מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה? באמת שאף אחת. ניסיתי חחח מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון? גסטון!! רוברטה- עם פקונדו או עם סימון? פקונדו דייגו- עם ויקו או עם פאולה? פאולההה!!! לופיטה- תומס או ניקו? תומסססס ניקו- קארן או לופיטה? קארן :) חוסה- ג'ורג'י או תאו? ג'ורג'י לפחות הם באותו גובה חח תאו- רוברטה או חוסה? רוברטה, היא היתה מזה חמודה אליו סלינה- האח של ויקו או המלצר? המלצר פילאר- עם חואקין או עם תומס? חואקין, בגובה שלה חח תומס- ראקל או קטה? קטה חואקין- רוברטה או מיה? רוברטה ג'ובאני- רקל או ויקו? ויקוווווו!! איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו? חוסה ותאו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו? ג'ובאני וויקו ברוררר ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו? ג'ובאני וויקו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח) מיה ודייגו!
רוברטה ומיגל מעצבנים יחד.

osh360

New member
הדס!!!!!!

אני שוב כועסת!!!!!!!! הם מעצבנים ביחד..רוברטה ומיגל..?חעחע!..אייזה מושלמים..הם בייחד..

Hadas 87

New member
תתפוצצי מצדי! חח

אני לא אוהבת אותם ביחד, הוא שייך למיה! ואני לא מדברת על פונצ'ו אלא על מיגל! מיגל שהוא נגד מיה הוא מעצבן ורוברטה שהיא נגד מיה היא גם מעצבנת אז שניהם ביחד נגד מיה??? זה השיאאאא!!! חח ודייגו ומיה ממש חמודים יחד. הם לא עושים רע לאף אחד והם לא כל הזמן מתכננים תכניות איך לעצבן אנשים כמו מיגל ורוברטה. הם היו ממש מתוקים בקנדה מיה ודייגו אפילו הוא סיפר לה על פאולה וזה.. ורוברטה ומיגל היו סתם מעצבנים. כל הזמן לכלכו על מיה וחיפשו איך לעצבן אותה.

osh360

New member
../images/Emo186.gif

שאני אתפוצץ,הדס!סבבה!!!!! חעחע סבבה שהם לא מתאימים בישבילך..אבל לדעתי א-י-ן אני אוהבת כאלו שרומקים תוכניות ונקמנים כמו רוברטה ומיגל..סורי..

אני../images/Emo13.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

רוברטה- שחור או אדום?:אדום מיה- התסרוקת הראשונה או השניה?:השנייה ג'ובאני- בלונד או כתום?:כתום מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה?:חוליאטה מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון?:ג'ו רוברטה- עם פקונדו או עם סימון? דייגו- עם ויקו או עם פאולה?פאולה לופיטה- תומס או ניקו? ניוקי
ניקו- קארן או לופיטה?לופיטה חוסה- ג'ורג'י או תאו?ג'ורג'י תאו- רוברטה או חוסה?חוסה סלינה- האח של ויקו או המלצר?המלצר פילאר- עם חואקין או עם תומס?חואקין תומס- ראקל או קטה?קטה, היא במימדים שלו
חואקין- רוברטה או מיה? מיה ג'ובאני- רקל או ויקו?ויקו איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו?לופה וניקו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו?וויקו וג'ו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו?ג'ו וויקו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? רוברטה ומיגל

עונה

רוברטה- שחור או אדום?הכל פשוט מושלמת בהכל מיה- התסרוקת הראשונה או השניה? השנייה ג'ובאני- בלונד או כתום? כתום מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה?חוליאטה מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון? גסטון רוברטה- עם פקונדו או עם סימון?פקונדו דייגו- עם ויקו או עם פאולה?ויקו לופיטה- תומס או ניקו?ניקו ניקו- קארן או לופיטה?לופיטה חוסה- ג'ורג'י או תאו?תאו תאו- רוברטה או חוסה?רוברטה ולוחן סלינה- האח של ויקו או המלצר?המלצר פילאר- עם חואקין או עם תומס?חואקיןהיא גדולה ותומס קטן אין קשר תומס- ראקל או קטה?קטה חואקין- רוברטה או מיה?רובברטה התאמה הכי טובה ג'ובאני- רקל או ויקו?ויקו איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו? לופיטה וניקו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו?לופיטה וניקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו? חוסה ותאו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? רוברטה ומיגל הם ממש מתאימים אנהי נראית הרבה יותר גדולה מכריס והם לא מתאימים מבחינה חיצונית אבל רוברטה ומיגל סופר מתאימים

osh360

New member
עונה..!

שאלון קצרצר ונחמד אודה לכם אם תענו: רוברטה- שחור או אדום?אדום יותר מתאים לה..אבל בכללי שחור הכי יאפה! מיה- התסרוקת הראשונה או השניה?השנייה ג'ובאני- בלונד או כתום?כתום מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה?לוס מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון?ג'ובאני רוברטה- עם פקונדו או עם סימון?פקונדו דייגו- עם ויקו או עם פאולה?פאולה לופיטה- תומאס או ניקו?ניקו ניקו- קארן או לופיטה?לופיטה חוסה- ג'ורג'י או תאו?ג'ורג'י תאו- רוברטה או חוסה?חואסה סלינה- האח של ויקו או המלצר?המלצר..נחמדים ..בייחד.. פילאר- עם חואקין או עם תומס?תומאס תומס- ראקל או קטה?קאטה חואקין- רוברטה או מיה?רוברטה ג'ובאני- רקל או ויקו?ויקו איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו?חואסה ותאו! לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו?ג'ובאני וויקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו?חואסה ותאו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח) רוברטה ומיגל!!!!!!הכי מתאימים בעולם הזוג המושלם.. זהו תהנו! :)

עונההה../images/Emo70.gif כנסווו../images/Emo26.gif

רוברטה- ברור שאדום
מיה- אממ אהבתי את התסרוקת שביניהם כאילו לא אהבתי את הראשונה כי זה נראה כמו פיאה והבלונד לפעמים יפה ולפעמים קשה מידי ובאמצע היה לה חום מדורג כזה ואת זה הכי אהבתי
ג'ובאני- בלונד
מיגל- חוליאטה..לוס וויואנה הייתה קופההההה
מיה- עם ג'ובאני.. גסטון רע מידי וקוף לטעמי מידי
רוברטה- סימון
דייגו- עם פאולה.. היא הייתה מהממתתתתת
לופיטה- ניקו... רק בגלל האהבה
ניקו-לופיטה...ההסבר אחד למעלה
חוסה-תאו וכל הסבר מיותר
תאו-חוסה
סלינה- המלצר..היה עדיף
פילאר-תומאס.. חואקין סתם קקי חחחחחחחח
תומאס- קטה.. ראקל סתם ניג'ס חחחחחח
חואקין- לא מגיע לו אף אחת ובעיקר לא את רוברטה המדהימה
ג'באני-ויקו
זוג מועדף- 1. לופיטה וניקו..לופיטה פשוט מדהימה
2. ג'ובאני וויקו- כי בחרתי כבר בלופיטה וניקו חחח 3. חוסה ותאו כי בחרתי כבר בג'ובאני וניקו חחחח 4.רוברטה ומיגללללל
הכי ברור בעולםםםםם
מדהימים בסדרה ומציאות

ooOMoRoShOoo

New member
עונההה../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה?אף אחת מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון?ג'ובאני רוברטה- עם פקונדו או עם סימון?אף אחדד דייגו- עם ויקו או עם פאולה?פאולה לופיטה- תומס או ניקו?תומס יותר מתאים ניקו- קארן או לופיטה?שישאר עם קארן חוסה- ג'ורג'י או תאו?תאו תאו- רוברטה או חוסה?חוסה סלינה- האח של ויקו או המלצר?אחשלויקו פילאר- עם חואקין או עם תומס?חואקין תומס- ראקל או קטה?קטה חואקין- רוברטה או מיה?מיה ג'ובאני- רקל או ויקו?ראקל איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו?לופיטה וניקוו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו?לופיטה וניקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו?גובאני וויקו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח)רוברטה ומיגל

ooOMoRoShOoo

New member
אוי החלק הראשון הנא../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

רוברטה- שחור או אדום?שחור מיה- התסרוקת הראשונה או השניה?הראשונהה ברור! ג'ובאני- בלונד או כתום?כתום

ooOMoRoShOoo

New member
אההההה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

מיגל עם חוליטה אוף איזה מבולבלת אני חשבתי שחוליטה זה הפרצוף גבס שנחתה עלינו בעונה השניה

נויוש131

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifעונהה

רוברטה- שחור או אדום? אדום מיה- התסרוקת הראשונה או השניה? השנייה ג'ובאני- בלונד או כתום? בלונד מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה? חוליאטה מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון? ג'ובאני =]] מתה עליוו.. רוברטה- עם פקונדו או עם סימון? פקונדו!! סימוןן שווה לתחתת בעע דייגו- עם ויקו או עם פאולה? ויקו לופיטה- תומס או ניקו? ניקו =]] הם יותר מתאימיםם ניקו- קארן או לופיטה? לופהה חוסה- ג'ורג'י או תאו? תאווו.. תאו- רוברטה או חוסה? חוסהה.. רובר לא מתאימה לווו.. סלינה- האח של ויקו או המלצר? המלצר.. פילאר- עם חואקין או עם תומס? חואקיןןן...שווה אשש תומס- ראקל או קטה? ראקל חואקין- רוברטה או מיה? ממ.. רובר ג'ובאני- רקל או ויקו? ויקו איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו? לופה וניקו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו? ג'ובאני וויקו.. חאאאמודיםם ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו? ג'ובאני וויקו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח) ממ.. רוברטה ומיגלל ... חאמודיםם אשש ביחדד

ליrann

New member
עונה

רוברטה- שחור או אדום?אדום שחור היא יפה תמיד אבל הכי אדום תלתלים מיה- התסרוקת הראשונה או השניה?השנייה לא יפה לה הפוני ג'ובאני- בלונד או כתום?כתום תפור עליו מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה?עם רוברטה מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון?גסטון רוברטה- עם פקונדו או עם סימון?פקונדו דייגו- עם ויקו או עם פאולה? ויקו לופיטה- תומס או ניקו?ניקו ניקו- קארן או לופיטה? קארן חוסה- ג'ורג'י או תאו?תאו תאו- רוברטה או חוסה?רוברטה יותר חמודים יחד מתאו לחוסה סלינה- האח של ויקו או המלצר?המלצר אח של ויקו מפגר פילאר- עם חואקין או עם תומס?חואקין תומס- ראקל או קטה?קטה רקל נראית כמו אימא שלו חואקין- רוברטה או מיה?רוברטה ג'ובאני- רקל או ויקו?ויקו איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו? חוסה ותאו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו?גובאני וויקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו? חוסה ותאו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל?רוברטה ומיגל 100% התאמה

didalf

Well-known member
עונה ../images/Emo26.gif

רוברטה- שחור או אדום?
שחורר! מיה- התסרוקת הראשונה או השניה?
השנייה ג'ובאני- בלונד או כתום?
כתום מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה?
חוליאטה מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון?
ג'ובאני רוברטה- עם פקונדו או עם סימון? מי זה פקונדו? דייגו- עם ויקו או עם פאולה?
פאולה לופיטה- תומס או ניקו?
ניקו ניקו- קארן או לופיטה?
לופיטה חוסה- ג'ורג'י או תאו?
תאו תאו- רוברטה או חוסה?
חוסה סלינה- האח של ויקו או המלצר?
היא הייתה עם המלצר רבע פרק..אז אח של ויקו פילאר- עם חואקין או עם תומס?
תומס תומס- ראקל או קטה?
קטה חואקין- רוברטה או מיה? ג'ובאני- רקל או ויקו?
ויקו איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו?
לופיטה וניקו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו?
ג'ובאני וויקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו?
ג'ובאני וויקו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח)
רורבטה ומיגל

חניניתה

New member
עונההההההההה

רוברטה- שחור או אדום? אדום! היא מהממת ככה מיה- התסרוקת הראשונה או השניה? שניה ג'ובאני- בלונד או כתום? בלונד מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה? חוליאטה היא לא היתה רעה מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון? ברור שג'ובאני רוברטה- עם פקונדו או עם סימון? פקונדו הוא היה ממש חמוד דייגו- עם ויקו או עם פאולה? פאולה לופיטה- תומס או ניקו? ניקו ניקו- קארן או לופיטה? לופיטה חוסה- ג'ורג'י או תאו? תאו תאו- רוברטה או חוסה? חוסה סלינה- האח של ויקו או המלצר? מלצר פילאר- עם חואקין או עם תומס? חואקין (במורדים כל כך אהבתי את פילר ותומס הם היו כמעט הזוג שאני הכי אוהבת.. אבל ברבלדה הם לא מתאימים) תומס- ראקל או קטה? ראקל חואקין- רוברטה או מיה? אף אחת ג'ובאני- רקל או ויקו? רקל איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו? לופיטה וניקו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו? לופיטה וניקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו? חוסה ותאו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח) ברור שרוברטה ומיגל!!!!! הזוג השולטטטטטטטטטטטטט

עונה

רוברטה- שחור או אדום?אדום מיה- התסרוקת הראשונה או השניה?שניה ג'ובאני- בלונד או כתום?בלונד מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה?עם מיה
מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון?מיגל
רוברטה- עם פקונדו או עם סימון?דייגו דייגו- עם ויקו או עם פאולה?רוברטה לופיטה- תומס או ניקו?ניקו ניקו- קארן או לופיטה?לופיטה חוסה- ג'ורג'י או תאו?תאו תאו- רוברטה או חוסה?חוסה סלינה- האח של ויקו או המלצר?המלצר פילאר- עם חואקין או עם תומס?תומס תומס- ראקל או קטה?קטה חואקין- רוברטה או מיה?מיה ג'ובאני- רקל או ויקו?ויקו איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו?לופה וניקו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו?לופה וניקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו?חוסה ותאו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח)רוברטה ומיגל

MoYaL MaMi

New member
עונהנה../images/Emo26.gif

רוברטה- שחור או אדום?אדם מתולתל! מיה- התסרוקת הראשונה או השניה?השנייה
ג'ובאני- בלונד או כתום?כתום! מיגל- עם חוליאטה או עם לוס וויאנה?בעע אבל חולייטה פסדר.. מיה- עם ג'ובאני או עם גסטון?ג'ו, גסטון דפוק רוברטה- עם פקונדו או עם סימון?סימון... דייגו- עם ויקו או עם פאולה?ויקו ודייגו גועלל עדיף פאולה.. לופיטה- תומס או ניקו?תומס.. ניקו- קארן או לופיטה?לופיסס חוסה- ג'ורג'י או תאו?תאו תאו- רוברטה או חוסה?חוסה יותר מתאימה לו סלינה- האח של ויקו או המלצר?המלצר... פילאר- עם חואקין או עם תומס?תומס תומס- ראקל או קטה?ראקל חואקין- רוברטה או מיה?מיה...! ג'ובאני- רקל או ויקו?ויקו! איזה זוג אתם מעדיפים מבין הבאים: לופיטה וניקו או חוסה ותאו?חוסה ותאו לופיטה וניקו או ג'ובאני וויקו?ג'ו וויקו ג'ובאני וויקו או חוסה ותאו?חוסה ותאו מיה ודייגו או רוברטה ומיגל? (לא התבלבלתי חח אני מתכוונת לחילופי זוגות שהיו בקנדה חח)מיה ודייגו

למעלה