זהר, דעתי היא...

טוב מישלולה...קודם כל קבלי../images/Emo25.gif

תתרווחי בכסא מתוקה, 1. תגובתי היתה לשובינסט שחוש את עצמו כל יכול !! 2. אני בכלל לא פמיניסטית אם תכירי אותי תאמיני לי שאני בדיוק ההפך מפמיניסטית. 3. אני חולה על המטבח, ואת יודעת מה גם בן זוגי מבשל במטבח הרבה, ולא רואה את זה כמשהו רע (אבל ל"אינטליגנט " אני בטוחה שזה רע מאוד! 4. ונמוך עוד לא ירדתי נשמתי שאני ארד נמוך תאמיני לי שכלם ירגישו (נמוך יורדת רק לבעלי בלילה
) 5. וארון חביב להגנתי אין לי מה לומר כלום, אני לא פתחתי בלילוגים זה החבר שלך פתח בזאת! האתר שעשיתי לטאקילה כנראה הפריע לו, אז הוא הפך את זה לבדיחה מעניין שאז לא התקוממת, למה?? ושוב מישלולה שום דבר נגדך, לא מבינה למה קפצת עכשיו?

טאקילה~*

New member
מישל התעודה מאתמול זה עריכת דין ???

לא ניראה שסקסיפין זקוק להגנתך..

תודה...

אבל אני מדברת בשם עצמי. יש לי יופי של פה שצריך. גם לי לא נראה שאני זקוקה למתמחה, את למשל ? רק לך מותר להביע את דעתך כאן?

טאקילה~*

New member
אני מעל מתמחה תרגעי...

הכתיבה של סקסיפין קשורה בי אז תנוחי היום יש לך יום חופשי..

מו שיקו

New member
מישמיש

יאללה הבנו את הקטע מותק ניסית - לא הלך רצית- לא יצא השתדלת- אין תוצאות את 15 דרגות מעל זה תני גז מותק, חבל על הזמן, אין עם מי לדבר מאוד בא לי להיפגש כשאגיע לארץ,אז יאללה תארגני משהו

את מסוגלת, את מסוגלת...

מי כמוני יודע כמה נמוך את מסוגלת לרדת...
כשאני עוסה לך, ואת נותתת, את מסוגלת לרדת הכי הכי נמוך... ומזל טוב על התעודות, מכל הלב. רק תיזהרי עכשיו כשאת כותבת... הם לא אוהבים לקרוא פה אקדמאיים. קוסמטיקאיות זה בסדר.
סקסופון

הצופה.

New member
טוב

כמו שאתה יודע לספר את סיפוריך ואני מוריד את הכובע על הסגנון המגרה והנוסטלגי שגרר אותי לרחובות שנקין רק בגללך הלכתי זה לא עושה לי את זה הכל עניין של טעם לגבי הפלוצים שלי אני רק מנסה להעלות חיוך לאחדים זה מצחיק ולאחרים זה מצחין וזה עניין של ריח.. לגבי הבועה הכונה היתה לאנשים שחיים בעולם של דמיונות ולא אומרים את כל האמת רק את האמת שנוחה להם.. המטורפים האלו שהקימו את ההתנחליות(כמובן שהממשלה שלחה אות חלקם) הם מאותו זן של מטורפים שהקימו את המדינה את יכול להמשיך לטייל בשנקין ואני יכול להמשיך להפליץ אבל מזה לא תקום מדינה.. שמדברים על אמיתות יש להזכיר את כל האמיתות כולל את בית הדין בהג על אריק שרון לאחרונה... לא רוצה להתחיל להזכיר אמיתות הרי אתה לא תתיחס אליהם לא רואים אותם מתוך הבועה השנקינאית.. לגבי דרעי כל מה שרציתי לומר שהוא שילם..אני לא אוהב את מה שהוא עושה ולא את מה שהוא מייצג..כולל קמיעות וידעונים כאמצעי הפחדה...אבלל ישנם אחרים שלוקחים כמו פרס שלא הגבת כמו מכון רבין וישנם שחילקו נשק לאויב זה הנשק שהורג בנו יום יום ומסתובבים חפשי ועדיין ממשיכים בשקר אוסלו שהמיט עלינו אסון ועל כך הם מקבלים כסף מהאויב אוו מגופים אינטרסנטים אחרים... כל זה לא מוריד כהו זה מהמצב הדפוק בו אנו נמצאים ואכן אריק שרון הוא סוס מת כמו פרס וכמו עוד רבים אחרים שמנסים למכור לנו לוקשים עיין ערך חיים רמון.. ולגבי דרדסית מכל מלמדי השכלתי ולפעמים אנשים שכותבים בשגיאות ומדברים מהלב שווים עשרות מונים מידענים שבאיצטלה אקדמית ובעיברית צחה מנבלים את פיהם... לפעמים המנגינה קובעת לא רק המילים ולשמוע מילה טובה מדרדסית מילת אהבה או לשמוע מילת אהבה ממך צר לי המנגינה של דרדסית נשמעת לי יותר יפה.. הצופה שמעדיף את זוהר ארגוב על מתי כספי ושלמה גרוניך

אוח צופה נשמתי../images/Emo99.gif

חולה חולה עלי!!!!!!!!!!! איזו מחמאה
הפעם מכל הלב שלי
לא שבפעמים קודמות זה לא היה מכל הלב אבל הפעם חפרתי עמוק עמוק פנימה,וכל שהרגשתי כלפיך אהובי
אין עליך!!!
אמיתי כנה וענייני!!!!!!! ואתה יודע מה מוכנה לקבל אותך עם הפלוצים והבוטן

גמני

אוהב את זהר ארגוב. כל היתר לא הבנתי, אבל נראה שאתה צודק, לפי מחיאות הכפיים שקיבלת. צ´או. אני לשינקין עכשיו. סקסופון

למעלה