זהר, דעתי היא...

לגבי הבדיחות...

וואלה. אבל בכל זאת זה התלבש שם יפה... ולמרות כל מה שתגיד, ולמרות הצבעוניות של נחלת בנימין, אני אוהב את שינקין. ועכשיו... לים. להרצליה. איפה שהולכים שוכני הבועות סקסופון

sahr12

New member
תגידו מה שתגידו......

אני מעריץ את דרעי ואת ביבי....אין מה לעשות.... הצטערתי שהוא נכנס לכלא....ואני מקווה מאוד שהוא יחזור לפוליטיקה... אהבתי לראות אותו בפוליטיקה...איש חכם שעשה טעות בצעירותו....שילם.. אני לא דתי ולא ש"ס....אבל השאר סוחטים לא פחות...כולם גונבים,גנבים... רק שקל יותר להדביק את זה לחובשי הכיפה....וללבות שנאה ופירוד בעם שגם כך בשלבי התפגרות מתקדמים...... שר בלי תיק זו לא שחיתות??????חחחחח זו האימאיאמא של השחיתות ומי משלם?? סקסופון,הצופה,אופטי,סער....

sahr12

New member
בחייאת מושיקו.......רענן כהן....

יושב ראש בנק....בחייאת ......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... "המפלגה נצחה" "זה כי חורףףףףףף" חחחחחחחח.... מסדרים לעצמם ג´ובים...משכורות.... כולם זונות!!!! דליה איציק שגרירה בלונדון.....נו??למה??היא רוצה לנוח קצת....אתה קולט???? היא רוצה לנוח קצת מהפוליטיקה..... גם אני רוצה לנוח!!!!!!!! איפה יש שגרירות פנוייה לנוח????

מו שיקו

New member
בקיצור

אתה לא כל כך מרוצה מזה שדליה איציק שגרירה רענן כהן אגב,,,שמעתי שהוא מכין אחלה מנות סביח שמעתי אגב, שלפני כמה שנים היה חבר כנסת אחד,שהיה תוקע מכות לאישתו,וזה לא הפריע לאף אחד שהוא חבר כנסת, זה בטח היה חבר כנסת ערבי לא? אתה מכיר בכלל את הסיפור?

נגה...

New member
אהה יופי אתה פה...

אז ככה חזרתי מהשוק וקניתי לך את עוגית הקסם , היי ..שלא תגיד מה רק גברים משלמים, זה עלה ימבה כסף.. בהתאם לרוח הזמנים הנושבת במחוזותינו, רצית שילמת לא רצית גם שילמת, ביוקר. עכשיו עוגית הקסם הזותי יש לה תכונה מאוד מסויימת, אם אוכלים ממנה יותר מדי גדלים יותר מדי, וקורה לך מה שקרה לעליסה. לעליסה היו , איך סבתא שלי הייתה אומרת "עיניים גדולות" (יותר טוב שלא אכתוב את זה באידיש עוד יאשימו אותי כאן במעשים מגונים). היא נמאס לה להיות פיצפונית כזו, וראתה שם את הבקבוקון הקטן הזה שהיה ליד המראה. תאמין לי לא היה כתוב עליו "שתי אותי", אבל היה לה מעניין לראות מה יקרה עכשו, ואם הוא יעזור לה להיות שוב גדולה כי אין לה כוח יותר להיות מין ננסית שכזאת…… טוב..מוש לא אלאה אותך בנפלאות הרפתקאותיה של עליסה רק תזכור ביס קטן מהעוגייה ואתה חוזר למידה נורמל. שלא תגיד שלא הזהרתי אותך.
צ´או נגה.

מו שיקו

New member
ואני דווקא

חשבתי ללכת היום לאכול HOT POT זו קדרה עם כל מיני סי פוד ושאר פינוקים, חריף כזה, כשהמנה המפורסמת יותר מגיעה מחבל סיצ´ואן-שם זה ממש חריף אז מי שגומר מקבל עוגית, אגב, אין לי מושג איך אומרים HOT POT באידיש, יש לך מושג? שמעת על החבר כנסת ההוא שהיה תוקע מכות לאישתו? לפני כמה שנים אני חושב

נגה...

New member
אוףףףףף מוש...שמעתי אבל לא יודעת

מי זה..ומה זה הקדרה הזותי?? בכלל אתה יודע מי שרוצה לגדול מעבר לרצוי מקבל מנתנה כזאת..אתה יודע מה??!! אמשיך לך את הסיפור של עליסה היא גדלה יותר מדי..ונתקעה לה שם בחדר של הארנב..ומה היא בסה"כ רצתה?? היא רצתה לחזור לגודל הנורמלי..אבל פיתה אותה הבקבוקון...הרבה שנים היא לא ראתה בקבוקון כזה..ועד שהגיעה לאן שהגיעה היא תוותר??!! לא ולא היא רצתה לגדול עוד לממש את ההבטחה שקיבלה בירושה מדורי דורות.. ומה קרה הלאה... בפרק הבא.. אהה מיש..אין XXL יש רק "נורמל" כאן שם מעבר לקשת בארץ החלם יש ת´גודל הזה
צ´או נגה.

sahr12

New member
איזה ערבי....זה היה יהודי...

הערבים הולכים לעראפת....לנחם אותו.....חחחחח

מו שיקו

New member
מה אתה אומר??????

יהודי??????????????????.. תוקע מכות לאישתו????????????????? חבר כנסת???????????????????????? Y Y Y זה בטח קשור באיזה שהיא צורה לאמא הערביה של שמעון פרס לא? הוא בטח היה שמאלני הבן זונה אה? ספר לי עוד קצת רכילות סער

sahr12

New member
בא,בא....תקרב.....חחחחחח

הוא היה איש ימין....עם כיפה..... אבל אתה איש חכם ובטח לא מסיק מסקנות מזה נכון???? כי אני יודע הרבה היסטוריה.....גם על הצד השני.....חחחחחחחח מסקנה: אימא של שימון לא ערבייה!חחחחחחח.... זונות לא מעניין אותן אם אתה ימני או שמאלני....העיקר שתגמור! הבנו???סבבה....

../images/Emo128.gifסקסו

אופטי צדק בדיחות ממוחזרות פחות מצחיקות
ואגב "קנאי" לך לטפל בבת שלך מה עם ארוחת צהרים היום יאללה שם סינר ולעבודה שם מקומך!!!

דרדי, לא הגזמת קצת?

הזרם חזק מידי, הוא סוחף, מביא למקומות לא נודעים, חשוכים, ולעיתים חסרי מרפא. את בטוחה שלשם את רוצה להגיע? ו...ד"א, לסקסו יש בן, לא בת.

מישל ממש לא בנית אתר לטאקילה!!!!!!!

וזו גם בדיחה ??????????? זה בסדר????????????? עשית את זה מתוך פרגון, מתוך טוב לב, בשביל שיבוא האיש"האינטילגנט" ויספר את זה כבדיחה, אז שחלך למטבח להכין אוכל לבן שלו כי שם מקומו!!!!!!!!

גן שלנו מה נחמד הוא....

אז הוא אמר, אז? זה שאת מפרגנת, טובת לב, חביבה זה ידוע. אבל מכאן והלאה, מרחק שנות אור. רוצה להעביר ביקורת? בבקשה, גלי קצת בגרות. הטחות, האשמות וכו´ ? לא ירדת נמוך מידי ? ולהיות במטבח זו בושה? מדוע את משתמשת בזה, לכאורה, כעלבון? את לא מבלה שם? אח"כ , תקפצי ממרומי הכסא שלך ותדברי בשמן של הפמיניסטיות ותגידי שעולבים בך שמקומך במטבח. מה אז תגידי להגנתך?

למעלה