זהירות - תיבת פנדורה

זהירות - תיבת פנדורה

האמת, ייתכן שההודעה הזאת בכלל מיועדת לפורם אחל"ה, העוסק כידוע בעיוותים משעשעים של השפה העברית. במהלך שיטוטיי ברשת הגעתי לאתר של תנועת "פרופיל חדש", שעל פניו עושה רושם של תנועה רצינית ומעלה כמה סוגיות שבהחלט ראויות לדיון ציבורי ומעמיק. אבל... בראש האתר מתנוסס לינק: "הוספה למועדפות". מועדפות? איזה מועדפות? רשימת האתרים המועדפות? לא, לא נראה לי שלזה הם או הן התכוונו. אולי הוספה לרשימת הקישורים המועדפות? לא מסתדר לי. אבל כאשר מעמידם את העכבר לרגע על הלינק מופיע ההסבר: "לחצי כאן להוספת אתר פרופיל-חדש למועדפים". אם זה לא היה כל כך פאתטי זה היה יכול להיות מצחיק.

כי?

shellyland

New member
מהיכרות עם כמה מהנפשות

הפועלות בארגון, נראה לי שזה סוג של הומור פמיניסטי. אותי זה הצחיק.

אני לא נעלב, אני עצוב

אני עצוב לראות איך ארגון עם מטרות ראויות (לפחות לדעתי) מפגין עלגות וטפשות בחלון הראווה שלו - דף הבית של אתר האינטרנט. עילגות - כי זו לא עברית, ואל תפתחו בהטפה שלשפה העברית יש הטיה לכיוון זכרי, כי זה לא רלוונטי לעניין הספציפי שהועלה כאן וגם לא לאג'נדה הפמיניסטית. טפשות - כי זה פשוט דוחה את התומכים הפוטנציאליים של הארגון - וגם תומכות פוטנציאליות. ארגון שיכול להיות רציני הפועל למען מטרות ראויות ולזכות בתמיכה רחבה - הופך לארגון סהרורי, ואף דואג לדווח על כך מייד לכל מי שמגיע לאתר שלו. לסיכום: למרות שאני תומך בהחלט במטרותיו של הארגון הזה - בארגון עצמו לא אתמוך.

נץ666

New member
מהה? מהההההההה?

שני אדם ממין אשה צוחק לפעמים משני אדם ממין גבר?

נץ666

New member
נרדמתי, הזכיר לי נסיונות של נאטלי

סארוט, רק לא ברמה של נאטלי - ממין אשה.

למעלה