זהירות טרול |אזהרה|

ושוב אני מזכירה לכם בעצתו של טים!!!

אויש אתם לא ממושמעים!!! היו באמת כמה ימים שלא התיחסנו ללויין ובאמת הוא רשם פחות(נו טרול מה לעשות) אז אנשים אני מבקשת מכם בכל לשון של בקשה
פשוט אל! לא להגיב לשירשורים של הלויין וזהו הטרול יחזור למערה. לא נראה לי שיחסמו אותו כי אז הוא יתאבד או משהו אין לו חיים אבל אתם נותנים לו סיבה לחזור לפורום! אז מהיום שותקים(רק לשירשורים שלו כן?
) שיהיה אחלה יום אנשיםםם מחר יש לי מבחן גדוללל

R6Z9

New member
הבעיה זה שכולם מטומטמים..

אשכרה לא מבינים...ל-א ל-ה-ג-י-ב ל-ו ברור עכשיו?!חחח

אהממ אהמממ

שזה יהיה למעלה! וכל המעתיקנים למיניהם מוזמנים להגיב לשירשור שלי ולא לפתוח שירשור חדש דומה

אז ככה

נא להתייחס לשירשור זה זאת שמשתמשת בניק "חפרנית בעמ" כמשהו רציני ובאמת אני לא מגיב יותר לזה שאין לו חיים בניק "הלווין של הצאט" ולו רק בגלל שהיא כוסית חבל על הזמן וחרמנע רצח חוץ מזה אני חושב שכל מה שהקדוש ברוך הוא גורם לזאת שמתמשת בניק "חפרנית בעמ" לרשום זה לטובה דקלוששש תעשי לי שבט של גורי בולדוג כפרונה מת עלייך ואנשים בואו ננסה לא להגיב לו אולי הוא יחזור בתשובה בסוף וילך מפה

אופס זה ירד למטה ../images/Emo208.gif

הלו קפוץ קפוץץץץץץץץץץץץץ למעלה גבוהההההההההה נו יאללהההההההההההההההההההההההההה

R6Z9

New member
רונן בינתיים אתה מגיב לו

בכל פעם שהוא מזכיר את השם שלך ואתה מגיב לו כמו מטומטם(בשירשור של ערן2020) ...לא מבין שהוא מחפש אותך?! יאללה תתעלם ממנו וזהו..

חייב להעיר לך רונן מה קורה!

תגיד למה אתה יורד ככה לרמתו של בן אדם? חשבתי שאתה האדם הכי רציני בבלוג תפוז זה שנותן עצות ועושה סדר! ואני לא מתייחס לחפרנית סתם בלבלנית מוח יש לה מיבחן חשוב מחר !ובימקום ללימוד יש לה זמן לשוטט באתר המעפן הזה! מספיק כבר קצת בגרות אין לכם דחילק עברתם את גיל שש ואת גיל טיפש עשרה ותגיד רונן כולם כאן בפורום צריכים לדעת שאתה חולה על התחת של חפרנית באמת קצת טקט! לכל הרוחות . נימאס לי להביר ביקורת כל הזמן .טרול ככה מקנים אתם את הבן אדם חשבתם אולי אתם הטרולים .יש פה עוד כמה כמו לווין אבל אני לא רוצה לציין שמות שגורמים מהומות בפורום. אבל תמיד מחפשים את האשמה על מישהו אחר .לווין סך הכל אדם משועומם כמוכם .ואפשר לחשוב שאתם צדיקים גדולים דיי נשבר הז*******ן מימכם את כמה אפשר להיות ילדותיים בחייכם .עצה שלי תירדו מהעץ אבל מהר .ומימכה רונן אני מצפה לבגרות .זכור רונן החיים כמו בומרנג פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה .אז מספיק עם הדבר המפגר הזה לחקות את לווין זה לא עושה אותך יותר חכם .ההפך או הנכון זה גורם לך להראות טיפשי ומוחצן יתר על מידה .תיפקח את העניים לגבי הפורום ותיראה שאני צודק לעזעזל .שיש פה עוד עושי צרות לא רק לווין . לווין חמוד להומתם.תתייחס למה שרשמתי לך ברצינות רבה .רונן אתה הבן אדם הכי רציני כאן ואתה תחזור להיות האדם הרציני כאן בבלוג תפוז! ועוד משהו קטן נימאסתם כולכם .אני אומר אף אחד אבל אף אחד לא מישתווה בפני הבורא .כולנו בני אדם אז קצת כבוד! שיהיה לכולנו יום טוב!

ננסה?

חחחחחחחחח, אם יש לי עיקרון להישאר פה על הצד הטוב,בפרט שאתה לא מייצג את כל אזרחי מדינת ישראל, אז אני בכלל לא מודאג מהחרם של חלקכם מ פה,

רונןןן כפרעלייקק

חולה חולה מתה שרופההה עליך חח
יוואווו איזה סרט זה ללמוד למבחן אני כל שניה עושה הפסקה

../images/Emo208.gif

אני לא אתן להודעה הזאת לרדת הופהההההההההה למעלהההההההההההההההההההה נו יותר גבוהההההההההההההההההההה

למעלה