זהירות טרול |אזהרה|

אז ככה

אני לא נושא את שם הקדוש ברוך הוא לשווא,אלא לשם תועלת, והכי חשוב אני מאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה זה לטובה

../images/Emo62.gifלווין די כבר מצית!

אני יקצר בהודעה! שמעת פעם על המילה לא רצוי !אז אני מבין שיש לך עור של פיל יורדים עליך מקללים אותך ואתה עוד ממשיך! תגיד אין לך טיפת כבוד עצמי ?ולגבי ממכר שיכתוב מה שהוא רוצה זאת זכותו.ואני יסביר בקיצור מה שלא הבנת הפירוש של טרול זה אחד סכסכן שגורים לריבים בילתי מוצדקים אצל אנשים ,ויכול להיות שממכר רואה אותך כך .אז מה שאני מציע לך תפסיק באמת בשבילך אני אומר .עזוב מה אנשים אחרים אומרים כאן .אני ירדתי עליך מספיק אבל עכשיו ברצינות דיי !שיהיה לך המשך ערב נעים!

לווין הבאנו פה שנאנסת בגיל צעיר אה

ובקשר לקדוש ברוך הוא ... תמסור לו שיבוא לרדת לי ליום כייף האלוהים הוירטואלי שלך י'חתיכת מפגר בלי שכל רונה ... טליה ... באמת הגיע הזמן לשים לזה סוף ותחסמו את האידיוט הזה מפה ובמהרה ... תתחילו לשים לב לסכסוכים שהוא גורם פה ולמריבות המפגרות האלו הוא לא רצוי פה תשלחו אותו לפורום לוונים שיציק להם שם הבחור הטמבל הזה לא קשור אלינו ואנחנו לא חברים שלו ולא מעוניינים להיות חברים שלו אבל הוא לא מבין את זה לווין עד שלא יעשו עלייך לינץ אכזרי שאפילו סבתא שלך לא תזהה את הפנים שלך וסבא שלך יקבל אירוח מוחי שיראה את הפנים שלך מושחטות מסכיני גילוח אתה לא תרגיע אני מבין אה יאללה טוס מפה י'חתיכת ילד מפגר לך תמצא לך עבודה כי באמת נדפקת בבית אתה 24 שעות פה עושה רענן על הפורום ומציק לנו בהודעות לא קשורות בכלל חלאס זדיין לנו מפה וזריז רונה וטלוש תעשו טובה לכולם תחסמו אותו לחודש ותראו איזה פורום נעים לעיניים יהיה לכם פה הבחור הזה הוא כמו מחלת מין מדבקת ( עוד צינזרתי ) תחסמו אותו ותראו איזה שקט למופת יהיה פה בלי מריבות ובלי סכסוכים מפגרים שהוא גורם העיקרי שלהם וכמובן המטומטם הזה יגיב כרגיל ... כל מה שהקב'ה עושה הכל לטובה ... שאני לא ישחרר לך איזה קב'ה לעיניים ויגרום לך לעיוורון י'מפגר

אז ככה

אם אתם שואלים אותי אם אני כועס על ההודעה שלו,אז התשובה היא לא, והכי חשוב אני מאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה זה לטובה

למה להתייחס לשמגג הזה!

לא חבל על העצבים שלך להוציא על אחד כזה שלא מבין מה רוצים מימנו בשביל מה לך .על תבזבזי אנרגיות על הדפוק הזה תשמרי את האנרגיות שלך לדברים חיוביים יותר !שיהיה לך לילה טוב אילן

אז ככה

אני לא מישתמש בשם המישתמש-אבי ירקון-, זה בדוק, אני חושב שזה מישהו שמנסה לעשות ריב בטענה שהוא זה אני, וחשוב לי לציין שאני לא כועס על האדם שמישתמש בשם המישתמש-מתוקה בהכחשהה-,ולא על אף אדם אחר, והכי חשוב אני מאמין שכל מה שהקדוש ברוך הוא עושה,זה לטובה

אם את/ה מתכוונ/ת

לשיחה שהייתה בחלון השיחה הפרטי של הצאט, ולא לשיחה שהייתה בחלון השיחה הכללית של הצאט, אז טוב,אני לא מפרסם אותה,

דיברנו בפרטי רמי

אני הייתי בכלל במבוגרים בלילה אז אין מצב שדיברנו בכללי אקסטה של הצאט עשתה שטויות בלילה והשתינה בקופסת חומוס צבר ריקה

../images/Emo6.gif חולה נפש בחיי

חחחחחחחחחחחחח עלק אם תתפוס אותי ברחוב ויהיו אנשים חחח הבן אדם חי בהזיההה בכל מקרה אני חושבת שזו עילה מספיקה לחסימה בפורום

זה ממכר

New member
אתם מתעלמים מהכל פה

אתם רבים פה בפורום עם הטרול!! העניין הוא להתעלם, הדרך הכי טובה לגרום לו להעלם מפה.. בדיוק כמו חרם חברתי במציאות זה שאתם רבים איתו הוא ימשיך, כפי שהוא אומר אני לא אשבר ואתן לכם לנצח.. הוא ממשיך להגיב על כל הודעה מזה הוא ניזן

זו עובדה

שלא כולם חושבים שאני טרול,ואני מבדיל בין הכל לבין חלק ש כן וחלק ש לא, וטוב לי עם זה,כי אני לא מישתמש בזה לרעה,

יניבR3

New member
טים אהבתי!!!

צודק רק שלקח לי שעתים לקרוא את זה !!! למה כל כך ארוך חחחחח:) אחלה לילה לכולם!:)

אז ככה

ת'אמת?
אותי הוא דווקא מצחיק ועוד יותר מצחיק זה התגובות הפתטיות של כולם והעצבים חחחחחחח תסתכלו על זה בדרך שלי אולי ככה תחסכו עצבים והכי חשוב .... הקדוש ברוך אנחנו אוהבים אותך....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא מצחיק תחשבו על זה

למעלה