זהו.

../images/Emo24.gif

משתתפת בצערכן. תהיו חזקות.. מכירה את ההרגשה, וזה תמיד משאיר חלל בלב ולא עובר, אבל מתחשלים.. הזמן עוזר להתגבר על הכאב. שלא תדעו עוד צער.

Kuroi Tenshi

New member
../images/Emo23.gif

זה חן. אני לא יודע מה להגיד, אז אני לא אגיד כלום. תהיו חזקות.

shloompi

New member
גל ורוני ../images/Emo23.gif

אין לי כ"כ מה ןומר ויש לי תחושה שכל מילה נוספת תגרע, אז.. פשוט- תנסו להיות חזקות... יש לכן אחת את השנייה, וזה המון. אל תשמרו את זה בפנים. ואני יודעת שזה נשמע נדוש, אבל אני כאן בשבילכן. מקווה מאוד שאספיק להגיע לשבעה, כמובן שאתקשר קודם. אוהבת אתכן, ושלא תדעו עוד צער...

ketty the sheep

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני ממש לא יודעת מה לומר במצבים כאלו. אני אוהבת אתכן, ומקווה שלא תדעו עוד צער.

Thestral

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

רוני וגל. אני בטוח שאין משהו שאף אחד מאיתנו יכול להגיד לכם כדי להקל את הכאב. אבל שתיכן צריכות להתגאות באמא שלכן, שכן היא הביאה לעולם שתי נשים מקסימות שהם אתן. אני משתתף בצערכן ומקווה שהימים הבאים לא יהיו קשים מדי ושתחזיקו מעמד שם. אוהב את שתיכן [גם אם מרחוק], אודי

As I Am

New member
אני מצטערת... ../images/Emo103.gif

תכננתי להגיב כבר בשרשור הקודם, ופשוט לא מצאתי מילים, ודחיתי את זה, ועכשיו ראיתי גם את השרשור הזה. זה לא שיש לי יותר מילים עכשיו, אבל... אולי רק רציתי לציין שקראתי, ושאני מצטערת ומאחלת לכן שלא תדעו עוד צער. הפורום כאן בשבילכן, אני כאן בשבילכן [גם אם לא היינו בכזה קשר הדוק עד כה], ו... אבוא לבקר בשבעה. תרגישו טוב, אוהבת, לין.

:\

כמו כולם פה, לא ממש ידעתי מה לומר. לא, אני לא יודעת. זה לא באמת משנה, אחריי הכל. אבל איכפת לי, כואב, גם, ואני מצטערת... ומעבר לכל מה שיכול היה להאמר, אני יודעת שתסתדרו, לא מבחינת היכרות מעמיקה כזו או אחרת, אלא מבחינת התמודדות בכל התקופה האחרונה שלא הייתה קלה עבורכן. ולמרות היכולת המפותחת לכאורה שיש לי להבעה בכתב, אולי עדיף רק שאכתוב-
-לימור.

gp53

New member
זה ממש מוזר

לראות את גיה ולדעת שהיא כבר ביקרה אצלכן, ודפנה המורה לספורט שהיא במילא ממזכרת, ואה, לא יודעת, זה המון המון רגשות ומחשבות שמתערבלים אצלי עכשיו בראש, אני אשתדל מאוד להגיע לשבעה.

buffgirl

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לא מצאתי את המילים לכתוב בשרשור הקודם שלכן וגם עכשיו אני לא ממש יודעת מה להגיד. אני משתתפת בצערכן. אתן לא חייבות להיות חזקות, בשביל זה יש לכם אותנו, חלק יותר מאשר אחרים. אני באמת אשתדל לבוא לשבעה, אני מקווה שירשו לי ואם לא אני עדיין תומכת בכן כאן. רחוק קצת, אבל תומכת ומחבקת.

GoOni

New member
את כל מה שהיה לי לומר,

אמרתי כבר.
אני איתכן.

coolit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אמא של חברה שלי מהשבט נפטרה היום.. וחשבתי שהיא תבריא.. וגם אמא שלכן.. המוות פשוט אורב בכל פינה
אני כל כך מצטערת.. שלא תדעו עוד צער..
אתן חזקות ואני מעריצה אתכן ואני בוכה וכל כך מצטערת.

למעלה