זהו.

רוניבץ

New member
זהו.

אמא מתה היום בבוקר. אנחנו עדיין לא ממש מעכלות, אבל בטח עוד מעט ייפול האסימון.. ממש ריגשו אותנו כל התגובות מהשרשור הקודם, המון המון תודה. ואם אתם רוצים לבוא לשבעה אנחנו נשמח- רק תתקשרו קודם. תודה רבה, אוהבות המון! גל ורוני.

מ-מה Oם

HuGo Hell

New member
אני כלכך מצטער. ../images/Emo1.gif

אני אשתדל מאוד לבוא. אני אוהב אתכן. שוב. אם יש משהו שאוכל לעשות, אני פה.

Kryptonite

New member
...../images/Emo168.gif

קודם כל, אני מצטער שלא הגבתי בשרשור הקודם. לא ידעתי מה לומר, זה היה נורא קשה בשבילי לחשוב עליכן במצב הזה ונורא תסכל אותי שלא יכולתי למצוא שום דבר לומר באמת שיעזור לכן, אז דחיתי את זה ובסוף בכלל לא הגבתי.
ואם מקודם לא היה לי מה לומר - עכשיו בכלל... אבל החלטתי שחשוב לי להגיב, כדי שתדעו שכן, אני פה. וכן, איכפת לי. אני לא מסוגל לתאר את מה שעובר עליכן כרגע, זה משהו שאני מנסה לחשוב עליו ואני פשוט לא מצליח. אתן לא חייבות להיות חזקות, אתן יכולות להשתחרר, להתפרק, להוציא את זה. ולא רק שאתן לא חייבות, אתן צריכות. תדברו, תכתבו, תציירו, תציפו את הפורום בהודעות - תוציאו את זה, תתמודדו עם זה. אתן בטח יודעות שזה לא יעבור בקלות, או יעבור בכלל - זה משהו שילווה אתכן כל הזמן, אבל גם יחזק אתכן, אני לא יודע אם זה נחמה, אבל תחשבו על זה. אוהב אתכן המון, רוני וגל.
שלא תדעו עוד צער...

Knotted String

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני לא מכירה אתכן כל כך. [נדמה לי שראיתי אתכן מתישהו.]

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif.

אני מקווה שאצליח לבוא, אבל לא בטוחה. מה אני יכולה להגיד?. אתן צריכות כל כך הרבה חוזק, ואני יודעת שלרוב אין מאיפה לשאוב את זה, ולהשבר זה בסדר. זה בסדר.

וונקי

New member
../images/Emo24.gif

אם אתם רק רוצות משהו כול דבר שהוא לדבר אם משהו אני פה בשבילכם בכול מצב שהוא אני מאוד ישדל לבוא בזמן הקרורב ברגע שהיה לי חופש מי צבא אני יקפוץ אני רק צריכה שוב פעם את מספר הטלפון שלכם ובאמת אם אתם רק צריכות משהו כול דבר אני כאן

sarah

New member
באה לשבעה

אני באה לשבעה... אם מישהו רוצה להצטרף אליי באותו היום...

AGENT SHESH

New member
שרה

אני אגיע עם אוטו מירושלים, צרי קשר, אפשר לנסוע ביחד.

אני לא יודעת מה להגיד...

זה מן הסתם צפוי במצב כזה. אוהבת אתכן ומקווה מאוד שתוכלו להתמודד עם זה ולחזור להיות עצמכן, גם אם זוכרות ועצובות לפעמים. שלא תדעו עוד צער.

De-Panther

New member
../images/Emo23.gifניסיתי להתקשר..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מקודם לסלולריים שלכן אבל לא עניתן אני לא מוצא מה נכון לכתוב בהודעה כזו בפורום ככה שאני לא אכתוב הרבה... אני רק מאחל לכן שתיהיו מספיק חזקות בהמשך(ולדעתי אתן מאוד חזקות כי במקומכן הייתי מתפוצץ מבפנים כל שניה) ראיתי את ההודעה הזו רק בסביבות רבע ל10... אני מקווה שאני אוכל להגיע אליכן במשך השבוע או ישר מהצבא ביום שישי(אם זה בסדר מבחינתכן שאני אבוא אליכן) המון אהבה

../images/Emo10.gif

אני ממש מצטער בשבילכן. אני לא יכול לתאר איך אתן מרגישות ואני לא יודע כ"כ מה לומר... אבל הייתי רוצה לבוא לשבעה רק שאני לא יודע איפה אתן גרות וטלפון והכל, אז אם מישהו יעזור לי עם זה במסרים, אני אודה לו מאוד... ושוב אני ממש מצטער בשביל כן, ואני מקווה שתרגישו טוב יותר

AGENT SHESH

New member
../images/Emo10.gif

וואו. זה.. קשה לעיכול. כלומר, זה היה צפוי בהמשך להודעתכן הקודמת, אבל עדיין.. קשה. אין לי הרבה מה להגיד. תהיו חזקות, אני אגיע כנראה ביום רביעי.

Gizmo16

New member
רוני וגל...../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היום ההלוויה. אני לא יודעת איך תעמדו בזה. כפי שאמרתי אני אתקשר היום כדי לראות איך אתן מרגישות, ואני (כמעט בטוח) אבוא לבקר השבוע. מקווה שהכל יעבור בשלום ושיתנו לכן את השקט שלכן כשאתן צריכות, ואת התמיכה והסביבה ההומה כשאתן צריכות אותה. אוהבת המון, על גבי הפורום, בטלפון, במסרים ובכל צורה אחרת שאפשר לאהוב.

Me 4eVer

New member
..

יצא לי לחשוב עליכן ממש הרבה מאז ההודעה הקודמת.. כמה צפוי שזה היה, אם לי זה לא נתפס מה אתן תגידו.. מקווה שאתן מחזיקות ושיש מי שאתכן. אוהבת אתכן ואכפת לי, באמת.

PopPy

New member
בלי מילים.

כי חשבתי כל כך הרבה מה להגיד, ואיך להגיב, ובכל זאת בכל פעם שפתחתי דף כדי לכתוב תגובה נשארתי בלי מילים.. חשבתי עליכן המון השבוע. מקווה שאתן מתמודדות, איכשהו. יש לכן אחת את השניה לדבר, לחזק, פשוט להיות שם - זה המון. אני אנסה מאוד להגיע במהלך השבוע. עד אז נותר לי לשלוח חיבוק ענק.

Black and Blond

New member
../images/Emo10.gif

אני ממש מצטערת בשבילכן. ואין לי מילים, אני לא יודעת מה לומר. אני לא חושבת שמשהו שנגיד יוכל לשפר את המצב.. אי רק מקווה שתצליחו לעבור את זה, ושבאמת לא תדעו עוד צער. וכמו שצחי אמר, תוציאו הכל, אתן לי צריכות להיות חזקות.
אוהבת אתכן המון

שניש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif

אני כל כך מצטערת. אין מילים מספיק טובות כדי לנחם אתכן,אני מניחה. רק שתדעו שאני באמת אוהבת אתכן וכאן בשבילכן מתי שתצטרכו.

למעלה