זהו..

דיייייי!!!!!!

יש לך מושג עם כמה אנשים רבתי בפורום הזה ובכלל, כולל צחי הצפונבון?! אבל לשנייה לא חשבתי לעזוב! ואם כן, בהחלט לא שיתפתי את כל הפורום בזה. וגם אתה לא צריך! תעשה את השיקול שלך בלבד. ותנו לשרשור הזה לצנוח, הריב הזה אמנם מבדר אבל אנשים מתחילים להיפגע.

coolit

New member
אז לדעתי יש לך כוח איפוק מאוד מאוד

מאוד מאוד מאוד גדול, ואת אדישה הרבה יותר ממני או ממשה.. או שפשוט לא היית באותו מצב ממש. לוק, אני יודעת שמשה הוא האשם העיקרי בכל העניין, אבל גם אתם אשמים, ובכל ריב שאני השתתפתי בו, אני הייתי האשמה. אבל זה עדיין לא אומר שהוא עכשיו פקעת עצבים, בא לו להרוג את כולכם ולקלל עד כלות הנשמה, והוא מרגיש פגוע. זה לא קרה לכם אפ'פם?.. והודעת פרישה. ועוד בפורום עוף. זה מותר ועוד איך.

אדישה? בכלל לא.

אני לוקחת דברים ללב יותר מדי. ונפגעת מזה המון. והיו מלא פעמים שהסתכסכתי קשות עם אנשים על גבי הפורום או מחוץ להם, ולשמחתי הם נפתרו. ואני מכירה את זה..
והדבר הכי מגעיל בכל העסק זה פשוט אנשים שמתחילים לקחת צד בענין ולהתנפל על האחר בלי לשים לב מה הם כותבים ורק לרדת על השני.. זה משהו שמאוד פגע בי פעם. וזה הכי רע. אמרתי שזה אסור? לא. אבל הוא לא כתב הודעת פרישה, הוא כתב שהוא שוקל את זה. ואת השיקול הזה הוא לא צריך לעשות פה.

AGNET SHESH

New member
אההם..

אני חושב שזה קרה פה יותר מדי שאנשים לא קשורים התחילו לקחת צד ולהתנפל עלי ואולי זה משהו שתרם להחלטה שלי.. כתבתי שאני שוקל את זה, ואם לא שמת לב - במהלך ההודעה הטון שלי השתנה - אני החלטתי לעזוב את המפגשים עד להודעה חדשה. זה היה שיקול בתחילת ההודעה. אח"כ - כבר לא שיקול אלא יותר מזה.

coolit

New member
אז..

מה שאני הייתי עושה..
תעזוב את הפורום, ואחרי שבועיים תחזור בניקניים אחר...
ואז זה יהיה דף חדש..
ד'אטס אול..

AGNET SHESH

New member
אם זה היה עוזר, הייתי מחליף

אבל אני זה אני - ופשוט לא מתחזה למישהו או משהו שהוא לא אני. אגב, מה את חושבת שיהיה כשאני אבוא למפגשים? אני אתחזה למישהו אחר? אני לא חושב.. אבל לגבי עזיבה סופית של הפורום.. אני שוקל את זה. אבל כמו שכבר אמרתי - שלוש שנים לא באות ברגל.. אני נקשרתי לפורום.

AGNET SHESH

New member
כן,

רק עם הבדל אחד - לי קשה לחיות עם העובדה שאני רק עם מישהו. מה לעשות. אני חיובי. כן כן.. אני.. חיובי.. אני שונא את המריבות וכל מה שניסיתי לעשות בהתחלה היה להפסיק את המריבות, מאחר וזה לא התאפשר אני פשוט מחכה שלא יהיו מריבות. גם אם תגידו שאי בורח, אין לי כח לזה. זה פשוט שטויות.. אז אני לא אגיע למפגשים עד להרגעה כוללת. נקודה. אגב, אנשים התחילו להפגע - אני התחלתי להיפגע עוד הרבה לפני השירשור הזה.. אז אני לפחות סוגר את זה כאן.

את האמת יש הזדהות../images/Emo96.gif

פצפונית עם משה זוכרים את החודש הראשון שהגעתי כמה ריבים אימאלה שלחתי הודעה שאני מצטער לקחתי הפסקה מהפורום ליומיים וחזרתי עם הודעה נחדה ואם אייקון
והצגתי את עצמי בשנית.............. תחשוב על זה.

AGNET SHESH

New member
חשבתי על משהו..

אוקיי: כל מי שכועס עלי וחושב שעשיתי דברים לא בסדר או שיש לו משהו נגדי שיפרט לי בדיוק מה\מי\איך בפרטי כדי שאני אוכל לתקן את הדברים. עד כמה שאפשר...

למעלה