זהו..

coolit

New member
זה לא נגמר..

זה נגמר כשאתה פורש מהפורום, לא מהמפגשים.. וגם אז זה לא נגמר. אני יודעת בדיוק איך אתה מרגיש עכשיו.. בעצם.. לא, אני יודעת איך זה במצב הרבה יותר גרוע. מקווה שתחזור מהר ותוכל לפתוח דף חדש או וואטאבר..

AGNET SHESH

New member
אני לא יודע למה אני לא פורש מהפורום

אולי כי אני קשור אליו יותר מדי.. אבל גם זה בתיכנון.. אני פשוט לא חושב שאני אעמוד בפרישה מהפורום ברגע זה. אני אזרום וכשיגיע הזמן אני אחליט אם להמשיך בפורום ולחזור למפגשים או לעזוב את הפורום לגמרי. כרגע הנטיה שלי היא לשני.. לצערי.. לא ככה חשבתי שזה יהיה..

היי משה......../images/Emo96.gif

להתחיל מחדש זה נהדר(*זהירות דוגמא אישית*) כשהגעתי היתה לי זהות סודית אבל קרו מלא דברים לא טובים אז התחלתי מחדש וויתרתי על הזהות הסודית ורכשתי מלא חברים שלא היו לי עם לא הייתי מתחיל מחדש עם הפורום (זה אתם) אז אני חושב שאתה בהחלט עושה את הדבר הנכון שאתה מתחיל מחדש

Kryptonite

New member
אתה יכול להאשים אותי../images/Emo168.gif

ואת קובי אם זה מה שגורם לך להרגיש טוב יותר, אבל שנינו יודעים שלא אני וקובי האשמים... מה לעשות, יחס גורר יחס.

AGNET SHESH

New member
אני חושב שאתה בנאדם מאוד מעצבן

ושברגע זה יש לך באמת מזל גדול שאני לא לידך כי (פה אני ממש לא צוחק) הייתי מכניס לך מכות מהעצבים שיש לי עליך כבר.. יחס גורר יחס? אני השתדלתי כל הזמן להיות נחמד יאבן זונה צפונבון קטן! זה שאני לא דומה לך זה לא אומר שלא ניסיתי להיות נחמד וטוב.. רק שזה פשוט אחרת.. וזה לא היה שם משהו להאשים אתכם זה היה הודעה אליכם שהנה - ניצחתם... אני מאחל לך מכל הלב שתמות כמה שיותר מהר.. וכן, זה מה שעושה לי טוב על הלב ברגע זה של עצבים.

AGNET SHESH

New member
כן..

זה אומר שאתה רק מאושש את הטענה שלי שהכל הלך לי הפוך.. ואני יודע שהאנשים האלו הם לא ברוב כאן וגם לא קרובים לזה, ואני לא בטוח אם אפשר להגדיר אותם כ"לא קצת" כי הם קבוצה די קטנה. אבל למרות זאת החלטתי את מה שהחלטתי.

De-Panther

New member
קובי אז גם אתה צריך|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לחשוב על זה וגם אני צריך לחשוב על זה ועוד הרבה אנשים צריכים לחשוב על זה כי כמה שאנחנו פורום מגובש יש בינינו הרבה אנשים שלא מסתדרים אחד עם השני ביניהם וקובי לא דיברו אליך כאן ולא דיברו עליך כאן אז למה היית צריך להכנס לזה?? אתה ראית אותי נכנס לזה?? זו ההודעה היחידה שכתבתי ואני מתכוון לכתוב בשירשור הזה גם אם אתה לא סובל את משה(וגם אני נורא כועס עליו אחרי המפגש) אתה לא צריך להתערב בצורה פוגעת כזו כי יש גם אנשים שכועסים עליך בפורום הזה

Gizmo14

New member
צחי, בבקשה בבקשה בבקשה../images/Emo28.gif

אל תגיב לזה, אני מתחננת, אם אני חשובה לך בכלל... אל תגיב... בבקשה...
בבקשה אל תגיב.
בבקשה.

AGNET SHESH

New member
שיגיב.. הוא גם ככה אומר את מה שבא

לו עלי כל הזמן, רק שבשונה מעד עכשיו - עכשיו אני אגיד מה שבא לי כי אני לא אחסום מעצמי להגיד את מה שבא לי להגיד. ויש לי המון.

coolit

New member
אע.

אני מבקשת שלא תגיבו לפה, בסדר? אני יודעת שכל אחד מכם חושב עכשיו איזה מתרומם הוא. אבל אני יודעת איך הוא מרגיש עכשיו, פאקינג יודעת, בא לו להרוג את העולם.. והכל בגלל כמה פורומיסטים. וגם אני תמיד עושה את השטות הזו.
תתעלמו, הוא כבר עכשיו מצטער על זה, טראסט מי.

AGNET SHESH

New member
אני עכשיו מבין משהו...

אני לא אמרתי את זה מהתרוממות, אבל אצלכם זה התרוממות... אצלנו זה פשוט להגיד את מה שרוצים ולא להשים על אף אחד כי אתה בקריזה רצינית.

אז חשבת על זה שאנחנו לא סוג האנשים

שאתה מסתובב איתם? אני לא אומר את זה בציניות אולי אנחנו פשוט לא האנשים שמתאים לך להיות איתם? תחשוב על זה ואני לא אומר את זה מאינטרס אישי אני רק אומר את זה לטובתך בסדר?

coolit

New member
../images/Emo45.gif, אבל מה שהכי רציתי לומר, משה..

מה זה "אצלכם" לעזאזל?.. בישיבה שלך?.. בבית אל?.. מה, מי זה אצלכם?

AGNET SHESH

New member
עוד לא עליתי על זה בדיוק,

אבל אני חושב שזה פשוט עירוניסטים. או החברה שבה אתם מסתובבים. באמת שאין לי הגדרה מדויקת לזה.. לכן כתבתי אצלכם ולא הגדרתי בדיוק. ולא, בבית אל זה לא ככה.. אנחנו אחרת לגמרי..

למעלה